Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 22 martie 2012

21.03.2012


SaLuSa 21-Martie-2012 
Nu exista nici un dubiu ca in perioada recenta, nivelele voastre de constiinta au crescut chiar considerabil in ceea ce va priveste. Exista mult interes in ceea ce ne priveste pe noi si navele noastre, in parte datorita frecventei cu care noi suntem acum vazuti pe cerurile voastre. Cu exceptia actelor de dezinformare, nu a existat niciodata vreun raport asociat cu Federatia Galactica, in care noi sa nu fim ostili fara motiv. Chiar si asa noi nu am cauzat moartea si atunci cand suntem fortati sa ne luam masuri de protectie, ocupantii navelor voastre sunt scosi inainte ca acestea sa fie distruse. Adesea noi suntem fortati sa ajungem intr-o asemenea pozitie, atunci cand ordinele noastre sunt ignorate si noi le dam doar acolo unde suntem autorizati sa intervenim. Cu cele mai multe ocazii este vorba de momentele in care armele nucleare sunt pe cale sa fie folosite si toate guvernele voastre au fost atentionate ca aceasta nu va fi permis sa se petreaca. Credeti-ne Dragilor, unii dintre comandantii vostri militari inca intentioneaza sa le foloseasca pentru a declansa un alt razboi. Calea spre Ascensiune este protejata de catre noi si nu este rolul nostru de a va salva, ci de a ne asigura ca oportunitatea este acolo pentru voi. De fapt, nici voi, nici Mama Pamant nu v-ati afla aici daca nu ar fi existat actiunile noastre. Dumnezeu a vorbit despre acest aspect si noi sustinem edictul ca acest ciclu nu se va sfarsi cu Ascensiunea.

Pamantul este o bijuterie a coroanei si a fost de mult cautata de alte civilizatii. Tentative s-au facut ca voi sa fiti pusi sub dominatie si noi le-am impiedicat, insa cea mai mare amenintare la adresa vietilor voastre a venit din interior. Foarte curand voi veti ajunge sa aflati totul despre istoria voastra si in detaliu in ceea ce priveste vremurile recente. Voi ati luptat o batalie fara sa va dati de fapt seama cu ce va luptati si o mare parte a acestei lupte a avut loc la nivelurile inalte. In permanenta adevarata lupta s-a dus intre Lumina si intuneric si voi ati castigat doar in vremurile recente. Voi v-ati apropiat atat de tare de infrangere si este o reusita remarcabila faptul ca Cei intunecati au fost depasiti. Ramane doar sa li se taie complet legaturile si sa fie luati acolo de unde sa nu mai reprezinte un pericol pentru voi.


Multe la momentul actual depind de schimbarile guvernamentale, care sunt acum aranjate. Firesc ca va exista opozitie, dar pentru cei a caror soarta este decisa, nu exista nici un argument care sa ii salveze. Noi stim adevarul si mai important motivele din spatele intentiilor lor. Mita si coruptia sunt in crestere in unele zone, insa aceasta se va schimba si odata ce aceasta se va petrece noi putem merge mai departe la a forma noile Guverne. Atunci si numai atunci veti vedea zilele de sarbatoare devenind realitatea voastra si pacea rapid declarata in toata lumea voastra. Dintr-o lovitura aceasta va va aseza picioarele cu fermitate pe calea spre Ascensiune si viitorul vostru nu va mai fi amenintat.

Asteptati vremea voastra in timp ce curatenia continua si fiti siguri ca nu vor mai fi nici un fel de intarzieri sau amanari permise in interactiunea noastra cu voi. Nevoile voastre vor fi acoperite, inclusiv metode de vindecare in general noi pentru voi, care necesita nici un fel de medicamente sau de cutite ale chirurgilor. Va fi o perioada de evolutie si de a pasi cu fermitate in Secolul 21, cu toate noile sale tehnologii. Imposibilul se va dovedi a fi posibil si viteza si eficienta vor fi cele doua cuvinte definitorii ale noastre. Da, timpul se accelereaza, insa noi ne putem adapta la orice viteza ce se prezinta in fata noastra si vasta extindere a resurselor noastre sunt cele care vor asigura sfarsitul asa cum voi l-ati cerut.

Noi va auzim strigatele si stim ca disperarea si rabdarea voastra se subtiaza, insa dupa cum adesea mentionam - asteptarea va merita din plin. Sunt atatea la care sa va asteptati si mai mult decat majoritatea oamenilor ar crede sau si-ar putea imagina. Confortul si fericirea voastra sunt in varful listei noastre si aceasta include tot ceea ce inlatura saracia si foametea. Exista un raspuns care sa rezolve fiecare problema care exista in prezent si intr-o perioada relativ scurta toate vor fi abordate. Ofertele voastre de a va oferi sa ajutati au fost luate in considerare si noi stim unde va aflati cu totii, deci multi dintre voi veti fi chemati sa va oferiti ajutorul. Unele formari si pregatiri vor fi realizate pe navele noastre inainte, insa voi nu veti avea nevoie de mult in aceasta directie, deoarece noi stim ca voi sunteti foarte adaptabili si dornici sa invatati.

Doar mentineti-va rutina zilnica si fiti atenti la ce se petrece in jurul vostru, din care voi puteti invata adevarul despre ce se petrece. Nu va mai fi mult pana ce unii membrii din mass media nu vor avea alta optiune decat de a raporta asupra evenimentelor importante. Ideea de tainuire sau de distorsionare a faptelor va disparea, cu o noua rezolutie de a permite jurnalismului adevarat, care este liber si raporteaza adevarul. Sunt putine, daca sunt careva, dintre marile organizatii, care nu au contribuit pana aici la ceea ce doar va tine in controlul lor si regretabil religia este una dintre acestea. Majoritatea religiilor s-au bazat pe distorsionarea faptelor, infasurate in falsuri fatise. Ca si cu toate celelalte, totul va fi dat la o parte, pana va ramane doar adevarul si daca vreuna doreste sa supravietuiasca sub orice forma, ea va trebui sa recunoasca adevarul si sa i se supuna.

Dupa cum realizati acum schimbarile vor avea repercursiuni profunde, astfel incat voi nu mai traiti minciuna care a fost prezentata ca si adevar. Nu ati gandit adesea ca trebuie sa existe ceva mai bun decat tot ceea ce ati experimentat (?). Ca trebuie sa existe un rost in viata, altul decat rutina fara tinta, care v-a tinut legati de dictatele Illuminati-lor (?). Doar simplul fapt ca acum voi sunteti ajutati sa ridicati valul care v-a oprit sa vedeti adevarul, ar trebui sa va incurajeze sa stati cu fruntea sus si sa va revendicati libertatea care v-a fost negata voua. Sufletul fiecarui individ este iubit, indiferent de rolul pe care il are in prezent si voi toti aveti o oportunitate egala de a merge spre Ascensiune. Voi va puteti ajuta intre voi in aceasta privinta prin a-i sprijini pe cei care se trezesc si sunt uneori confuzi de ceea ce inteleg. Este intr-adevar un soc sa afli ca ai fost in mod deliberat indus in eroare in ceea ce priveste adevaratul scop al vietii.

Noi nu trebuie sa uitam creaturile Pamantului, pentru ca odata cu schimbarile fizice multe specii vor fi puse sub risc. Omul nu a fost mereu bun cu ele si totusi iata-le aici pentru a evolua la fel ca si voi. Animalele domestice sunt in general tratate bine, insa laolalta cu cele pe care voi le numiti salbatice, ele toate au nevoie de bunatate si de iubire. Unele suflete se dedica unei asemenea munci, insa in viitor si mai mult ajutor va fi necesar.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si va voi spune ca noi avem creaturi pe planeta noastra si ca relatia noastra este una de respect si iubire reciproca.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com