Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 14 februarie 2012

Salusa, 13.02.2012


SaLuSa, 13.02. 2012 Presiunea creste asupra Celor intunecati, care in saptamanile recente au pierdut atat de multa putere. Ei isi vad stratagemele financiare dand gres si circumstantele se intorc impotriva lor. Cabala a fost identificata de mult, iar ea este acum cunoscuta pentru tentativele ei de a aduce lumea sub un singur guvern. Voi ii veti vedea in curand scosi din functionare, si tinuti sub supraveghere, acolo de unde sa nu mai poata interfera sau stanjeni schimbarile care deja sunt pe cale a se petrece. Sunt mii si mii de oameni, care lucreaza pentru Lumina, iar energiile lor colective sunt o forta puternica de a aduce adevarul si manifestarea viziunii acestora de pace. Trezirea continua si mai multe suflete cauta dincolo de evenimentelor lor de fiecare zi pentru raspunsuri. Ei incep sa vada cum vietile lor au fost controlate intr-un mod rigid si vad returnarea drepturilor si a libertatilor lor de la restrictiile aduse asupra lor.

Noi suntem multumiti pentru ca voi, ca si Rasa Umana, va luati destinul in maini, si refuzati sa fiti condusi in jos, pe o cale de inrobire totala. Aceasta conduce la un anumit grad de violenta in procesul vostru de revendicare a libertatii voastre, deoarece aceia de la putere, care exercita puterea sunt reticenti in a ceda cererilor voastre. Noi deplangem orice fel de violenta, dar intelegem ca furia voastra este o emotie puternica. Aceste situatii ar trebui sa se modifice odata ce schimbarile guvernamentale vor fi avut loc, deoarece noua conducere va face clar cunoscut faptul ca programul ei este unul care este spre binele tuturora. La acest moment noi speram sa fim capabili sa participam in mod deschis alaturi de ei, mai ales ca unele schimbari importante au nevoie de asemenea de sustinerea noastra. Prezenta noastra in linii mari se rezuma la a fi invitati sa aparem, iar informatia pe care o primim este ca sosirea noastra ar fi binevenita.

Federatia Galactica a facut contacte in toata lumea, iar unele tari raspund mai prompt decat altele. O incercare majora pentru noi sunt acele tari dominate de credinte religioase, in special credinta Catolica, ce considera ca noi suntem in alianta cu Diavolul. Aceasta a fost totusi usurata de anuntul facut de Vatican, care recunoastea ca noi existam. De fapt reprezentantii nostri i-au vizitat cu mai mult decat o ocazie, si speranta noastra a fost ca aceasta le va imbunatati intelegerea lor asupra noastra, din moment ce ei au fost facuti constienti de Ascensiune. Diversele religii vor trebui sa isi aduca invataturile lor in linie cu adevarul despre originea voastra si cu adevaratul scop al vietii voastre. Ele vor continua totusi sa existe in permanenta, atata timp cat existenta lor este necesara, ea fiind ceruta de cei care nu sunt capabili sa accepte schimbarile.

Prima voastra perceptie a raspunsurilor diferite in fata adevarului o aveti adesea cand voi treceti peste si va gasiti in Regiunile Astrale. Deoarece in aceste regiuni voi gasiti toate lucrurile pe care vi le doriti pe Pamant, si voi puteti crea cu ajutorul gandului. Aceste planuri sunt cu mult mai aproape de realitatea voastra atunci cand veti ascensiona. Este o lumina continua, iar trupurile voastre sunt mai eterice si necesita putin in ceea ce priveste hrana solida, dar totusi sufletelor le va face placere sa isi continue obiceiul de a manca, cu care ele erau familiare pe Pamant. Este o prospetime si curatenie peste tot unde veti merge, si ceea ce este observat prima data este ca lumina este de asa natura incat nu face nici o umbra. Deci Dragilor, viitorul va ofera multe experiente emotionante si interesante, atat de diferite de ceea cu ce sunteti familiarizati acum.

Experientele voastre de pe Pamant pot fi atat de severe, incat pretul lor poate veni chiar cu extensia de a va pierde viata. Si totusi Omul are o staruinta ce pare sa nu se stinga niciodata, iar el se forteaza sa mearga din ce in ce mai departe, pana la atingerea limitelor sale. Aceasta pasiune launtrica si dorinta poate de asemenea fi aplicata cautarii spirituale. Voi stiti ca este ceva de descoperit, care va va largi intelegerea, si totusi va ia chiar ceva vreme sa aflati ca acea cunoastere este tinuta inlauntrul vostru. De fapt, la nivel subconstient voi aveti cu adevarat toata cunoasterea, iar dificultatea este de a stii unde sa cautati. In aceasta perioada in care cautati sa va ridicati nivelele de constiinta cu rapiditate, cea mai buna abordare este prin intermediul meditatiei, deoarece aceste momente de liniste permit cu usurinta ca contactul sa fie facut.

Intregul vostru stil de viata urmeaza sa se schimbe chiar remarcabil, si in timp multi dintre voi veti fi asemenea noua, Calatori Galactici. Acesta este motivul pentru care trebuie sa ne apropiem mai mult si sa impartasim unii cu ceilalti ceea ce fiecare are de oferit celuilalt. Prin prezenta noastra noi vrem sa va ajutam sa ganditi mai expansiv si sa lasati deoparte constiinta voastra limitata Pamanteana. Unii oameni chiar si acum refuza sa accepte realitatea existentei noastre, si au mintile inchise in fata dovezilor care exista. Pentru ei experienta care va duce la Ascensiune va fi cea mai dificila, deoarece adevarul trebuie sa iasa la suprafata si nu mai poate fi ascuns de ochii vostri. Si totusi fiecare tentativa va fi realizata de a deschide ochii tuturora, dar asa cum spuneti ”nu sunt nici unii mai orbi decat cei care nu vor sa vada”. Nu este locul nostru si nici macar al vostru de a forta adevarul asupra lor, iar noi ar trebui cu totii sa respectam alegerea pe care oamenii o fac.  

Pe masura ce marile schimbari incep si devin cunoscute public, ele vor aduce multa cautare in sufletele oamenilor vis a vis de ce ar trebui acceptat. Aceasta este pentru unii dificil de acceptat, ca credintele lor sunt incomplete, sau chiar false. Si totusi daca este ca lucrurile sa faca un pas cuantic inainte, ei vor trebui sa fie in totalitate sinceri cu ei insisi in a se descotorosi de orice nu isi are locul in Lumina. Nu este nici o rusine sau judecata in ceea ce priveste aceste aspecte, iar voi veti fi aplaudati daca veti gasi puterea de a trece mai departe. Toata lumea are nevoie sa aiba o minte deschisa acum, deoarece voi sunteti pe cale sa incepeti o perioada de activitate intensa. Evenimente surprinzatoare cu rezultate neasteptate vor fi in curand in buletinele voastre de stiri, iar voi veti stii cu siguranta ca lucrurile se indreapta spre un sfarsit.

Sunt SaLuSa din Sirius, si va pot spune ca noi am fost observatorii vostri de atat de mult timp, incat nu mai sunt multe care sa nu le cunoastem despre voi, iar noi va vedem ca cu siguranta va ridicati la inaltimea ocaziei, care urmeaza sa va schimbe vietile. In adancul vostru voi ati stiut ca voi va asumati ultima viata in dualitate si cat de important urma sa fie viitorul vostru. Deci dupa cum vedem noi trezirea ar trebui sa se accelereze, si mult mai multe suflete se alatora acelora care sunt deja intr-o faza inaintata a pregatirilor pentru ascensiune. Tineti minte ca primul si cel mai importnat lucru este intentia de a ascensiona, care va pune pe calea cea buna, iar de acolo inainte voi veti atrage atentia celor care vor lucra cu voi pe acea cale specifica. Cu siguranta inainte de a va exprima intentia voi stiti multe despre proces si despre ce inseamna sa ascensionati. Mentineti-va telul in prim planul mintii voastre, si nu veti pasi niciodata singuri, deoarece noi si Ghizii vostri suntem alaturi de voi in Iubire si in Lumina.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com