Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 12 februarie 2012

8.2.2012


SaLuSa, 8.2. 2012 
Jocul asteptarii va trebui sa mai fie jucat inca putin, insa in permanenta este inregistrat progres. Nici un grad de interferenta din partea Celor intunecati nu va avea un efect durabil, deoarece planurile noastre sunt acum mult prea avansate pentru ca ele sa fie deturnate de la a fi incununate de succes. Activitatile noastre sunt accelerate precum si Aliatii nostri, deoarece s-a atins un punct in care anumite date sunt proiectate spre finalizare. Semnele exterioare in principal de la sursele aflate pe Internetul vostru sunt cat se poate de demne de incredere pentru informatiile actuale si exacte. Prin a face tot ceea ce puteti pentru a ramane concentrati asupra Luminii, voi va pastrati calea spre Ascensiune. Orice s-ar petrece, puteti fi siguri ca acelasi rezultat va fi, iar el va va elibera din controlul Celor intunecati.

Noi intram in ceea ce va fi pentru noi o perioada extrem de incarcata, insa noi nu putem fi coplesiti in nici un caz, deoarece noi avem flote de milioane de nave si desigur personalul pentru a le opera. De fapt atat de multe dintre nevoile noastre sunt automatizate, incat noi ne putem petrece timpul realizand muncile specializate, pentru care suntem pregatiti in aceasta perioada atat de importanta. Chiar si functiile de mentenanta sunt realizate de Fiinte robotizate, care au un nivel atat de ridicat de constiinta, incat ele pot rationa si lua singure decizii. Desigur, computerele noastre sofisticate sunt foarte adanc implicate in operarea navelor noastre si de asemenea in misiunile flotei, ca un intreg. Voi sunteti constienti ca pe Pamant totul are de asemenea un grad de constiinta, insa in vibratiile voastre mult mai grele, ea nu poate functiona pe deplin. Deci nu este neaparat un pas atat de mare spre inainte a accepta ceea ce noi v-am spus.

Toate imbunatatirile despre care noi va mentionam din cand in cand, vor fi ale voastre la momentul corespunzator. Acestea vor veni odata cu progresul vostru in a deveni o Fiinta Galactica. Voi inca nu va puteti imagina ce inseamna aceasta, insa noi am putea sa va numim supraumani. Nivelele voastre de constiinta actuale cresc, insa nici pe departe la potentialul vostru maxim. Voi veti atinge un nivel de Constiinta Cristica, si aceasta a fost intotdeauna disponibila multumita minunatei cresteri a energiilor Luminii voastre. Poate sa sune ambitios, dar voi puteti aspira sa aduceti acest nivel de energie in timp ce va aflati pe Pamant, insa noi stim ca este extrem de greu sa-l pastrati. Exista doar prea multe vibratii joase in jurul vostru, si aceasta ii include si pe aceia care s-au atasat de voi de-a lungul atator vieti. Acesta este motivul pentru care adesea se face referire la a va elibera de ei, si momentul prezent este unul minunat pentru a face aceasta. Sunt atat de multe energii inalte trimise spre voi, pe care, daca le veti atrage in voi, acel proces va avea loc. Secretul este ca voi sa va doriti o asemenea purificare, incat Legea Atractiei sa faca restul.

Fiti constienti de ceea ce se afla in jurul vostru si nu va legati de nimic, care ar putea fi perceput ca fiind de o vibratie joasa. Cei intunecati au fost foarte abili in a va servi ceea ce este numit divertisment, care este atragator simturilor voastre de baza si va hraneste dorinta de fiori si emotii. Asta nu inseamna ca toata viata ar trebui sa fie serioasa si lipsita de distractie si de ras. Totusi, voi deveniti plictisiti de ceea ce aveti si cautati fiori si mai intensi, iar aceasta adesea poate conduce la scaderea standardelor voastre si la depravare. Aceasta este atat de usor sa se petreaca si este atat de greu sa iesiti din aceasta stare. Acesta este motivul pentru care exista atat de multi invatatori pe Pamant dand sfaturi, pentru ca scopul vietii sa fie inteles si pentru ca voi sa ramaneti constienti de toate actiunile, cuvintele si faptele voastre.

Imaginati-va cat de umilitor este sa va percepeti si sa va vedeti asa cum ati fost cu adevarat, prin ochii celui care a ramas langa voi spre a va ghida viata spre Lumina. Aceasta nu este facut pentru a va rusina, insa pentru a vedea cum i-ati afectat pe altii adesea fara a va da seama de aceasta. Voi sunteti cu Totii Unul, iar ceea ce ii faceti unuia, le faceti tuturor si afecteaza nivelul constiintei de masa. Suntem incantati sa va informam ca voi v-ati desurcat atat de bine in a aduce Lumina in viata voastra si in a o ancora in Pamant. Atat de bine incat nivelele de constiinta ale maselor au crescut exponential, si vor continua sa creasca.Voi va aflati bine angrenati pe calea ce va va duce la incheierea acestui ciclu cu Ascensiunea, iar aceasta este in acord cu Planul Divin.

Schimbarile vor fi atat de ample si se vor petrece atat de repede, incat voi va trebui sa ramaneti treji, pentru a nu scapa ceva. Odata ce influenta si interferenta Celor intunecati este in sfarsit incheiata, si aceasta se va incheia in urmatoarele cateva luni, voi va veti putea atunci relaxa si incepe sa va bucurati de pacea care va apare brusc si care va va fi redata. De acolo inainte atmosfera (subtila, n.t.) din jurul vostru va fi inaltata si multe emotii vor fi eliberate, pe masura ce oamenii isi dau seama ca in sfarsit adevarata pace a coborat pe Pamant. Aceasta va face ca ultimele luni ale anului sa fie o perioada memorabila si incantatoare, iar oamenii lumii vor fi re-uniti. Niciodata nu vor mai fi separati si nu isi vor mai pierde adevarata identitate, ei vor fi precum Unul din nou.

Datorita vibratiilor inalte care acum exista pe planeta Pamant exista acum mai putine confruntari intre oameni, si daca nu ar fi cei care promoveaza diferentele, din motive de a controla, ar fi curand pace la nivel mondial. Dupa cum deja v-am informat, pacea urmeaza sa fie atinsa in curand, insa inainte vor trebui sa existe schimbari guvernamentale. Voi trebuie sa aveti oamenii potriviti la conducere, inainte ca orice progres real sa aiba loc pe orice front, si impreuna cu aliatii nostri, noi suntem pregatiti sa actionam imediat ce acel punct este atins. Fiecare individ poate grabi schimbarile, prin a trimite iubire intregii Umanitati si Mamei Pamant, care nu a avut eruptii, asa cum multi ajunsesera sa creada. Pana acum nu a existat nici o activitate anormala, dar evident, prin insasi natura purificarior, este necesar sa existe unele evenimente majore.

Sunt SaLuSa din Sirius si va voi spune ca membrii Federatiei Galactice sunt iubitori de Dumnezeu si tematori de Dumnezeu. Noi am acceptat de mult ca Dumnezeu este Toata Iubirea, si ca noi toti suntem (fiecare, n.t.) un aspect al acelei pure Lumini. Cu aceasta in minte, invataturile religioase vor trebui schimbate in concordanta. Este o situatie delicata, deoarece noi trebuie sa permitem libera exprimare, insa in acelasi timp adevarul trebuie prezentat oamenilor. Voi trebuie sa fiti capabili sa luati o decizie informata, si, inainte de sfarsitul acestui ciclu, voi va veti afla in acea postura. Odata ce sunteti constienti, noi vedem aceasta ca un alt pas spre armonia deplina intre voi toti.
Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com