Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 23 februarie 2012

22.02.2012

SaLuSa, 22.02.2012 


SaLuSa 22-Februarie-2012 

Voi oamenii ati reusit aparent imposibilul, prin inversarea sanselor Illuminati-lor. Voi ati reusit aceasta concentrandu-va adupra Luminii si aducand la viata o mare retea de Lumina, care inconjoara Pamantul. Ei nu mai au energiile negative cu care sa se hraneasca, care le-a permis aproape sa preia controlul asupra lumii. Oriunde exista vibratii joase, ele sunt transmutate si le este inlaturata capacitatea de a-si impune vointa lor asupra voastra. Voi ati vorbit tare si raspicat si ati determinat schimbarile care au loc, si la fel vor continua pana ce aceia ai Luminii preiau comanda. Desi curatirea abia a inceput, voi sunteti de felicitat pentru sustinerea voastra ferma, iar voi veti vedea in curand unele dovezi tangibile ale succesului vostru.

Fiecare dintre voi a petrecut multe vieti muncind pentru acest ultim an in ciclul dualitatii. Unii dintre acesti ani este mai bine sa fie uitati, si totusi ei au facut parte dintr-un plan de reintoarcere a voastra la Lumina. In permanenta Dumnezeu a fost prezent si asigurarea lui Dumnezeu ca fortele Luminii vor invinge intunericul, v-a dus mai departe prin cea mai intunecata perioada a istoriei Umanitatii. Poate ati simtit uneori ca Dumnezeu v-a parasit, insa aceasta s-a petrecut deoarece voi ati pierdut legatura cu Sursa. Separatia a fost ca o experienta reala, si totusi voi nu ati putea fi vreodata cu adevarat separati. Voi si Dumnezeu sunteti Una, si voi si tot restul vietii sunteti Una, si nu poate fi altfel. Pe masura ce va inaltati voi deveniti si mai mult ai Luminii, si cu Ascensiunea se va lepada greutatea trupului fizic. A fi liber este chiar o experienta fericita, iar voi veti fi literalmente renascuti.

Noi va cerem voua Lucratorilor intru Lumina sa mergeti cu fruntea sus si sa raspanditi Lumina oriunde mergeti, pentru ca atunci cand dati peste o anomalie voi sa puteti aduce vindecarea doar prin simpla voastra prezenta acolo. Fiti siguri ca prezenta voastra este inaltatoare pentru ceilalti, si voi veti putea observa ca in special copiii mici pot sa o perceapa, Ei adesea raspund intr-un mod care confirma starea lor de constienta. Energia voastra este de o natura vindecatoare, si fara indoiala unii dintre voi sunteti veritabili vindecatori in serviciul celorlalti.

Cu o ureche la sol, multi dintre voi sunteti constienti ca fraternitatea bancara raspunde pentru afacerile sale corupte. Acesta este inceputul unor actiuni mai profunde, care in cele din urma vor inlatura cancerul pe care ei l-au adus in societatea voastra. In incercarea de a controla bogatia lumii, ei au adus in mod inconstient asupra lor propria distrugere. Aceasta a condus si la persoane politice, care au beneficiat de pe urma crimelor lor, iar ele de asemenea vor fi inlaturate. Sa nu aveti nici o indoiala, ei vor plati pretul faptelor lor, si schimbarile guvernamentale care vor urma vor asigura ca viitorii vostri reprezentanti sunt deasupra acestor acte, si ca sunt corecti si sinceri.

Pana veti ajunge sa aflati cum voi ati fost manipulati si folositi de catre Cei intunecati, veti avea o vaga idee de pana unde au ajuns tentacolele lor. Chiar si unii judecatori, despre care poate ati crezut ca sunt dincolo de mita si coruptie, sunt implicati. Nimeni nu va scapa deoarece noi stim exact cine se face vinovat, si avem toate dovezile care sa ii condamne. Societatile voastre vor deveni libere de ei si o vor lua de la inceput cu oameni pe care voi ii cunoasteti si in care aveti incredere. Ei vor fi responsabili de implementarea de noi legi, si de revigorarea Constitutiei, ce reuneste drepturile voastre. Voi veti fi liberi de multe legi nedrepte pe care Cei intunecati le-au implementat, iar oamenii pusi in inchisoare pe nedrept vor fi eliberati. Pare sa fie nevoie de mult timp pentru a face toate acestea posibile, insa voi veti fi uluiti de cat de repede se vor misca lucrurile. Noi ne apropiem de acea perioada, cand va incepe intr-un asa mod, incat voi veti stii cu siguranta ce se petrece.

Federatia Galactica a avut o mare experienta in a ajuta civilizatii sa treaca prin Ascensiune, desi a voastra este o incercare mai mare. Niciodata oamenii si Pamantul nu au ascensionat impreuna, insa exista o incredere absoluta ca totul se va petrece cu succes. Voi veti fi chiar incantati de a va afla printre cei prezenti pe Pamant in perioada unei atat de minunate ocazii. Importanta ei nu va fi pierduta pentru nimeni, deoarece a avea o asemenea experienta este ceva chiar unic. Noi vom privi cu nerabdare intregul proces, pregatiti sa primim cu bratele deschise proaspetii membrii ai Societatii Galactice.

Nu este cale de intoarcere decat daca desigur voi alegeti aceasta, iar unele suflete vor dori sa pastreze legaturile lor cu cei care raman in dimensiunile joase, desi ei ar fi putut sa treaca dincolo. De aici inainte totul va va aduce decat de castigat, si o revarsare continua de Lumina ca continua sa va ghideze mereu inainte si in sus. Datorita experientei voastre voi veti fi rugati sa ii ajutati pe cei care inca se afla in vibratiile 3D. Locul vostru va fi pentru ei asa cum suntem noi pentru voi acum, si asa functioneaza lucrurile atunci cand vreti sa va puneti in serviciul celorlalti.

Fiti optimisti pe masura ce treceti prin ultimele luni ale dualitatii, si nu va ingrijorati prea mult de soarta Celor intunecati. Ei vor fi tratati cu o corectitudine deplina si li se vor oferi toate oportunitatile sa isi indrepte situatia si li se va da tot ajutorul in a-si regasi calea spre Lumina. Sa stiti ca fiecare suflet va sfarsi exact acolo unde este menit/merita sa fie, acesta fiind un nivel care ii va permite sa treaca prin urmatoarea etapa a evolutiei sale. Despre aceasta Dragilor este vorba, si este la fel pentru toti, chiar daca nu sunt constienti de aceasta. Nici o cale nu este parcursa in solitudine, iar Creatorul trimite in permanenta Iubire si Lumina, care sunt laptele vietii.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si din navele noastre privim in jos spre Pamant si urmarim indeaproape faptele voastre pline de curaj, ghidandu-va si protejandu-va atunci cand este necesar. In aceasta perioada voi incepeti sa aflati despre actiunile noastre in numele vostru. Noi avem o mereu crescanda autoritate in a interveni asupra oricarei tentative de a incepe Al Treilea Razboi Mondial, iar voi nu trebuie sa va temeti de amenintarile care sunt rostite de cei care au o asemenea agenda. Pacea a fost ceruta de catre voi si este pace ceea ce veti primi, deoarece a sosit timpul sa treceti de la intunericul sufletelor care v-au cotrolat pe voi si Pamantul vostru de atat de multa vreme. Continuati sa mergeti mai departe si nu va lasati distrasi de frica pe care Cei intunecati incearca sa o genereze, prin dorinta lor de a incepe un nou conflict. El nu va fi permis sub nici o forma. Dumnezeu sa va Binecuvinteze pe voi Toti.

Iti multumesc SaLuSa


Mike Quinsey.Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   
Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com