Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 20 martie 2012

SaLuSa, 19.03.2012


SaLuSa, 19.03. 2012 
Este clar acum pentru multi oameni ca o mare zguduire va avea loc in holurile puterii si acesta va permite unor schimbari cu mult mai profunde sa mearga mai departe. Este important ca cei care blocheaza procesul si schimbarile vitale, care sunt necesare pentru a va elibera, sa fie inlaturati complet. Acest proces este deja in desfasurare si cei care ne stau in cale stiu prea bine ca timpul lor s-a scurs. Nu exista cale de scapare pentru ei si crimele lor sunt bine documentate, cu dovezi de netagaduit ale implicarii lor. Noi vorbim despre o perioada de saptamani, mai degraba decat luni, inainte ca actiunile noastre sa inceapa sa aiba efecte palpabile. Noi suntem prin urmare optimisti ca vom face un mare pas inainte foarte curand si inca unul de o asa natura incat voi veti ajunge sa aflati despre el. Noi avem o anumita cooperare din partea mass mediei si credeti ca nu va dura mult inainte ca rapoarte asupra a ce se petrece sa fie raspandite si ele sa fie corecte. Noi nu urmarim senzationalisme, insa fara indoiala evenimentele vor fi chiar extraordinare. Noi vrem sa se stie ca vechiul regim nu mai este la putere si ca el va fi inlocuit de cei care cu adevarat reprezinta oamenii. Lumina se reintoarce Dragilor si ea va atinge viata tuturora in a o face mai buna.

Pentru a ajunge in acest punct in evolutia voastra v-a luat mult timp si a cerut o mare incredere uneori. Voi va aflati acum in pragul de a fi recompensati cu o succesiune de schimbari care va vor scoate din saracie si va va oferi gustul a ceea ce va urma dupa Ascensiune. Dupa mii de ani de control subtil, care gradat v-a luat drepturile, pana la punctul in care voi ati ajuns sa considerati ceva normal a nu le mai avea, voi in sfarsit experimentati libertatea la un nivel care va este necunoscut. Cei intunecati au creat in mod deliberat circumstantele care au condus la practic intemnitarea voastra in propriile voastre case. Ca si Fiinte Spirituale voi sunteti Copiii Lui Dumnezeu si sunteti liberi sa alegeti propriile voastre experiente. Totusi, trebuie adaugat ca voi ati ales dualitatea ca si cale de a va expansiona si accelera evolutia voastra.


Ce a mai ramas din acest ciclu prezent nu va mai rezerva nici un fel de frici pentru voi, deoarece Cei intunecati au esuat in a-si atinge obiectivele. Voi ati invatat multe de pe urma lor, insa nu au fost meniti sa aiba control total asupra voastra si voi sa fiti la mila lor. Marea voastra lectie a fost sa invatati separarea de Sursa, sa vedeti cum este sa restabiliti inca o data legatura voastra cu Lumina. Voua vi s-au dat toate oportunitatile de a va crea propria realitate si uneori, in civilizatiile trecute, voi ati reusit sa atingeti un inalt grad de pace si seninatate. Totusi, Cei intunecati nu au fost niciodata cu mult in urma, complotand decaderea voastra si au fost perioade egale de intuneric, care au rezultat in colapsul total al ultimelor doua civilizatii.

Poate sa va surprinda ca ciudat faptul ca dualitatea serveste un scop dual si ca in final ea aduce beneficii tuturor sufletelor care participa la ea. Fiecare experienta are valoare pentru toti cei implicati si tineti cont ca, desi astazi voi sunteti complet daruiti Luminii, au fos fara indoiala perioade in care ati servit de asemenea Celor intunecati. Pentru ca nu este nici un fel de judecata implicata, voi nu aveti nici un motiv sa priviti inapoi si sa purtati sentimente de vina cu voi. Ce conteaza cel mai mult este daca voi ati invatat lectiile pe care aceste experiente vi le-au adus si prin care voi poate ca ati trecut mai mult decat o singura data. Ego-ul vostru va hrani mintea voastra treaza si nu are nici o legatura cu deciziile luate la nivelele constiintei voastre. Acolo este locul in care Sinele vostru Superior intra in scena si unde lupta vointelor adesea are loc. Noi ne-am astepta ca aceia dintre voi care v-ati focalizati asupra caii Ascensiunii, sa isi conduca vietile bazandu-se pe Iubire si Lumina si sa fie ghidati de Sinele lor Superior.

Ar trebui sa fie o asigurare pentru voi ca indiferent de greutatile pe care le indurati in prezent, inainte de sfarsitul anului ele vor fi rezolvate. Urmariti sa vedeti ce lectii karmice v-au mai ramas in ultimele voastre experiente, mai ales deoarece cele mai grele teste sunt lasate pe fazele de sfarsit ale vietii voastre. Noi va putem spune ca voua nu vi se da niciodata mai mult decat puteti duce, in ciuda a ceea ce poate ca simtiti voi. Indiferent de situatie ea trebuie sa aiba un efect limitat asupra voastra si pe masura ce nivelele voastre de constiinta sunt ridicate, voi sunteti mai pregatiti sa va confruntati cu ele. Acestea sunt vremuri in care este important ca in cazul in care ati fost nedreptatiti, sa nu ganditi in termeni de razbunare, deoarece aceasta doar ar realimenta karma inca o data.

Iertarea este o cerinta vitala si esentiala, daca urmariti sa va inaltati si cu cat mai repede veti putea lasa lucrurile in urma, cu atat mai bine. Aceasta este foarte important in cazul dusmaniilor de moarte din cadrul familiilor sau in ceea ce priveste neintelegerile, deoarece voi doriti sa parasiti dualitate dupa ce veti fi facut pace cu toata lumea. Amintiti-va ca la un anumit moment voi va veti revedea viata si neintelegerile pe care poate ca le-ati avut pot sa nu fie intotdeauna asa cum le-ati inteles voi acum. Poate sa fie chiar o revelatie sa auziti plangerile sau argumentele celeilalte parti, cu care ati fost in disputa.

Cu atat de putin timp ramas din acest ciclu, concentrati-va asupra nevoilor imediate, care vor asigura ca voi sunteti pregatiti sa ascensionati. Fiti ceea ce voi va imaginati ca trebuie sa fiti, pentru a atinge acest tel si noi va asiguram ca este relativ usor sa va traiti viata astfel, atunci cand va pastrati Lumina voastra in toate circumstantele. Noi vedem cum oamenii din jurul vostru raspund si observam ca adesea prezenta voastra ajuta oamenii sa se simta bine. Aceasta se petrece deoarece energiile pe care le manifestati sunt armonioase si inaltatoare. In imaginea de ansamblu, atunci cand mai multe suflete fac aceasta, inaltarea are loc la un nivel chiar si mai inalt. Daca voi luati in consideratie situatia inversa, voi vedeti cat de usor este pentru suflete sa fie trase in jos de energiile joase.

Pentru o perioada chiar considerabila de timp Pamantul vostru a fost imbaiat in energiile mai inalte si rezultatul final este ca energiile joase sunt transmutate. Purificarea continua si cu inlaturarea Celor intunecati, un pas cuantic spre inainte va avea loc. Acesta va fi depasit de alinierea finala, atunci cand Soarele se aliniaza cu celelalte multe planete si cu Marele Soare Central. Atunci voi va veti transforma intr-o clipire a ochilor si veti ascensiona in frumusetea noului Pamant. Unul care poarta o mica asemanare cu cel pe care il cunoasteti acum, care este vibrant si (format, n.t.) din toata Lumina si din cele mai frumoase culori, forme si marimi, care se armonizeaza intre ele.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si va multumesc pentru sustinerea pe care o manifestati pentru Federatia Galactica, cea care are o asa iubire pentru voi si care voi in curand veti ajunge sa o cunoasteti cu mult mai bine.

I
Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com