Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 12 februarie 2012

1.2.2012


SaLuSa, 1.2.2012 Rasa Umana se dovedeste a fi una care este capabila de a experimenta adancimile intunericului, si inca sa isi gaseasca Lumina si sa se ridice din nou. Experienta a fost intr-adevar menita sa va testeze foarte puternic abilitatile, iar voi ati fost supusi la cele mai extreme conditii impuse asupra voastra de catre Cei intunecati. Daca nu ati fi castigat aceasta lupta, voi ati fi privit astazi la un alt eveniment catastrofic ce ar fi incheiat ciclul, si la perspectiva de a trebui sa il luati cu totul de la capat din nou. Oricum, trebuie sa fie spus ca se astepta ca voi sa reusiti, insa avand in vedere liberul arbitru, deznodamantul nu a putut fi considerat sigur. Voi ati avut un ajutor imens, iar planul de a va trezi a fost unul cu o reusita care a depasit asteptarile. Dupa cum voi aflati, Cei intunecati lupta pana la final, insa orice ar face ei nu vor schimba deznodamantul. Matrita a fost pregatita/turnata si Ascensiunea va veni in toata gloria si maretia sa. Este cu adevarat o mare ocazie care a starnit interesul intregii vieti din univers, care urmareste sa ia parte la evenimentul inevitabil si la celebrarile de bun venit.

Noi stim ca unii dintre voi inca gasiti greu de digerat ca dualitatea, in ciuda seriozitatii ce o caracterizeaza, este totusi un joc. Este intr-un fel ca si cum ati intra in Holodeck si ati juca un rol, stiind ca orice se petrece puteti sa parasiti scena si sa va reintoarceti la o viata normala. Aceasta este o experienta care voi ati ales-o, care are un continut serios si care va cantari mult in inaintarea pe calea evolutiei voastre. Din moment ce nu exista asa ceva cum e moartea, voi puteti sa va luati (sa ne incarnam, n.t.) in mod repetat diferite vieti si sa traiti pentru a spune povestea. Totusi, luarea unei vieti (/ a omori pe cineva n.t.) este o ofensa grava si aceasta aduce sanctiuni karmice, desi pot exista unele situatii, care sa poata invoca o intelegere mai indulgenta. Din nou subliniem ca (repercursiunile karmice, n.t.) nu sunt o pedeapsa, insa experiente specifice, care pot ajuta un suflet sa inteleaga consecintele depline ale actiunilor sale, pentru a nu le mai repeta.

Din moment ce ne aflam la subiectul succesiunii vietilor voastre, vom expune ceea ce ar trebui sa fie evident, si anume ca voi veniti in ele cu nimic si plecati cu nimic, care sa fie mai mult decat experienta voastra, care este de fapt tot ceea ce conteaza. Ca si parte a unui lant evolutiv voi participati in tot felul de vieti, iar in unele puteti fi cineva care sa aiba o mare bogatie si putere, insa totul se va incheia cu sfarsitul acelei vieti. Din moment ce nu puteti sa luati cu voi (acea bogatie, n.t.), a urmari sa fiti bogati este o aspiratie mai mult lipsita de sens. Cu timpul voi veti putea foarte bine intelege ca a avea suficient este tot ceea ce aveti nevoie, si ca lacomia inseamna doar a priva pe cineva de o oportunitate. Daca aspirati sa ascensionati voi fara indoiala ati ajuns deja la concluzia ca a imparti cu ceilalti este cea mai buna cale de a ramane fericiti si echilibrati la nivel de societate. Aceasta incurajeaza de asemenea o abordare in care toti muncesc pentru binele tuturor, si nu pentru ei individual.

Dragilor, voi ati invatat atat de multe prin experienta dualitatii, iar puterea voastra de caracter va va ajuta in viitor. De fapt, odata ce ati atins un anumit inalt nivel de constiinta, voi nici nu va trebui sa va ganditi la cum va veti conduce viata. Voi veti atinge o atat de mare intelegere, incat ii veti percepe pe Toti ca fiind Unul si veti actiona in consecinta. Aceasta intelegere este una care este incet acceptata de catre oameni, si in consecinta este o mai mare ingrijorare in legatura cu conditia si bunastarea tuturor oamenilor. Fara nici o indoiala voi veniti impreuna, pe masura ce voi va puneti in papucii celorlalti. Energia fiind creata, ea se naste din iubirea voastra pentru semenii vostri, iar barierele care inainte va separau, acum sunt daramate.

Noi din Federatia Galactica nu putem decat sa aplaudam tenacitatea si hotararea voastra, de a trece prin lunile care au mai ramas din acest an pentru a aduce schimbarile care le doriti pentru a va recupera suveranitatea. In aceste actiuni voi aveti sustinerea noastra in tot ceea ce faceti si este menit sa restaureze Lumina. Noi suntem asemenea arbitrilor vostri, asigurandu-ne ca toate jocurile se joaca conform regulilor, acesta fiind si motivul pentru care putem interveni pentru a-i proteja pe cei care sunt ai Luminii. Regulile sunt specifice in ceea ce priveste dualitatea si aceasta include Lagea Universala. Este aceasta de pe urma, care le interzice Fiintelor Spatiale sa va abordeze pe voi sau pe Mama Pamant, iar noi intarim aceasta lege. Din nou exista exceptii in circumstantele in care ele sunt cu adevarat invitate pe Pamant, iar acesta a fost cazul in ceea ce ii priveste pe Micii Cenusi.

Priviti inapoi la istoria voastra si chiar daca dovezile nu au fost intotdeauna mentionate, exista multe indicii care sa indice interesul nostru in ceea ce va priveste/in afacerile voastre. Noi am spune prin urmare ca este perfect firesc ca intr-un moment atat de important, noi sa venim mai aproape de voi. Pana la urma, la fel cum orice familie ar proceda in ceea ce ii priveste pe copiii din sanul ei, noi v-am urmarit mereu progresul. Majoritatea dintre voi sunteti familie/rude pentru diferitii membrii ai Federatiei Galactice, iar aceasta se refera in special la Sirieni si Pleiadieni. De obicei, aceia dintre voi care sunteti extraterestrii stiti aceasta in adancul vostru, deoarece vi se pare atat de greu sa va pliati pe viata de pe Pamant, cu vibratiile ei grele.

Europa inca se lupta sa salveze Euro, iar noi vedem o mica sansa pentru aceasta, daca ar fi vreuna. Dolarul este slab, iar unele tari renunta la el in favoarea unor valute mai sigure, deci financiar lumea asteapta sa vada deznodamantul. Toate acestea sunt calculate sa forteze schimbarile in a se manifesta, impreuna cu schimbari acceptabile si necesare grupurilor bancare. Intreaga zona a fost manipulata de cei putini a caror tren s-a oprit in statie. Voi veti experimenta cum este sa traiti in conditiile in care banii vor fi un bun care va avea o valoare rela. Voi urmeaza de asemenea sa aveti abundenta si sa va bucurati de o viata fara grijile si stresurile voastre actuale. Aceasta va va purta maideparte prin Ascensiune si va prezenta un tipar in care banii nu mai sunt folositi.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si sunt fericit sa impartasesc gandurile mele cu voi, deoarece aceasta este o actiune atat de necesara, intr-o perioada in care se petrec atat de multe. As spune sa continuati sa impingeti lucrurile mai departe, deoarece linia de sfarsit este in campul vizual, si ajutati in a aduce sfarsitul prin raspandirea Luminii cat mai mult posibil. Oriunde ati fi imaginati-va ca sunteti un far de Lumina, si vizualizati-o atingand oamenii din jurul vostru. Aceasta chiar face o diferenta si cand va imaginati mii si mii, cu totii facand acelasi lucru, este o puternica sursa de Lumina, care inalta oamenii. Pana la urma voi toti sunteti Fiinte de Lumina si ce ar fi mai firesc decat a va darui Lumina voastra altora, si acest gest poate fi facut si pentru a vindeca, deoarece atatia dintre voi va intalniti cu conditii care cineva ar beneficia de pe urma lui.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin 
   

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com