Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 31 mai 2011

SaLuSa 30-Mai-2011

Sunt SaLuSa din Sirius si stiu ca in viitorul nu prea indepartat, noi, cei din Federatia Galactica, vom fi acceptati in a ne alatura, intr-un mod liber, printre voi. Aceasta va fi curgerea cea mai naturala a relatiei noastre, dupa cum am mai fost impreuna de multe ori inainte. Cu mii de ani in urma noi am urmarit decaderea ultimei voastre civilizatii – Atlantienii, insa, de aceasta data, vom celebra succesul vostru impreuna.

SaLuSa 30-Mai-2011

Peste tot in lume trecerea la un nou nivel de constiinta continua sa creasca, si galvanizeaza din ce in ce mai multa lume in a trece la actiune. Exista o constientizare ca voi aveti un cuvant de spus, in cum va fi condusa viata voastra. Pana in acest moment voi v-ati lasat practic intreaga voastra autoritate liderilor vostri si este clar ca deciziile acestora sunt arareori aliniate nevoilor voastre. De fapt este adeseori chiar situatia opusa si voi sunteti ignorati, in timp ce ei isi indeplinesc propriile agende politice. Totusi, voi incepeti sa vedeti modul in care ati fost pacaliti si manipulati, si exista o insatisfactie crescanda fata de acestia. Acum va apare cu claritate faptul ca voi aveti propriile drepturi divine, pe care voi puteti sa vi le reinsusiti. Ca rezultat, acea energie impinge spre schimbare si ea nu mai poate fi ignorata inca pentru mult timp. Legea Atractiei permite ca cerintele vostre sa fie intrunite si puteti fi siguri ca energii aditionale vor fi aduse, alaturi de cele initiale ale voastre. Impreuna cu cerintele Mamei Pamant, acestea ii intaresc pe cei care sunt pe cale sa le ia locul. Pamantul este animat de activitate, care va conduce la un final ce va va ghida rapid spre Ascensiune. Daca vor fi grupuri mici ori mari, nu va fi nici o diferenta, deoarece in final va deveni un efort colectiv, care are un mare potential. Deci continuati pe calea ascensiunii, aceasta ajutand in a restrange abilitatea celor intunecati de a merge mai departe.

Fedederatia Galactica isi continua munca intensa, pentru a asigura ca aliatii nostri sunt sustinuti din plin, astfel incat in curand sa atinga o reusita majora. Opozitia adusa noua este enorma, avand autoritatea de a introduce schimbari ce vor remodela modul in care afacerile voastre sunt realizate. Acestea trebuie abordate avand in inima interesele oamenilor, fiind deschisi la oportunitati. Ceea ce este mic urmeaza sa fie frumos si mai usor de manipulat si controlat. Tineti cont ca odata cu noile tehnologii, multe dintre lucrurile pe care le considerati necesare acum, nu isi vor mai avea trebuinta. Nu va faceti probleme in legatura cu averile personale, deoarece dupa ce schimbarile vor fi avut loc, fiecare persoana va fi ingrijita si bogatia va fi impartita mai echitabil. Voi veti deveni autosuficienti si sistemul barter va reveni, banii nemaifiind necesari.

Toate cele de care voi tindeti sa depindeti se vor transforma in mai bine si aceasta va veni in cea mai mare masura ca un rezultat al distributiei la nivel mondial de tehnologii, care sa va permita furnizarea tuturor celor esentiale voua. De asemenea, pe masura ce progresati, intrega calitate a vietii va fi imbunatatita, aceasta dandu-va o prima imagine a cum va fi dupa ce veti ascensiona. Va fi o schimbare remarcabil de rapida de la prezentul mod de viata cotidiana, si va va elibera din stransoarea controlului draconic sub care sunteti plasati momentan. Notati ca noi ne vom alatura voua, spre a lua parte la asemenea evenimente si va vom ghida pe calea spirituala, care a fost intentionata pentru voi toti. Ascensiunea este desigur punctual focar principal, iar noi ne vom asigura ca va veti afla intr-o pozitie in care sa puteti sa mergeti mai departe cu aceasta. Aceasta este misiunea noastra si datoria pe care ne-am asumat-o de a o vedea pe Mama Pamant cum isi atinge in siguranta telul, aceasta ajungand sa se petreaca.

Cu toate ca victoria voastra este asigurata, este la fel de esential sa ramaneti concentrati asupra Ascensiunii. Prin aceasta voi veti contribui in a face inaintarea spre acest tel oarecum mai lina si cu un grad de haos mai scazut. Aveti in mod colectiv puterea de a face o asemenea diferenta, si doar trebuie sa actionati la unison, continuand sa aduceti Lumina pe Pamant. Deja voi ati facut aceasta si vi se atribuie un credit important in depasirea cu succes a tentativelor Celor intunecati in a prelua controlul asupra voastra si a preveni Ascensiunea. Deci nu renuntati la eforturile voastre de a lucra cu Lumina, aceasta fiind arma voastra de iubire, ce nu are egal in puterea pe care o poarta. In fiecare zi sunt aproape cu siguranta oportunitati de a va ajuta semenii, care sunt pe aceasi cale cu voi, chiar daca si numai cu un zambet sau o vorba buna. Ati fi surprinsi cat de mult aceasta poate sa lumineze lumea celuilalt.

Acestea sunt de asemenea vremurile in care, pe masura ce nivelele de constiinta cresc, voi va veti putea spune adevarul vostru despre Ascensiune, deoarece multi au auzit de 2012, insa acestia au o intelegere limitata asupra insemnatatii acestui an. Acestia nu au nevoie de citate exacte, cu capitol si alineat, insa stiind despre promisiunea de pace si de Era Iluminarii, aceasta le va inalta sperantele si le va focaliza atentia acolo unde frica pentru viitor poate fi depasita. Noi suntem recunoscatori ca Internetul este inca relativ liber, permitand oamenilor oportunitatea de a vorbi deschis. Este un camp minat de alegeri si diferite opinii, inclusiv dezinformare deliberata, care cere discernamant si bun simt, avand in vedere ca nici o sursa a luminii nu va fi implicate in a creea frica. Daca ceva nu va suna in regula, treceti mai departe, pana in momentul in care veti putea lua o decizie ferma.

Atunci cand deveniti constienti de voi insiva ca o Fiinta Spirituala, viata pe Pamant poate sa devina o experienta minunata, chiar trecand peste aspectele negative si continua lupta pentru supravietuire. Fiecare incercare dusa la bun sfarsit va va slefui abilitatile spirituale si le va plasa pe un nivel mai inalt. Atunci devine mai usor sa faceti fata la incercari inca si mai dure, ridicandu-va asupra lor. Evolutia voastra este intregul tel al incarnarilor voastre in dualitate si putine se pot compara cu valoarea unor asemenea experiente. Nu va indoiti nici pentru o clipa ca voi v-ati oferit voluntari pentru a trai pe Pamant, chiar pentru aceste motive. Recompensa voastra este aceea de a experimenta sfarsitul ciclului de dualitate si inaltarea in planuri care pot fi descrise doar ca paradis absolut.

Faptul ca unele suflete isi pot parasi trupul la vointa spre a vizita dimensiunile mai inalte, inseamna ca ele pot confirma descoperirile voastre cu ale lor. Uneori aceste fiinte au o licarire a nivelelor de Lumina in care voi veti ascensiona si veti afla ca acestea descriu o frumusete perfecta, armonie si pace. Desigur exista nivele mai apropiate de Pamant, cum sunt regiunile astrale, care nu se afla pe o vibratie atat de ridicata. Chiar si asa, ceea ce voi numiti Rai, este o indicatie a ceea la ce va puteti astepta. Cea de-a 3-a dimensiune nu este adevarata voastra casa si acesta este motivul pentru care in adancul finite voastre tanjiti a va intoarce in dimensiunile mai inalte. Voi stiti instinciv ca este mai mult despre viata decat ceea ce experimentati acum.

Sunt SaLuSa din Sirius si stiu ca in viitorul nu prea indepartat, noi, cei din Federatia Galactica, vom fi acceptati in a ne alatura, intr-un mod liber, printre voi. Aceasta va fi curgerea cea mai naturala a relatiei noastre, dupa cum am mai fost impreuna de multe ori inainte. Cu mii de ani in urma noi am urmarit decaderea ultimei voastre civilizatii – Atlantienii, insa, de aceasta data, vom celebra succesul vostru impreuna.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW
Originals and translations of Galactic Messages available on

luni, 30 mai 2011

SaLuSa 27-Mai-2011


Multe minuni va asteapta, iar garantia pacii mondiale va va oferi tuturor alinare sufleteasca. Apoi va veti putea reuni pentru a aprecia caracteristicile care fac din voi fiinte unice. Prin acceptarea faptului ca sunteti toti Unul, tensiunile si divergentele rasiale se vor disipa, iar religia, dupa cum stiti, va fi supusa unei reforme in urma careia se va baza pe noi adevaruri ce urmeaza a fi revelate. Unicul Dumnezeu va fi acceptat de toti si va elimina tot ceea ce s-a dovedit a fi sursa atator dispute si razboaie purtate de-a lungul timpului.


SaLuSa 27-Mai-2011


Progresul vostru continua sa ne incante, iar interesul nostru se manifesta asupra nivelului colectiv al constiintei voastre, cum a reusit acesta sa se dezvolte intr-un timp relativ scurt in comparatie cu anul trecut. Aceasta realizare v-a ajutat sa primiti o pozitie de neclintit in drumul catre Ascensiune. Asta inseamna ca ati reusit sa invingeti intentiile celor Intunecati de a va impiedica sa evoluati. Ati constientizat faptul ca puterea sta in propriile voastre maini, descoperire care a inlaturat factorul-frica, atat de necesar succesului celor Intunecati. Controlul lor asupra voastra este intr-un continuu regres si nu exista cale prin care ei l-ar putea redobandi. Aceasta este o promisiune incontestabila pe care v-o facem si nu va trece mult pana cand fapte concrete o vor sustine. Se stie deja ca ultima jumatate a acestui an va aduce o turnura semnificativa in vietile voastre.


Situatia mondiala actuala indica inceputul solutionarii pasnice a vechilor divergente si a razboaielor vremurilor recente. Asa reusesc noile energii sa aduca la suprafata Lumina aflata in interiorul celor implicati in astfel de evenimente, iar cei dornici sa promoveze vechile practici intalnesc dificultati din ce in ce mai mari in a-si atinge scopurile. Totul va capata amploare in momentul in care schimbarile guvernamentale vor putea fi puse in practica, moment care va coincide cu venirea noastra. Deoarece suntem foarte meticulosi in ceea ce priveste planurile noastre, sarcinile care voua vi s-ar putea parea imposibil de indeplinit in putinul timp care a mai ramas pana la Inaltare, pentru noi nu ridica niciun fel de problema. Ati cerut ajutor, iar noi v-am venit in intampinare, primind acordul divin de a va contacta. Intalnirea noastra a fost planificata dintotdeauna si e un pas firesc inainte, pe masura ce constiinta voastra se dezvolta si se aproprie de nivelul nostru. Eram Unul in trecut si e destinul, dar si dreptul vostru de a va alatura noua in calatoria voastra catre alte dimensiuni.


Din pacate, insa, fara indoiala, din propria lor alegere, exista multe suflete care nu s-au trezit suficient de mult nici pana acum pentru a reusi sa perceapa semnificatia timpurilor care ne asteapta. Totusi, ele nu vor fi lasate de izbeliste si vor primi multa iubire si grija care le va ajuta sa se stabileasca intr-un mediu nou. Acest nou mediu nu va fi cu mult diferit de cel prezent pentru ca ele sa poata continua a se materializa intr-un ambient familiar. Apoi, datorita caracterului ciclic al vietii, ele vor avea parte de o noua oportunitate de a se inalta. Daca va deschideti inima si oferiti iubire acestor suflete, atunci le puteti fi alaturi, asa cum noi v-am fost alaturi mii de ani. Ultima data cand am venit pe Pamant a fost in pasnica perioada a Atlantidei, cu mult inainte de disparitia ei. Atunci au fost atinse inalte niveluri de spiritualitate si multi dintre voi au fost martorii acelor experiente, iar acum va aflati intr-o etapa asemanatoare, numai ca, de aceasta data, va veti inalta.


Universul se bucura de realizarile voastre, intrucat cercul va fi complet si fiecare parte a Universului va putea evolua. Credeţi-ne, Dragii noştri, ca viitorul vostru este urmarit indeaproape, intrucat experimentul in care ati fost implicati v-a ajutat considerabil in evolutia voastra. Fiecare dintre voi ati trecut prin locuri unde multi nu au vrut sa mearga si ati suportat vieti dure si, adesea, vitrege pentru a putea experimenta dualitatea. Cu toate acestea, ati fost constienti de oportunitatea incontestabila care vi se infatisa, aceea de a putea deveni mentori pentru alte suflete, care si-ar putea manifesta dorinta de a urma aceeasi cale. A-i sluji pe ceilalti devine o ambitie naturala odata ce se ating aceste dimensiuni superioare.


Prin legatura indelungata dintre voi si Pamant ati creat o afinitate importanta cu Pamantul-Mama, afinitate care v-a determinat pe multi dintre voi sa pastrati contactul cu acesta. Inaltarea noastra simultana va fi o experienta extraordinara care ne va permite sa ne bucuram din nou de Pamantul-Mama in toata splendoarea sa. Daca va hotarati sa va alaturati noua, va veti petrece viata, in mare parte, la bordul Navelor noastre Mama. De fapt, unele din acestea sunt atat de mari incat suprafata lor poate fi usor comparata cu cea a oricarei planete. Asta inseamna ca va fi un fel de schimb de case, la care se va adauga compania altor forme de viata, cum ar fi animalele. Acestea nu vor mai fi salbatice si-si vor fi pierdut definitiv instinctele primitive de supravietuire, reusind sa convietuiasca in deplina pace si armonie. Aceasta stare de pace este o caracteristica a tuturor navelor noastre, iar viata aduce la fel de multa multumire ca oriunde altundeva. Camaraderia si prietenia se vor aplica si familiilor, care se vor bucura de toate aspectele unei vieti fericite.


S-a spus despre Pamant ca ar fi o planeta-inchisoare si exact asta a devenit. Totusi, Omul a fost cel care a permis planurilor perfide ale celor Intunecati sa preia controlul, determinandu-va sa va abandonati puterea in mainile lor. Din fericire, ati reusit sa va treziti la timp pentru a va recapata dreptul de a lua decizii asupra propriului viitor. In doar patruzeci de ani ati reusit sa ridicati un zid in jurul Pamantului si nu mai e mult pana cand un extraordinar impuls energetic va determina manifestarea Noului Pamant. Cu siguranta nu sunteti singuri in pregatirea aspectelor necesare Inaltarii, intrucat va bucurati de ajutorul unor legiuni intregi de suflete, multe din ele originare din alte Universuri. Va fi o sansa memorabila si multi vor sa fie acolo pentru a experimenta totul.


Din comfortul caselor voastre, aceste vorbe va pot parea fanteziste, insa veti experimenta fizic Inaltarea indiferent daca trupurile voastre vor fi sau nu pregatite pana la acel moment. Dupa cum multi dintre voi ati constatat deja, noile energii sunt puternice si va afecteaza in feluri diferite. Aceasta e confirmarea necesara voua ca lucrurile se intampla asa cum vi le prezentam noi. Ne asteptam ca tot mai multi dintre voi sa incepeti sa experimentati noi nivele ale constiintei. Veti simti o energie pasnica ce va va permite sa reactionati calm, indiferent de circumstante, acesta fiind un semn cert ca progresul realizat este semnificativ. Procesul va fi asemanator cu acceptarea realitatii ca timpul a capatat viteza si va va ajuta considerabil in evolutia voastra spre a devenio Fiinta Galactica.


Multe minuni va asteapta, iar garantia pacii mondiale va va oferi tuturor alinare sufleteasca. Apoi va veti putea reuni pentru a aprecia caracteristicile care fac din voi fiinte unice. Prin acceptarea faptului ca sunteti toti Unul, tensiunile si divergentele rasiale se vor disipa, iar religia, dupa cum stiti, va fi supusa unei reforme in urma careia se va baza pe noi adevaruri ce urmeaza a fi revelate. Unicul Dumnezeu va fi acceptat de toti si va elimina tot ceea ce s-a dovedit a fi sursa atator dispute si razboaie purtate de-a lungul timpului.


Eu sunt SaLuSa din Sirius si va port spre adevarul care trebuie sa iasa la suprafata pentru a fi adus la cunostinta, pentru ca toti sa putem deveni Unul.


Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Diana


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

marți, 24 mai 2011

SaLuSa 23-Mai-2011


Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.


SaLuSa 23-Mai-2011


Dupa cum se poate astepta, profetiile vin si se duc, si veti vedea ca periodic unele grupuri vor simti ca ele au fost ghidate spre o profetie ce le sustine crezurile. Va puteti intreba cum se petrece aceasta, si in multe cazuri este rezultatul energiei date unui eveniment de o semnificatie religioasa. Aceasta poate sa mearga in urma sute, daca nu mii de ani, gradat ea devenind atat de puternica incat va impinge constiintele acelor credinciosi la o manifestare concreta. Factorul care poate sa duca la un non-eveniment este cel mai probabil acela ca linia temporala s-a schimbat, impreuna cu nivelele de constiinta si Lumina a ajuns sa fie cea care aduce pacea. Ca si rezultat previziunea nu merge mai departe si ea nu se mai manifesta. Apocalipsa prin urmare nu va mai avea loc asa cum se astepta, desi vor exista inca multe schimbari planetare, insa ele nu mai sunt asociate cu moartea in masa si distrugerea.

Daca este cu putinta oamenii ar trebui sa se concentreze pe aspectele pozitive ale schimbarilor, si dupa cum am recomandat adeseori sa isi pastreze viziunea asupra Noului Pamant in prim plan. Aceste vremuri vor fi confuze pentru atat de multe suflete care nu sunt chiar sigure la ce sa se astepte, si activitatile nu sunt sustinute de catre Cei intunecati. Ei au planuit sa falsifice evenimente care sa vina in paralel cu profetiile, implinind astfel asteptarile oamenilor, ceea ce desigur va alimenta factorul "frica". Noi suntem constienti de aceste intentii si in cadrul anumitor limite, datorita situatiilor karmice, suntem capabili a le preveni de la a mai aparea. Noi am prevenit Un Al Treilea Razboi Mondial, distrugerea Pamantului si imbolnaviri si infectii in masa, care ar fi putut sa decimeze populatia voastra. Acestea s-au petrecut in acord cu responsabilitatile noastre de a se va atinge in siguranta momentul Ascensiunii si ca aceasta posibilitate de a ascende nu va este negata.

Lucrurile pot sa nu va apara in aceasta ipostaza, insa voi va inaltati din vibratiile joase si pe masura ce faceti aceasta, activitatile intunecate vor fi diminuate, prin Lumina care le slabeste impactul. Prin pasii ce sunt facuti pentru a aduce aliatii nostri in pozitii de putere, noi am influentat de asemenea ceea ce se petrece. Prin toate acestea, luate impreuna, noi progresam spre telurile noastre de a aduce schimbari majore, care vor conduce la inlaturarea Celor intunecati. Deci fiti siguri ca si daca nu detineti detaliile, noi ne atingem telurile noastre, de a duce lucrurile mai departe. Atunci cand va incepe nu va putea exista nici un alt deznodamant, Planul Divin urmand a se manifesta indiferent de forma exterioara pe o vor lua lucrurile. Este motivul pentru care noi ocazional va amintim ca Lumina deja a atins victoria ce v-a fost promisa. Exista absolut nici un motiv de ingrijorare si orice ati ales pentru voi sa experimentati in vremurile de sfarsit, aceea se va manifesta.

Noi continuam sa va facem sa priviti inainte, urmand a veni o vreme in care trecutul va a vea o mica influenta asupra voastra. Odata ce ati ascensionat si nivelele voastre de constiinta sunt expansionate foarte mult, voi prin urmare va veti deconecta de la amintirea de a fi fost in vibratiile joase. Aceasta nu va mai avea importanta, insa fara indoiala experienta castigata va ramane mereu cu voi. Voi sunteti pentru totdeauna pe calea spirituala de a va regasi calea inapoi la Sursa, si aceasta se aplica tuturor sufletelor, fara exceptie. Deci voi puteti vedea ca oriunde intalniti alte suflete, voi aveti multe in comun si dintre toate nu cel mai putin aspectul de a veni cu totii din aceeasi Sursa. Voi ati ales sa experimentati separarea de aceasta si ati acceptat provocarea de a va restabili Lumina si nivelele de constiinta, care sa restaureze amintirile voastre subconstiente asupra adevaratului vostru Sine. Aceasta s-a realizat de catre multi dintre voi si a fost acest succes acela care a permis ca mai mult timp sa va fie acordat, pentru a reusi sa ascensioneze cat mai multe fiinte cu putinta. Altfel voi nu ati mai fi fost aici la acest moment si v-ati fi intcheiat calatoriile odata cu venirea Mileniului.

Deci Dragilor, voi puteti intelege admiratia si iubirea, ce se revarsa spre voi din dimensiunile mai inalte, deoarece succesul vostru a fost realizat doar prin dedicatia voastra si intentia puternica de a depasi toate obstacolele. Voi sunteti cu adevarat fiinte magnifice si in viitorul apropiat voi va veti alatura noua ca Fiinte cu o constiinta deplina. Indiferent de experientele voastre pamantesti, nu trebuie sa aveti o viziune joasa asupra voastra insiva, intrucat insasi motivul de a fi pe Pamant a fost acela de a cobori in vibratiile joase. Ceea ce ati invatat din ele este aspectul cel mai important, si nu modul in care ati facut aceasta, deoarece cu totii ati experimentat atractia energiilor joase. Cum altfel sa fi invatat cum sa le manuiti si cum sa intelegeti pe deplin cum sa le faceti fata? Voi nu sunteti etichetati ca pacatosi, asa cum unii vor sa va faca sa credeti, si viata pe Pamant a fost menita sa fie traita, spre a alege orice experienta, care ar putea sa va imbunatateasca intelegerea, care sa va conduca inapoi la Lumina.

Voi ati avut cu totii atatea vieti in dualitate si este de inteles ca voi acum simtiti ca este momentul pentru schimbare. Pentru multe suflete nu mai sunt prea multe de invatat din ea, si pentru ca si-au restabilit o puternica legatura cu Lumina, sunt pregatiti sa se inalte. A fost un crescendo pana in acest moment de-a lungul mai multor secole si mari Fiinte au pasit pe Pamant, pentru a va ajuta sa intelegeti adevarul Divinitatii voastre. Invataturile acestora poate ca au fost distorsionate, dar aceasta face inca si mai remarcabil faptul ca voi totusi v-ati gasit Lumina voastra. Iubirea este cuvantul cheie in evolutia voastra, fie ca o primiti sau o emiteti, iar atunci cand atingeti un punct in care sa fiti capabili sa o manifestati fara conditii, voi sunteti cu adevarat una cu Constiinta Cristica. Noi vorbim de Iubire Neconditionata, iar aceasta insemna sa daruiesti fara a judeca si fara a cere nimic in schimb pentru aceasta. Oamenii au o tendinta de a pastra o conceptie, care pune conditii pentru a darui Iubire, si aceasta este o lectie ce trebuie invatata pe masura ce intrati in ultima perioada, care duce la Ascensiune. Pur si simplu faceti tot ceea ce puteti si veti afla ca va deveni mai usor sa ganditi astfel, aceasta venind cu o crestere in nivelele voastre de constiinta.

Sunt SaLuSa din Sirius si am incredere ca prin mesajele noastre, voi ati atins gradat o mai buna intelegere asupra ce reprezinta Federatia Galactica. Noi suntem voi cei din viitor, iar voi veti trece cu usurinta de la actualul mod de viata, la unul care va va conduce la a va ocupa locul ca demne Fiinte Galactice. Noi vedem aceste vremuri ca fiind extrem de emotionante, din perspectiva de a va invita inapoi acolo unde cu adevarat va este locul - acela de Seminte Stelare.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

miercuri, 11 mai 2011

SaLuSa 9-Mai-2011


Fiti siguri ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, ci a fost planuit metodic pentru cea mai mare zi pe care o veti experimenta in aceasta viata. Ascensiunea este un eveniment maret in cadrul procesului permanent (al evolutiei, n.t.), care este un pas gigantic in dimensiunile mai inalte. Este frumos si foarte incurajator a vedea Lumina crescand pe Pamant.

Ea creste tot timpul si aduce impreuna acele suflete care au aspiratii asemanatoare, care doresc sa creeze Un Nou Pamant, unde sa nu existe energii intunecate si in schimb sa fie o existenta paradiziaca de frumusete si armonie. Prin pastrarea viziunii lor ei o ajuta sa se manifeste si aceasta va face mai mult decat sa implineasca visele tuturora. Voi puteti sa fiti cu un picior in ambele lumi, insa mai devreme sau mai tarziu veti face tranzitia permanenta in cea noua.


SaLuSa 9-Mai-2011

Schimbarile pe atat multe si diferite nivele devin puternice si brusc, multe aspecte ale vietii de zi cu zi nu mai sunt la fel de confortabile pe cum erau pana acum. Exista un sentiment de insecuritate si nesiguranta, in cazul in care nu va aflati printre cei care vad toate acestea ca si modalitati de transformare ale vechilor tipare. Totusi, desi inca nu este evident, schimbarile anunta inceputul unei noi ere, care va reflecta dorintele oamenilor. Puterea nu va mai fi in mainile acelor putini privilegiati, care sa dicteze directia in care lumea o va lua. Dictatorii si Tiranii care vor opune rezistenta schimbarii, nu vor mai fi capabili sa faca fata cererilor oamenilor, si in unele cazuri ei vor trebui sa fie fizic inlaturati. Cu mult inaintea Ascensiunii, noi numiri vor trebui sa fie facute in toate zonele politicii, pentru ca oamenii potriviti, cu o intelegere spirituala sa va poata conduce mai departe spre inainte. Aceasta s-a mai petrecut in trecut, insa niciodata la amploarea pe care sunteti pe cale sa o experimentati. Liderii vostrii trebuie sa fie fara nici un repros si vor trebui sa sustina libertatea si sinceritatea, trebuind sa serveasca cu daruire Iubirii si Luminii.

Ierarhia Spirituala este foarte constienta de nevoile voastre si a planuit pentru sufletele care sunt necesare sa va ghideze spre Ascensiune, sa fie acolo atunci cand veti avea nevoie de ele. Ele in schimb stiu ca destinul vostru este sa pasiti mai departe atunci cand ocazia vine, si acel moment se apropie foarte repede. Fiti siguri ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, ci a fost planuit metodic pentru cea mai mare zi pe care o veti experimenta in aceasta viata. Ascensiunea este un eveniment maret in cadrul procesului permanent (al evolutiei, n.t.), care este un pas gigantic in dimensiunile mai inalte. Este frumos si foarte incurajator a vedea Lumina crescand pe Pamant. Ea creste tot timpul si aduce impreuna acele suflete care au aspiratii asemanatoare, care doresc sa creeze Un Nou Pamant, unde sa nu existe energii intunecate si in schimb sa fie o existenta paradiziaca de frumusete si armonie. Prin pastrarea viziunii lor ei o ajuta sa se manifeste si aceasta va face mai mult decat sa implineasca visele tuturora. Voi puteti sa fiti cu un picior in ambele lumi, insa mai devreme sau mai tarziu veti face tranzitia permanenta in cea noua.

Presiunea pe care aliatii nostri au exercitat-o pentru a aduce dezvaluirea da roade, si odata ce faptele incep sa iasa la lumina, curand vor deveni o avalansa. Dupa tot acest timp lumea este pregatita sa cunoasca adevarul despre noi, desi unele incidente mai extreme si evenimente corelate cu dezvaluirea vor cauza un soc considerabil. Acesta va veni din aflarea faptului ca guvernele voastre se afla in contact cu ET/Extraterestrii de aproximativ 80 de ani, si se stie ca ei au baze pe Pamant, pe Luna si pe Marte. Dupa cum voi ati fost facuti sa credeti altceva, NASA a inlaturat urmele existentei lor din cadrul pozelor si a filmelor. Prin orice mijloace posibile voi ati fost tinuti in ignoranta in ceea ce priveste prezenta noastra, si a oricarei alte civilizatii ce a urmarit sa comunice cu voi. Desigur ca au fost contacte individuale care au avut loc, insa s-a sperat de catre Cei intunecati ca acestea vor fi in cea mai mare parte ignorate. Momentul nu a fost niciodata mai potrivit pentru ca adevarul sa iasa la suprafata, si noi lucram cu aliatii nostri pentru a restaura libertatea de exprimare a jurnalistilor vostri si a mass-mediei de stiri.

Tot ceea ce discutam acum este cu privire la a pregati calea pentru ca noi sa sosim pe Pamant. Acesta este pasul urmator pentru a va aduce pe voi toti mai departe, astfel incat, lucrand impreuna, noi vom putea incepe restaurarea Pamantului. Este in mod cert multa munca de realizat, insa cu tehnologiile noastre, aceasta actiune poate fi transformata intr-o simpla cerinta. Totusi, responsabilitatea noastra principala este fata de voi si de a asigura ca aceia care se afla pe calea Ascensiunii vor ajunge acolo in siguranta. Noi nu avem nici un dubiu ca voi veti fi pe deplin pregatiti si ca nivelele voastre de constiinta vor fi atins nivelul necesar. Voi experimentati gradat noi nivele si la acest moment unii dintre voi vor fi capabili sa perceapa asemenea schimbari in voi. Aceasta vine cu o mai mare intelegere a rostului vietii, si a inteligentei pe care voi o numiti Creatorul care exista in Tot Ceea Ce Este.

Federatia Galactica este formata din civilizatii care au ascensionat demult, si care acum fac parte din Lumina si Iubire. Voua (componentii, n.t.) ei vi s-ar parea Dumnezei, ceea ce si sunt intr-un anume mod, insa nu in modul in care voi il descrieti traditional. Multi au o aparenta umana, insa poate ca aici este punctul in care similaritatile se incheie, aceste fiinte purtand energii inalte, care pot fi puternic percepute atunci cand sunteti in prezenta lor. Atingerea lor poate fi vindecatoare, iar cuvintele lor atat de pline de iubire si imbarbatare, desi cuvintele sunt rareori folosite in schimbul comunicarilor telepatice. Este ceva ce voi de asemenea veti stapani in cele din urma si veti folosi pentru claritatea de expresie a ei (a telepatiei, n.t.), spre deosebire de cuvinte, care uneori pot fi inadecvate. Intr-adevar, pe masura ce voi continuati sa va inaltati in constiinta, voi veti afla ca veti experimenta contactul telepatic ca pe o dezvoltare fireasca. Voi deja participati la ea fara a va da seama, si de exemplu voi o luati fara a o aprecia corespunzator in ceea ce priveste animalele voastre de companie. Ele inteleg de obicei cu mult mai mult decat voi le dati credit ca inteleg, si voi puteti cu usurinta sa testati aceasta afirmatie.

Fiti constienti si fiti treji, deoarece multe se petrec acum, care tin de Ascensiune, si filtrati tot ceea ce nu are corespondenta in viitor. De exemplu cei care nu merg mai departe vor imprastia indoiala in unele cazuri, daca nu chiar dezinformare deliberata. Voi trebuie sa tineti de intelegerea pe care o aveti a ceea ce se asteapta in lunile urmatoare. La acest moment ar trebui sa existe asteptari ce intrunesc cerintele pentru ca Ascensiunea sa aiba loc, iar acestea vor ajunge sa treaca. Planul a fost activ de mult timp, insa doar acum acele numeroase intamplari incep sa capete sens. Urmariti miscarile pozitive care au loc si vor face sa se inchege noi guvernari, si urmariti-i pe cei care vorbesc in adevar. Orice mai putin decat ceea ce nu "suna" corect, ar trebui sa fie dat la o parte.

Dragilor, Vremurile de pe urma sunt chiar pe cale sa se manifeste, si pe masura ce va veti inalta vibratiile, veti afla ca sunteti capabili sa discerneti intre adevar si neadevar. Voi veti fi neatinsi de negativitatea ce inca abunda pe Pamant, si veti continua cu pasi siguri pe propriul vostru drum spre Ascensiune. Nu trebuie sa priviti inapoi, deoarece putin din cate exista acum vor mai avea un loc in viitorul vostru. Ceea ce are, va fi sublimat intr-o forma, ce va fi in armonie cu nivelele vibrationale mai inalte.

Sunt SaLuSa din Sirius, si ma bucur pentru cei care au ochii si urechile deschise, dovezile cresc spre a indica unele ectiuni pozitive ce sunt pe cale sa aiba loc. Incheiem prin a va trimite Iubirea si Lumina noastra, spre a va acompania pe calea voastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com