Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 12 martie 2012

12 martie, 2012SaLuSa 12 martie, 2012

Timpul se accelereaza mereu, in timp ce viitorul umanitatii este disputat in Orientul Mijlociu. Cel putin asa ar parea ca stau lucrurile celor care inca nu s-au trezit si raman neinformati. Din pacate mass media este inca asfixiata de vechea abordare, care previne exprimarea libera si jurnalismul investigativ, care permite aducerea adevarului la suprafata. Multe se petrec care ar trebui sa fie spuse, pentru a avea o priza asupra a ceea ce se petrece in spatele evenimentelor care ameninta pacea mondiala. Si mai bine ar fi raportarea adevarului, pentru ca mintile voastre sa fie linistite, stiind ca desi au fost facute tentative de a incepe un alt Razboi Mondial, ele au esuat si vor continua sa esueze.


Noi nu dorim ca voi brusc sa va simtiti infricosati de un viitor despre care v-am asigurat ca totul va urma sa fie bine. Totusi, noi va vom informa din nou ca tehnologia noastra este de o asa natura, incat avem control total asupra a ceea ce se petrece in Orientul Mijlociu si toate confruntarile vor fi in curand aduse la incetare. Autoritatile au fost informate ca noi nu vom permite ca armele nucleare sa fie folosite si ca ne opunem oricarei forme de agresiune. Este prin urmare lipsit de rost sa continuati jocurile de razboi si sa luati parte la posturile care inflameaza situatia. Rabdarea noastra este pe sfarsite si, daca lucrurile nu se imbunatatesc, noi vom face uz de autoritatea noastra pentru a opri toate tentativele de angrenare in miscari cu caracter de razboi.

Noi cei din Federatia Galactica ne aflam aici pentru a ne asigura ca Mama Pamant va ajunge in siguranta la destinatia ei, care este incheierea acestui ciclu al dualitatii. Cu cat mai repede Cei intunecati si cohoartele lor vor fi inlaturati si influenta lor luata, cu atat mai repede ne vom putea concentra asupra activitatii de a va pune pe calea spre Ascensiune. Cu toate acestea, noi inca tinem in echilibru diversele energii care exista pe Pamant, care cresc exponential si care ajuta la cresterea nivelelor voastre de constiinta. Voi inca aveti o distanta considerabila de parcurs inainte ca sa dobanditi o stare de constiinta care sa fie oriunde in zona constiintei depline, insa acest punct va sosi la voi mai curand decat v-ati putea astepta. Voi sunteti pregatiti sa deveniti Fiinte Galactice si sa va luati locul in randurile noastre, deoarece acesta este dreptul vostru divin.

Noi intelegem faptul ca cei care sunt treziti la ce i se petrece Rasei Umane sunt inca ingrijorati pentru cei care inca motaie. Noi dorim sa va asiguram ca inainte de sfarsitul acestui an, fiecare suflet va stii despre Ascensiune si va avea posibilitatea sa aleaga daca sa se pregateasca sau nu pentru ea. Timpul se scurge/se scurteaza, insa unii inca vor reusi sa se incadreze in timp, venind in aceasta viata pentru a face aceasta telul lor. Aceasta Dragilor este factorul decisiv, pentru ca multi se afla aici pentru experienta care le va duce mai departe evolutia, insa nu sunt pregatiti sa faca un salt cuantic la nivelul constiintei. Raspunsul este sa nu va ingrijorati de decizii luate de alte suflete, deoarece ele au ales ce este cel mai bine pentru ele si care le satisface dorintele. Fiti siguri ca toti vor fi ingrijiti si ca Dumnezeu nu face distinctii de la un suflet la altul si ca toti sunt iubiti in mod egal.

Diverse programe care va vor duce mai departe sunt gata sa fie implementate, si pregatirile sunt incheiate. Multe tin de schimbarile guvernamentale, pentru ca sigur avem nevoie de oameni in care sa putem avea incredere si care va pot conduce intelegand pe deplin ce se cere din partea lor. Increderea in reprezentantii vostri alesi a fost compromisa de atatea ori de cei care nu si-au tinut promisiunile si v-au dezamagit. In viitor liderii vostri vor fi alesi pentru intelepciunea si experienta lor spirituala si vor fi de incredere si onesti. Prea des voi ati fost trasi pe sfoara de promisiuni care nu s-a intentionat niciodata sa fie pastrate, de cei care au preferat sa lucreze in folosul lor mai degraba decat in lolosul celorlalti.

Pe masura ce evoluati si continuati sa va inaltati in dimensiuni mereu mai inalte, voi veti afla ca nici un suflet nu il va putea insela sau minti pe un altul, fara ca intentia lui sa fie cunoscuta. Intr-adevar, voi veti sti prin observarea emanatiilor lor aurice, care va dau multe informatii despre acel suflet. Chiar si acum voi aveti oameni care pot vedea si interpreta aurele si ele spun multe despre voi. De exemplu conditia sanatatii voastre poate fi vazuta si de fapt chiar si debutul afectiunii inainte ca voi sa fiti constienti de aceasta. Voi sunteti cu adevarat Fiinte chiar complexe si sunteti in intuneric (in ignoranta, n.t.) in legtura cu multe aspecte legate de voi insiva, asa cum este corpul vostru astral, pe care il folositi atunci cand iesiti din trup. Multe suflete il folosesc pentru a-si vizita prietenii si familia plecata (care au parasit planul fizic, n.t.), insa putini aduc inapoi amintiri constiente ale lor (ale acestor calatori, n.t.). Amintiti-va ca voi traiti vieti de o durata infinita si ca si suflet veti exista mereu intr-o forma sau alta si in cele din urma veti deveni o Fiinta de Lumina pura.

Scopul vietii este de a evolua prin experiente si voi sunteti aceia care alegeti cum reusiti aceasta. Pamantul este o experienta dura si totusi voi ati stiut ca asa va fi si iata-va dupa sute de vieti in diverse civilizatii, care v-au expansionat nivelele de constiinta. Nici una dintre experientele voastre nu este vreodata pierduta si voi nu trebuie neaparat sa va reamintiti circumstantele exacte. Uneori este cel mai bine sa fie uitate si experientele extreme, care au fost neplacute, pot fi sterse din memoria voastra. Voi aveti o bogatie de experiente, care va vor servi voua si altora foarte bine, in orice veti alege sa faceti in urmatoarea voastra aventura. Unii dintre voi va veti alatura noua ca si Fiinte Galactice si chiar pe buna dreptate ca si egalii nostri.

Misiunea noastra s-a transformat foarte mult de cea care a fost atunci cand am inceput si calea voastra este mai clara pentru noi acum, necesitand o mai mare implicare in afacerile voastre. S-a sperat ca, pe masura ce vremurile de pe urma se apropie, Cei intunecati vor vedea ca pozitia lor nu are sustinere si va vor permite sa va incheiati calatoria fara sa intervina. Acesta s-a dovedit a nu fi cazul si ei au incalcat promisiunile de a-si incheia actiunile. Aceasta nu ne lasa alta optiune decat aceea de a obtine permisiunea de a-i inlatura si ca cu cat mai multi dintre voi sa aflati ca acest demers a mers mai departe. Pentru a-i preveni de la a-si continua interferenta, noi a trebuit sa le distrugem facilitatile care se aflau sub pamant. In acelasi timp noi ne focalizam asupra Orientului Mijlociu, care pentru o lunga perioada de timp a avut potentialul de a se dezlantui intr-un razboi mondial. Noi ne asteptam ca atunci cand diferitele tari vor vedea inutilitatea ignorarii cererilor noastre de a se opri, atunci ele isi vor inceta activitatile si vor permite pasii sa coboare pe Pamant. Trebuie sa fie astfel, deoarece aceasta a fost decretat in mod divin.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si sunt incantat ca noi suntem atat de aproape de rezolvarea uneia dintre problemele majore ale lumii voastre, care sta in calea pacii permanente.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Traducere: Zorf
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com