Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 12 februarie 2012

6.2.2012


SaLuSa, 6.2.2012 Desigur ca trebuie sa tinem cont de ce face Michael, si noi am urmarit evenimentele asociate calatoriei pe Neptun. Ceea ce trebuie totusi sa subliniem este ca avem propriile noastre responsabilitati, si nu am interfera niciodata cu misiunea altuia, in aceeasi maniera in care noi nu am interfera cu experientele creatiei voastre. Priviti astfel Dragilor, nimeni nu isi are locul in a va nega experientele de care aveti nevoie pentru a va duce mai departe evolutia.

Pe acest subiect, va rugam sa va amintiti ca Federatia Galactica a informat chiar cu claritate ca cu timpul, multe calatorii in scop “turistic” la bordul navelor noastre vor fi aranjate. Deci nu este cazul sa va grabiti spre a lua parte la primele calatori de acest gen, va fi destul timp sa va bucurati de ele odata ce ni se va permite sa avem contact deschis cu voi. Unele dintre Navele noastre Mama sunt asemenea unor orase enorme, si nu vor avea nici o problema in a face fata unui numar mare al acelora dintre voi care ati sari asupra unei astfel de opotunitati de a vizita o asemenea nava. Aceasta va face parte din din intentia noastra de a va aduce mai aproape impreuna si pentru a dizolva orice frici in legatura cu noi, care ar putea sa mai ramana. Aceasta ne va permite sa va oferim o privire asupra tehnologiilor avansate, de care va veti bucura in viitorul foarte apropiat. Pana la urma, noi suntem sinele vostru viitor/suntem voi in viitor (eng. we are your future selves, n.t.), iar voi trebuie sa acoperiti repede golul care v-a adus suprimarea deliberata a tehnologiilor ce v-ar fi lansat cu mult inainte in secolul 21.

Multe se petrec pe Pamant chiar acum, si chiar voi veti realiza ca nu mai poate fi mult inainte de a vedea rezultatul muncii depuse pentru a aduce schimbarile dorite. Vor mai vui amenintari de razboi, dar va spunem inca o data ca el nu va fi permis, desi unele zgomote de sabii se vor mai auzi. Deci va rugam sa nu sucombati acestor situatii si sa nu permiteti fricii sa puna stapanire pe voi, ganditi-va la pace si plasati-va energia acolo unde ea poate sa faca ceva pozitiv. Situatia financiara continua sa ocupe o mare parte din timpul aliatilor nostri, insa aceasta este o problema complexa de a aduce multe tari dupa cum spuneti, “singing from the same hymn sheet”/”sa cante dupa aceeasi pagina a imnului”. Totusi, succesul va veni si el va semnala inceputul unei abordari complet noi a procedurilor bancare si a intregii naturi a tranzactiilor financiare. Datoria urmeaza a fi eliminata si niciodata voi nu veti mai fi pusi in mod necesar sub povara ei.

Nu exista niciodata un moment plictisitor pe Pamant, si in unele moduri asa trebuie sa fie, si in mod sigur nu o insula de vacanta, deoarece altfel progresul vostru arareori ar merge mai departe. Pamantul este un loc minunat pentru a experimenta tot felul de incercari si cel mai rapid mod de a inainta cu greu inainte si sa urcati acea scara a evolutiei. Si totusi Pamantul este un paradis ce nu are egal in tot Universul vostru si el a fost insamantat de milioane de ani in urma. El a fost cu adevarat o Gradina a Edenului, insa a degenerat pe masura ce vibratiile au coborat si Omul l-a devastat cu lacomia si lipsa lui de grija. Acum voi va trezi la a realiza ce bijuterie este Pamantul si faceti tot ce puteti pentru a-l restaura si pentru a preveni orice fel de alte daune si distrugeri. Intr-adevar, este responsabilitatea voastra de a-l readuce in starea sa de deplina de curatenie, ca parte a pregatirii Ascensiunii.

In vremuri atat de nelinistite, precum cele in care va gasiti acum, voi trebuie sa va pastrati gandirea rece si sa nu uitati niciodata motivele pentru care ati venit pe Pamant in aceste vremuri. Aceasta a fost pentru a va trezi la adevaratul vostru sine ca si Fiinta de Lumina si sa va ridicati nivelul constiintei voastre, pentru a fi gata sa ascensionati imediat ce oportunitatea va apare. Voi aveti o intreaga multime de experiente care vor urma, dar la sfarsit Ascensiunea este telul si ea este cu adevarat tot ceea ce conteaza. Aceasta oportunitate a ascensiunii in masa nu apare prea des, si este eliberarea voastra din dualitate si nevoia de a va reincarna cu regularitate. Cu aceasta in minte, noi suntem siguri ca nu mai aveti nevoie de multe incurajari pentru a depune efortul, care sa va scoata de pe scara renasterilor.

Voi nu puteti stii pe deplin ce se petrece in spatele scenelor, insa este cu mult mai multa activitate decat se pare a fi. Noi urmarim stirile din lumea voastra si ceea ce se discuta in mod deschis sau privat si ca rezultat avem o imagine foarte buna a cum se desfasoara evenimentele. Aceasta ne ofera avantajul si capabilitatea de a ne ajuta aliatii, si este permis sa echilibram echipamentul avansat, care este folosit de catre Cei intunecati, pentru a spiona pe cei ai Luminii. Noi avem computere, care au nivele de inteligenta atat de avansata, incat se pot duce discutii chiar inteligente cu ele. Voi aveti experienta automatizarii, insa noi am dus-o la un grad care v-ar uimi, si voi va veti bucura de vizitele pe navele noastre, pentru a incerca sa deslusiti cum ele opereaza. Unora dintre voi vi se vor pare familiare, deoarece ne vizitati in timpul starii voastre de somn, insa aveti amintirile blocate atunci cand va reintoarceti in trupurile voastre.

Iesiti din gogoasa ce va ascunde de adevaratul vostru sine, Fiinta de Lumina care sunteti si veti fi intotdeauna. Acum este momentul sa va revendicati drepturile voastre divine si suveranitatea, si vi se ofera tot ajutorul pentru a face aceasta. Voi sunteti Fiinte de o putere nespusa si in cazul in care veti dovedi ca puteti accepta responsabilitatea de a o folosi cu intelepciune, veti putea ascensiona si deveni creatorii care ati fost inainte de a cade. Chiar si acum voi inca creati insa aceasta dureaza mai mult pana la manifestare, iar voi este posibil sa nu va dati seama ce ati realizat. Concentrati-va suficient de mult asupra a ceea ce doriti si cu timpul va exista un raspuns. Acesta va veni fara sa va dati seama, voi atrageti in viata vaostra experientele pe care le-ati adus asupra voastra. Ceea ce se aseamana se aduna, si acesta este principiul dupa care voi va atrageti prietenii si dusmanii deopotriva. Legea Atractiei nu ia nici un fel de decizie in ce directie este aplicata, deci fiti atenti pe ce va concentrati si unde va plasati energia. Majoritatea experientelor voastre isi incep viata ca si ganduri, carora atunci cand le dati suficienta energie ajung sa devina parte integranta din realitatea voastra.

Sunt SaLuSa din Sirius si as fi incantat sa va implinesc dorintele, dar toate la vremea lor, deoarece sincronizarea este mereu importanta. Noi suntem obisnuiti sa fim adaptabili si sa ne potrivim conform celei mai recente situatii de pe Pamant. Astfel noi avem un succes deplin atunci cand in sfarsit mergem mai departe. Fiti siguri ca actiunile noastre sunt acompaniate de o mare iubire pentru voi toti.
Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com