Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 15 martie 2011

SaLuSa, 14-Martie-2011

Va cerem sa ramaneti calmi si sa aflati ca nu este adevarat ca sfarsitul lumii are loc. Sub nici o circumstanta, ea nu va fi distrusa si nici macar impactata serios, fie prin circumstante naturale sau provocate de om.

Dorinta noastra este sa trecem peste ultimele obstacole, care intarzie Dezvaluirea, acesta fiind un eveniment vital, care afecteaza pe atat de multi altii. Este momentul unei astfel de uniuni si voi cu siguranta ne veti intalni pe noi, Familia voastra Spatiala si stramosii vostrii din Pamantul Interior.

Amintiti-va ca noi suntem cu voi in permanenta, in Iubire si in Lumina.
SaLuSa, 14-Martie-2011


Dragilor, trebuie sa mentionam cutremurul masiv din Japonia, care a fost urmat de un altul in Noua Zeelanda. Acolo unde aveti tari, care se afla in zone vizate de cutremure si mai exact pe Inelul de Foc, va aflati pe un butoi de pulbere, existand oricand sansa unui mare cutremur, fie prin mijloace naturale ori provocate de om. Intr-o perioda in care Mama Pamant isi restructureaza suprafata, va puteti astepta prin urmare la convulsii majore. In cazul Japoniei acest potential exista, deoarece placile tectonice trec una pe sub cealalta si ca rezultat, (Japonia, n.t.) poate sa dispara sub valuri. Deci suntem recunoscatori ca scenariul cel mai sumbru nu s-a petrecut si avem intreaga simpatie si compasiune pentru acele dragi suflete care au fost afectate. Nu este locul nostru sa intervenim, insa ne este permis, acolo unde este posibil sa diminuam efectele. Uneori trebuie sa facem fata nevoilor Mamei Pamant si curatirea trebuie sa aiba loc, daca este posibil, inainte de Ascensiune, si dupa cum ati observat, pregatirile se accelereaza. In urma unor asemenea dezastre ramane minunata posibilitate pentru Omenire de a se ajuta, unindu-se spre a cimenta relatii de prietenie atat de importante pentru viitorul apropiat. S-a mentionat inainte ca toate sufletele care trec dincolo, ca rezultat al acestor traume, sunt cu atentie ajutate si tratate cu multa iubire. Ele se recupereaza foarte repede si pot sa ajute, fiind reunite cu familiile si prietenii lor.


In general, ceea ce vedeti pe mapamond face parte din curatirea finala, care trebuie sa iba loc foarte curand si veti vedea obiectivul final, in ceea ce se va petrece. Intr-o anumita faza, din viitorul nu prea indepartat, noi ne vom alatura voua si atunci voi veti putea primi intregul ajutor pe care noi vi-l putem acorda impreuna cu detaliile a ceea ce trebuie sa fie realizat, pentru a va propulsa rapid mai departe. Pana in momentul in care sa putem sa ne punem cu totii in miscare, lucrurile vor parea sa fie dislocate si haotice, dar in ciuda aparentelor, un plan clar si precis se afla in miscare. Doar ca pentru moment, noi nu putem dezvalui detaliile actiunilor noastre. Schimbarile guvernamentale sunt cu siguranta esentiale, pentru a ne da abilitatea de a lucra cu voi si ultimii dintre oligarhi vor trebui si vor fi inlaturati, pentru a nu mai putea sa interfereze cu planurile noastre, menite a va elibera de sub controlul acestora. De fapt, ei au fost neutralizati intr-o importanta masura, ei nemaiputand sa influenteze sau sa comande evenimentele, asa cum au facut-o in trecut. Aliatii nostri au infiltrat locatiile lor si au prevenit cu succes expansiunea activitatilor acestora. Cu ei tinuti sub control, noi vom putea inainta impreuna cu voi si oricine urmareste si este atent, va observa directia in care ne vom indrepta.


Trebuie sa mentionam din nou elementul frica, ce se face simtit in aceste vremuri, ca cele pe care le experimentati. Va cerem sa ramaneti calmi si sa aflati ca nu este adevarat ca sfarsitul lumii are loc. Sub nici o circumstanta, ea nu va fi distrusa si nici macar impactata serios, fie prin circumstante naturale sau provocate de om. Aceste lucruri sunt sub controlul nostru si ne aflam aici pentru a ne asigura ca ciclul va fi complet, dupa cum a fost decretat de catre divinitate. Adeseori predictiile la care se face referire, pentru a sublinia evenimente cataclismice, apartin unor vechi scrieri, ce corespund unei ere diferite de cea in care va aflati acum. Cu alte cuvinte, ele nu mai sunt relevante, pentru timpul in care va aflati acum. De la inceputul acestui Mileniu ati trecut pe o alta cale, care in ciuda calamitatilor recente, este una mai putin volatila. Am vrea sa adaugam ca, dupa cum stiti ca procedam intotdeauna, noi suntem foarte activi in moduri care nu va sunt accesibile a le observa si facem tot ceea ce este permis, pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control. Karma este un factor cu care nu putem interfera, insa va putem raspune cererilor voastre de ajutor, care sunt receptate de noi in Iubire si in Lumina.


Dorinta noastra este sa trecem peste ultimele obstacole, care intarzie Dezvaluirea, acesta fiind un eveniment vital, care afecteaza pe atat de multi altii. Fiti siguri ca atat cat de incet este progresul, noi vom ajunge acolo si este aproape sa se petreaca. Continuati sa ne transmiteti gandurile si rugaciunile voastre, care cer ca contactul direct cu voi sa aiba loc, si astfel, in felul vostru, veti ajuta la grabirea acestui eveniment. Suntem foarte multumiti de cum au crescut nivelele voastre de constinta, acceptarea prezentei noastre si dorinta voastra de a ne intalni este mai puternica acum decat oricand pana aici. Aceasta ne spune ca modalitatea noastra de a va aborda a fost exact cea buna si de-a lungul anilor a fost astfel posibil sa inlaturam frici, care v-au fost in mod deliberat induse, pentru a va tine depate de noi. Chiar si acum media voastra mizeaza pe elementul frica, insa voi sunteti cu mult mai intelepti decat inainte si vedeti prin planurile lor, care urmaresc sa previna reuniunea noastra. Este momentul unei astfel de uniuni si voi cu siguranta ne veti intalni pe noi, Familia voastra Spatiala si stramosii vostrii din Pamantul Interior. Oh da, aveti multe de invatat despre adevarata voastra istorie, care a fost tinuta la distanta de voi sau distorsionata, pentru a expune doar ceea ce Cei intunecati vad a le fi necesar, spre a va tine sub control.


Voi va veti elibera de lanturile voastre foarte curand si veti gusta adevarata libertate, ca un drept al vostru, ce v-a fost negat. Insusi modul vostru de viata se va transpune la un nou nivel, impreuna cu toate avantajele, pe care tehnologia moderna vi le poate oferi. Odata cu aceasta, adevarata voastra personalitate se va manifesta, eliberata de regulile dictatoriale si controlul opresiv, care va tineau in sclavia Illuminatilor. Influenta lor, in acele vremuri ce vor veni, nu va mai avea puterea de a interfera cu viata voastra, care va deveni cu mult mai fericita si minunat de incitanta. Continuati sa priviti inainte cu speranta si nu lasati schimbarile sa va provoace frica de viitor. Tot ceea ce se va petrece va fi de scurta durata si din acestea voi veti vedea motivatia, ce va va plasa ferm pe calea Ascensiunii. Desigur, multi dintre voi ati facut progrese excelente spre aceasta si schimbarile sunt recunoscute in ceea ce priveste nivelele voastre de constinta. Aceasta va deveni mai evident in acest an, existand momente cheie, in care energiile va vor eleva inca si mai mult.


Sunt SaLuSa de pe Sirius si va spun ca puteti sa va uitati la ceea ce se petrece ca la un sfarsit ce este in beneficiul vostru, depasind rapid orice probleme, care va afecteaza intr-un mod personal. In mode vident cu totii aveti un plan al vietii, care se pliaza pe acele probleme si daca ramaneti tacuti si chibzuiti care sunt acestea, aproape cu siguranta veti castiga o intelegere asupra lor. Dupa sute de vieti, in atat de multe tari si culturi, puteti fi siguri ca sunteti cu mult mai intelepti, dacat ati fost atunci cand a inceput acest ciclu. Acum totul se reduce la a va elibera de karma care inca mai este, intr-un moment in care sunteti cel mai pregatiti sa ii faceti fata. Primiti-o asa cum vine si nu i va impotriviti, ci faceti-i fata cu iubire in inimi pentru voi insiva. Voi sunteti suflete marete, care inca nu si-au constientizat intregul potential, insa foarte curand il veti cunoaste fara nici o indoiala. Amintiti-va ca noi suntem cu voi in permanenta, in Iubire si in Lumina.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com