Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 28 martie 2012

26.03.2012

SaLuSa, 26.03.2012 In unele moduri noi am spune ca misiunea noastra se apropie de sfarsit, pe masura ce ne apropiem de momentul in care toata munca depusa pentru eliberarea voastra din controlul Illuminatilor va aduce rezultate. Este pentru voi sfarsitul ciclului dualitatii si pentru noi inseamna doar eliberarea drumului spre inceputul unui nou ciclu. Va fi un nou inceput si urmat de o continuare a ridicarii nivelelor voastre de constiinta, pentru a va permite sa ascensionati la nevele chiar si mai inalte. Noi vom impartasi de asemenea acele vremuri cu voi si facem in mare masura parte din viitorul vostru. Noi urmeaza sa va ajutam sa deveniti in cele din urma Fiinte Galactice si aceasta va fi reclamarea din partea voastra a locului pe care il meritati alaturi de noi.


Ceea ce voi aveti acum nu este adevarata voastra realitate, ci una pe care voi ati creat-o peste milenii de timp de cand voi ati cazut din dimensiunile inalte. Nici macar un singur suflet nu este fortat sa faca aceasta si fiecare dintre voi v-ati oferit voluntar pentru aceasta experienta. Voi ati facut aceasta cu o incredere totala ca oricat de mult v-ati indeparta de Lumina, va veni o vreme in care voi veti fi chemati inapoi si ajutati sa reveniti. Acest moment este desigur acum si intr-o scurta perioada de timp voi veti stii cu siguranta ca voi sunteti ferm ancorati pe calea spre Ascensiune si ca nimic nu poate sta in calea ei sau sa o poata amana. Puteti sa simtiti deja diferenta in energiile din jurul vostru, deoarece ele au devenit mai ale Luminii si atat de inaltatoare. Cele ale fricii au fost supuse si cand veti obtine confirmarea dimensiunilor arestarilor si a demisiilor Celor intunecati, aceasta va va ajuta de asemenea sa traiti mai linistiti.


Libertatea care v-a fost negata voua pentru atata timp revine si voi veti fi siguri ca vechea paradigma a fost distrusa. Noua paradigma se afla deja in desfasurara si va aduce o noua speranta si incredere intr-un minunat viitor. Unii dintre voi ati avut o scurta privire asupra lui si v-a inspirat si v-a schimbat vederea voastra asupra vietii. Este atat de diferit de ceea ce aveti acum, incat cuvintele par nepotrivite in a incerca sa il descriem si un aspect notabil este sentimentul de iubire, care vine spre voi din toate directiile. Daca voi ati experimentat vreodata o asemenea energie este cel mai probabil ca aceasta s-a petrecut doar in unele experiente de moment, in timp ce in dimensiunile superioare aceasta este o realitate mereu prezenta. Voi aveti o expresie care spune ca “este iubirea cea care face lumea sa se invarta” si voi nu va dati seama cat de adevarata este. Intr-adevar este lipsa iubirii cea care a sfartecat Pamantul vostru si v-a facut sa va simtiti despartiti de sinele vostru divin. Energia iubirii este cea mai puternica dintre toate si ar putea sa transforme situatia voastra intr-o clipa, daca voi ati fi fost capabili sa va uniti in aceasta maniera. Multi dintre voi ati experimentat ce poate sa faca iubirea, mai ales atunci cand ea este folosita pentru a vindeca. Ea poate transmuta vibratiile joase si acesta este motivul pentru care voua vi se cere adesea sa trimiteti iubire celor care apartin Cabalei intunecate.


Ganditi-va la aceste lucruri si atunci cand voi credeti ca vreti sa ajutati Omenirea trimiteti-va iubirea voastra acelora care evident au nevoie de ea. Rezultatele poate ca nu sunt instantanee, insa fiti siguri ca ea ajuta chiar daca va dura o perioada de timp pentru a putea fi vazute efectele. Lumina poate sa fie amplificata atunci cand o folositi pentru a va proteja. Daca voi inca nu sunteti un far de Lumina, practicati a va vedea pe voi insiva ca fiind unul si voi cu siguranta veti crea lumina in jurul vostru. Voi veti afla de asemenea ca voi veti atrage alte suflete asemanatoare voua, pentru ca ele simt vibratiile voastre elevate . Imaginati-va daca toti din jurul vostru ar fi fost ai Luminii si voi veti incepe sa simtiti cum este in dimensiunile superioare. Nu va limitati asteptarile fata de ceea ce Ascensiunea inseamna pentru voi, deoarece aceasta va va elibera de toate conflictele care va inconjoara acum pe Pamant. In viitor voi va veti dori absolut nimic si veti afla ca Creatorul a prevazut toate cele de care aveti nevoie in toate directiile posibile.

Deci Dragilor, fiti hotarati sa treceti prin tot ceea ce va veni spre voi de acum pana la Ascensiune. Nu lasati nimic sa va coboare, deoarece orice s-ar petrece va fi de scurta durata. Daca suferiti pierderi, ele va vor fi mai mult decat recompensate si amintiti-va ca voi nu puteti lua nimic in dimensiunile superioare, decat daca ceea ce vreti sa luati este compatibil cu acestea. Acesta este motivul pentru care nici un suflet nu poate sa intre in ele cu forta si el se va gasi la nivelul sau corespunzator si care i se cuvine. Intelegeti ca voi toti progresati in propriul vostru pas si ati avut oportunitati egale de a alege calea Ascensiunii. Deci va rugam sa nu va suparati in cazul in care cineva apropiat voua si fata de care simtiti iubire alege diferit fata de voi si onorati-i alegerea liberului arbitru. Cei iubiti nu sunt niciodata departe si voi veti fi mereu capabili sa va intalniti din nou.

Pregatiti-va sa va bucurati si sa fiti liberi in a va exprima sentimentele, deoarece odata ce schimbarile ies la suprafata si voi veti vedea beneficiile, voi veti fi extaziati. Sarbatoririle vor fi la ordinea zilei si credeti-ne cand spunem ca noi vom organiza unele evenimente memorabile si vom participa la ele. Fericirea si bucuria se apropie si va vor duce mai departe spre Ascensiune. Mai sunt inca perioade dificile, prin care inca mai trebuie sa treceti, insa nimic nu va dura foarte mult si daca acestea vor crea noi nevoi, noi vom fi aproape pentru a va ajuta. Noi deja lucram in spatele scenelor si vom fi multumiti atunci cand activitatile noastre vor fi mai deschise. Prioritatea noastra in prezent este stoparea fractiunilor de razboi de la a da alte lovituri si noi nu avem nici un dubiu ca putem preveni orice tentative de a mai incepe un alt razboi. Voi veti fi uimiti si fara indoiala furiosi, atunci cand veti afla de cate ori Cei intunecati au incercat sa inceapa unul in Orientul Mijlociu. Noi nu vom ramane focalizati asupra unor lucruri atat de neplacute, insa voi trebuie sa stiti cum s-a lucrat impotriva voastra de-a lungul a multi, multi ani, adesea sub paravanul muncii pentru voi.

Noi continuam sa o urmarim indeaproape pe Mama Pamant, deoarece se petrec schimbari fizice si unele zone sunt mai predispuse decat altele. Noi nu avem voie sa oprim cele care sunt necesare, insa noi vom face tot ceea ce vom putea pentru a diminua orice rau adus voua si sa tinem daunele extinse la minim. Conditiile ar fi putut sa fie catastrofale daca Cei intunecati ar fi reusi ceea ce si-au propus, insa noi le-am oprit planurile de a induce catastrofe menite de a reduce populatia Pamantului. Noi stim ca multi dintre voi nu puteti intelege ca cineva ar putea sa cada intr-o asemena masura, insa odata cu pierderea aproape totala a Luminii, asemenea suflete si-au pierdut sentimentele de compasiune.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si va multumesc tuturora care ne-ati ajutat sa raspandim nu doar acestea, ci multe mesaje de la surse ale Luminii. Ele inalta atat de multi oameni si ii pregatesc pentru Ascensiune. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi toti.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com