Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 16 februarie 2012

15.02. 2012


SaLuSa, 15.02. 2012 




Evenimentele pe Pamant se accelereaza fara indoiala, si desi putini dintre voi sunteti direct implicati, voi veti stii ca aceasta este adevarat. Unele personaje ale Luminii s-au daruit, pentru a da un imbold si mai mare unor evenimente pozitive, ce vor ajunge la urechile voastre. Multe dintre reusitele lor nu au fost lasate sa fie raportate in mass media, insa va veni un moment cand aceasta nu va mai fi cu putinta. Ei au destabilizat regimul intunecat, care nu mai detine gradul de control suficient pentru a opri deznodamantul. El se va concretiza intr-o victorie a Luminii, si odata ce oamenii vor vedea dovezi in aceasta directie barajul se va revarsa si un mai mare succes va fi atins. Desigur, noi suntem constienti de actiunile ce au loc, si in masura posibilului vom ajuta aliatii nostri, spre a ne asigura ca ei isi ating obiectivele. Majoritatea dintre ei sunt constienti ca noi suntem cu ei si ca in permanenta ii protejam, iar aceasta le confera curaj si hotarare pentru a merge cu incredere inainte. Aceasta este necesar, deoarece ei adesea actioneaza sub amenintarea pierderii vietii lor.



In permanenta exista o curgere neintrerupta de anergie, care va mareste nivelele de constiinta, care se inalta cu repeziciune, si astfel marea trezire se raspandeste. Noi dorim ca in cele din urma fiecare suflet sa atinga punctul in care sa fie capabil sa ascensioneze. Totusi, aceasta este alegerea voastra, iar voi puteti fi siguri ca fiecare suflet care este pregatit isi va dori in mod firesc sa acensioneze. Daca exista griji pentru cei pe care ii iubiti, cum ca ei nu ascensioneaza, unii poate isi doresc sa revina imediat in dimensiunile joase, pentru a veni in ajutorul lor. Aceasta este chiar acceptabil, deoarece voi aveti un liber arbitru in ceea ce priveste viitorul vostru. Desigur, acea cale, precum si alte cai alternative va vor fi explicate, insa in final voi sunteti cei care va alegeti destinul. Dumnezeu v-a dat liber arbitru, si nu vi-l va lua inapoi. Voi puteti merge mai departe, dupa cum s-ar spune “la bine si la greu” si va fi ceea de ce veti avea parte. 


Multe optiuni va sunt deschise voua dupa Ascensiune, iar multi se vor alatura Flotelor Galactice. Pentru unii acesta va fi locul unde va veti intalni adevarata familie, deoarece majoritatea membrilor raman la bordul Navelor Mama pentru sute de ani, iar acestea devin casa lor. In unele parti ale acestora sunt putine indicii, care sa lase sa se creada ca va aflati pe o Nava Spatiala, iar totul este creat astfel incat sa va simtiti acasa. Aceasta nu este ca si serviciul militar, insa mai relaxant si proiectat pentru un maxim de confort si bucurie. De fapt armamentul este folosit doar ca si masura de aparare, dar nu are scopuri distructive, decat daca el este ultima optiune in a respinge atacuri. Chiar si asa noi scoatem (salvam, n.t.) formele de viata, asa cum s-a petrecut in cazul rachetei, pe care ati pierdut-o imediat dupa lansare. Noi respectam viata si avem multe modalitati diferite de a ne-o proteja pe a noastra, si putem plasa un scut protector in jurul navei noastre, daca este necesar sau o mantie de invizibilitate. De fapt asemenea practici sunt motivul pentru care voi nu vedeti toate navele ce va umplu cerurile. 


Putin cate putin, voi sunteti pregatiti pentru reuniunea noastra, si ea se va petrece inainte ca voi sa ascensionati, dar va deveni mai fireasca dupa Ascensiune. La inceput vin schimbarile menite a va propulsa in dimensiunea superioara, care va incepe Varsta de Aur. Evident, ea nu poate incepe pe Pamant, pana ce acesta nu este curatat de vibratiile joase, iar aceasta include toate sufletele care sunt dornice de a ramane in ele. Multa munca este realizata si a fost realizata pentru multi, multi ani, pentru a asigura ca fiecare suflet cunoaste ce este Ascensiunea. Aceasta include ocaziile cu care va intalniti cu Ghizii vostri, atunci cand sunteti decorporalizati, in timp ce corpurile voastre fizice dorm. Deci voi este posibil sa nu aveti neaparat amintiri constiente, insa subconstient voi veti fi stii. 


Noi stim ca oamenii se ingrijoreaza de ce ar putea lasa in urma, deci dati-ne voie sa clarificam, ca tot ceea ce pretuiti si iubiti poate fi replicat in vibratiile superioare, si practic voi nu pierdeti absolut nimic. Animalele de companie cu care de asemenea aceti o legatura de iubire vor calatori de asemenea cu voi, dar vor avea o modaliatte cu mult mai superioara de a “vorbi” cu voi telepatic. Atunci cand v-am spus ca voi nu veti simti lipsa a nimic, noi am vorbit serios, si de fapt ceea ce voi recreati va fi cu mult mai superior decat a fost inainte. Cel mai binevenit castig al vostru va fi un trup fizic, care nu imbatraneste, si nu experimenteaza nici un fel de afectiune, deoarece el ramane in starea sa perfecta. Voi aveti atatea de castigat, si aceasta merita cu prisosinta orice efort sau sacrificiu pe care le faceti pentru a ajunge acolo. Aceasta perioada prin care treceti este una atat de importanta, incat fiecare suflet primeste un maxim de sustinere si incurajare. Uitati de Cei intunecati si focalizati-va asupra viitorului vostru, deoarece soarta lor este clara, iar voi aveti totul inaintea voastra. 


Deci cum vedem noi lucrurile pe Pamant, noi le-am descrie ca fiind agitate, deoarece multi Lucratori intru Lumina sunt in confruntare directa cu Cei intunecati, insa ei vor fi victoriosi. Aspectele financiare par sa fie in pole position, iar noi ne-am astepta ca aceasta sa fie zona in care cel mai mare progres este inregistrat. Noi de asemenea vedem si mai multi membrii ai cabalei fiind inlaturati, si asteptam cu nerabdare sa ii vedem si pe liderii de la varf ai Illuminati in aceeasi ipostaza. Abordarea legala este pe cale si actiune este asteptata foarte curand. Totusi, amintiti-va ca aspectele legale sunt de obicei incarcate cu intarzieri, iar Cei intunecati sunt chiar abili in aceste aspecte. Nu se poate ca progresul sa fie intarziat pentru totdeauna, deci asteptati-va sa aflati despre aceste situatii. 


Asa cum s-a spus si pana aici, nu va exista nici un sfarsit catastrofic al acestui ciclu, si prin comparatie doar unele mici tulburari de natura fizica. Vor fi repercursiuni de pe urma schimbarilor conditiilor meteorologice si a activitatii vulcanice, insa voi veti avea suficiente avertizari asupra acestora. De asemenea noi in permanenta linistim situatii, insa in acelasi timp trebuie sa ii permitem Mamei Pamant sa isi continue curatarea. Voi aveti tehnologia necesara pentru a prezice schimbari majore si puteti avertiza din timp oamenii de orice pericol. Totusi, este in cel mai mare interes pentru voi a fi precauti atunci cand va aflati in zone care au o istorie a activitatii seismice regulate. 


Eu sunt SaLuSa sin Sirius, si iubesc fiecare suflet de pe Pamant, si dorim sa va spunem ca noile energii care vin spre Pamant sunt un semnal de trezire pentru multe suflete, care se lupta cu orice fel de presupuse amenintari pentru credintele lor. Este mai usor sa inaintati cu greu pastrand credintele cu care sunteti obisnuiti, insa acum este momentul sa va aventurati si sa iesiti din limitele autoimpuse. Incercati sa intelegeti ce se petrece si tineti minte ca Ascensiunea nu este un eveniment religios, ci este un mare pas in evolutia vostra spirituala permanenata. Da, ea il implica si pe Dumnezeu, dar acesta este Dumnezeul adevarat, din care fiecare ati primit propria voastra existenta. Dumnezeu este iubire, si chiar atunci cand voi negati existenta lui Dumenzeu, aceasta iubire nu va este luata. Dupa cum zicala citata spune: “Voi sunteti Fiinte Spirituale, care aveti o experienta in planul fizic”.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com