Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 13 martie 2012

14.03.2012SaLuSa 14 martie, 2012

Cei intunecati trebuie sa ingenunchieze la presiunea care le este adusa de catre voi. Ei nu au luat niciodata in considerare ca voi ati putea vreodata exercita o asemenea putere, incat ei sa fie opriti de la a-si realiza telurile. Datorita nivelelor de constiinta care in continuu ajung la noi si noi inaltimi, ei nu mai au energiile necesare de pe urma carora sa le poata fi asigurat succesul. Secretele lor au fost expuse si la fiecare cotitura ei sunt confruntati de oprelisti aduse autoritatii lor. Ei isi vad bazele distruse si armamentul de asemenea distrus sau inlaturat, pentru a preveni astfel realizarea planurilor lor. Ei sunt in dezordine, insa inca nu reusesc sa inteleaga sau sa accepte ca zilele lor s-au sfarsit. Totusi, noi ii vom confrunta de fiecare data, pentru a ne asigura ca ei sunt opriti de la a mai cauza un incident major. Noi stim totul despre operatiuniile lor false (eng. false flag operations, n.t.) si ei vor raspunde pentru actiunile lor tradatoare de a inscena un alt Razboi Mondial. Noi spunem din nou, ca razboiul nu va fi permis si am cerut Illuminatilor sa isi opreasca tentativele de a incepe unul. Noua Era se naste chiar acum si progresul ei nu va fi intarziat sau oprit de nici o interferenta exterioara.
Prin urmare Dragilor voi nu aveti nici un motiv sa va fie frica indiferent de ce veti auzi despre planuri menite a cauza intarzieri si ar fi cel mai bine ca aceste zvonuri sa fie ignorate, pentru ca suntem noi, Federatia Galactica, cei care suntem in control. Nici noi si nici voi nu am parcurs atata cale pentru a ajunge sa fim impiedicati sau dezamagiti si dupa cum adesea am spus, victoria este a noastra. Adunarea Celor intunecati a inceput si ei vor fi dusi acolo de unde nu vor mai putea interfera cu evolutia voastra. Legile Universului sunt chiar clare si irevocabile si atat intunericul, cat si Lumina trebuie sa li se supuna. Cea care a fost intr-un mod considerabil folosita a fost Legea Atractiei, desi pentru o mare parte a vietilor voastre, voi nu ati inteles implicatiile actiunilor voastre. Cei intunecati le-au inteles si au profitat de pe urma ignorantei voastre prin imputernicirea lor pe spatele vostru. Totusi, pe masura ce voi ati absorbit Lumina in voi insiva, voi ati atras si mai multa pe Pamant si aceasta a intors jocul in favoarea voastra.

Este o realitate ca la sfarsit Lumina va castiga mereu luptele cu intunericul, chiar daca acesta are castiguri de moment. Ce premiu mai mare ar putea exista decat Ascensiunea voastra, pentru care voi ati parcurs o lunga cale spre a o revendica. Uneori ati strigat catre Dumnezeu, crezand ca ati fost parasiti, cand de fapt voi ati creat propria voastra separare. Voi ati dat vina pe Dumnezeu pentru moarte si distrugere, cand de fapt a fost omul cel care a intrat in razboi din lacomie si dorinte/pofte asupra posesiunilor vecinilor lui. A durat multa vreme pentru a vedea cat de lipsit de sens a fost totul si cu adevarat nu exista invingatori si cu totii sunt invinsi. In sfarsit voi aveti dreptate sa cereti sfarsitul razboiului si aceasta a primit raspuns din partea Lui Dumnezeu. A fost acum decretat de catre Dumenzeu, ca razboiul va fi incheiat si rostul nostru aici este de a ne asigura ca asa va fi.

Pacea care v-a scapat mereu printre degete si pe care o cautati de eoni de timp urmeaza in curand sa fie a voastra si toate formele de agresiune vor fi interzise celor care vor ignora Decretul Divin. Acele suflete care inca vor intretine astfel de ganduri, vor constata ca vibratiile lor sunt de asa natura incat nu li se va permite sa intre in vibratiile mai inalte ale celor ascensionati. Nu este loc pentru nimic altceva decat Lumina si Iubirea care exista in dimensiunile mai inalte. Daca voi intentionati sa ascensionati, asigurati-va ca eliberati de bagajul pe care l-ati purtat cu voi. Orice cuvant, actiune sau fapta, care este de o vibratie joasa nu va fi perceput (de voi insiva, n.t.) ca gasindu-si locul inlauntrul vostru, deci voi veti fi capabili sa le inlaturati gradat din interactiunea fireasca cu ceilalti. Fiti pentru ceilalti asa cum voi vreti sa se comporte altii cu voi si voi veti crea pace si armonie in jurul vostru.

Dupa cum observati timpul se accelereaza mai mult ca niciodata si o saptamana pare ca abia cateva zile si fiecare saptamana este incarcata cu un atat de mare potential, care va va incarca vietile. Mass media este inca controlata si putin din ceea ce se petrece cu adevarat ajunge la ochii si urechile voastre. Totusi, noi lucram cu succes spre a avea o Presa deschisa si libera si odata ce restrictiile sunt ridicate, voi veti fi coplesiti cu raportari ale evenimentelor voastre zilnice. Atunci cand vom fi in siguranta sa aparem cu voi, atunci programe regulate T.V. vor avea loc, oferindu-ne o platforma prin care sa va putem spune despre planurile noastre si despre viitorul vostru. Cel mai important aspect este sa calmam fricile oamenilor si sa dovedim ca venim in pace si ca noi suntem viitorul vostru sine. Totul este planuit si este pentru inaltarea si beneficiul vostru si orice schimbari vor avea loc, voi veti fi cei care veti castiga cu mult mai mult decat este cel mai probabil sa pierdeti.

Deoarece voi ascensionati cu Mama Pamant, o curatire totala va trebui sa aiba loc si aceasta va fi facuta asupra solului, marilor si atmosferei, care au fost intens poluate. Aceasta (curatenia, n.t.) s-a petrecut, in parte, prin prezenta noastra si prin folosirea tehnologiilor noastre superioare. Telul nostru a fost sa pastram un echilibru pe Pamant si noi am facut aceasta pana intr-o asemenea masura incat am prevenit o inclinare prea mare a axei sale. Cutremurele sunt ceva natural, insa noi le-am diminuat efectele acolo unde ele au amenintat umanitatea. Ele sunt modalitatea Mamei Pamant de a se implica in propria sa curatenie si ele sunt foarte necesare, daca este ca ea sa fie readusa in starea sa perfecta.

Mai devreme sau mai tarziu voi va trebui sa vedeti adevarul despre sejurul nostru pe Pamant. Ceea ce vi s-a spus este departe de adevar si adesea a fost deformat pentru a servi cauzelor celor care va controleaza. Voi v-ati nascut liberi si cu dreptul de a va exprima ca Fiinte Spirituale, care au o experienta fizica. Acest grad de libertate va fi al vostru si voi veti uita de vremurile dificile in dualitate, cu toate ca lectiile invatate vor ramane alaturi de voi. Voi veti ajunge sa apreciati ce experienta extraordinara ati avut si cat de mult v-a accelerat evolutia. Acesta este intr-adevar motivul pentru care ati venit pe Pamant si a fost o perioada de o extraordinara iluminare, pentru care in cele din urma nu veti avea nici un fel de regrete.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si noi suntem multumiti sa vedem ca voi primiti dovada care sa confirme ca Cei intunecati sunt in retragere. Nu exista nici un loc in care sa se ascunda sau sa scape de justitie, deci nu va trebui sa va ingrijorati despre soarta lor. Ca in cazul oricarui suflet care a pasit pe Pamant, voi toti sunteti legati de Legea Universala si nimeni nu este deasupra sa. Legile totusi nu dau pedepse, ci dau in schimb oportunitati de a va indrepta greselile. Totul se petrece in timp ce sunteti tinuti in energia Iubirii Neconditionate, pentru ca voi sa stiti cat de mult sunteti iubiti de Dumnezeu.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light

Traducere: Zorf
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com