Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 17 ianuarie 2014

03:01:2014
SaLuSa  3-Ianuarie-2014

Parte superior do formulário
Ne alãturãm vouã în acest moment emotionant în care intrã vibratiile Anului Nou. În toatã lumea existã asteptarea cã soseste o perioadã de timp, care aduce schimbãri minunate. Vor fi aceste schimbãri care vã vor da un semnal clar, cã o nouã erã a început. Exterior, haosul pare a fi prezent, cu toate acestea, se disperseazã pentru a dezvãlui schimbãrile asteptate de mult timp. Acum este momentul de a profita oportunitãtile care se prezintã, în scopul de a descoperi un nou mod de a apropia oamenii, pentru ca armonia sã poatã sã fie  restauratã. Iubirea va fi înteleasã ca fiind energia care va elimina toate urmele vechiului, care a întîrziat progresul vostru timp de milenii.


Curãtarea, are loc în jurul lumii, si vechile energii sunt pe cale de disparitie, în mod lent, deoarece nu mai servesc nici unui scop. În curînd, nu vor fi capabile sã intervinã în schimbãrile care au loc, ceea ce va arãta, dincolo de orice îndoialã, cã noua erã se gãseste aici pentru a rãmîne. Pe o lungã perioadã de timp vi sa promis mari schimbãri, si munca care a fost executatã pentru a le aduce la existentã, acum va da roade. Acest an va marca un punct de cotiturã în viata multora, si nu va mai exista nici o îndoialã, în mintea voastrã, cã zilele cabalei sunt numãrate. Ei stiu si sunt gata sã recunoascã înfrîngerea, însã întotdeauna existã anumite persoane, care nu cunosc nici o altã cale de a lupta, decît pînã vor ajunge la un sfîrsit amar.

Vor exista multe revelatii care vor ajuta sã clarifice unele din întrebãrile voastre, si vor indica noul drum cãtre Luminã, care se deschide. Fiti siguri cã toate schimbãrile necesare sunt în curs de desfãasurare, si cã vã vor asigura viitorul. Separarea de drumuri nu a fost niciodatã mai clarã, si pentru multe suflete, este un moment de decizie care va afecta viitorul lor. Trimitem iubirea noastrã tuturor acelora care nu sunt pregãtiti sã intre în Luminã. Fiecare îsi urmeazã calea pe care a creat-o pentru sine, si merg cu binecuvîntãrile noastre, în timp ce experimenteazã ceea ce este necesar pentru a progresa.

Nu este de mirare cã Istoria voastrã, este plinã de întîlniri între persoane de diferite credinte, si cã uneori, intrã în conflict, pentru cã nu au gãsit un teren comun între ele. Cu toate acestea, timpul este de partea lor si poate dura timpul pe care îl vor dori, pe calea cãtre concluzie. Dupã cum stiti, în afara dimensiunii voastre, timpul nu existã. Asta înseamnã cã puteti sã vã întoarceti în „timp”, si chiar cãtre viitor, cu toate cã viitorul este o proiectie a tuturor posibilitãtilor. Vã veti da seama, dupã ce veti lãsa dimensiunea „timp”, cã nu va mai fi modul pe care îl veti folosi pentru a se referi la actiunile sau experientele voastre. Veti fi liberi si fãrã restrictii, o datã ce veti întelege cã nu trebuie sã interveniti în cãlãtoria altor suflete, însã cã puteti ajuta, dacã veti fi solicitati.

Dragilor, dupã cum stiti, cãlãtoria voastrã prin dualitate este aproape de sfîrsit, si va fi mai usor sã puneti o distantã între voi si vechile vibratii. Veti rãmîne surprinsi de modul în care veti fi capabili sã îndepãrtati vechile amintiri a vietii voastre din dualitate. Bucuria si fericirea pe care le veti simti în vibratiile mai înalte, vor fi mult mai amuzante si pline de satisfactii, decît orice experientã anterioarã. Multi se gãsesc încã sub greutatea vechilor moduri, si va trebui sã se ridice deasupra lor pentru a asigura un progres lin si continuu.

Vã gãsiti în timpuri emotionante si ati petrecut multe vieti pregãtindu-se pentro o ocazie ca aceasta. Stiati cã veti fi gata sã dati o mare salt de avansare, si acum aveti un mare viitor în fatã. Multi vor termina prin a reveni la planeta lor de origine, dupã ce vor fi complectat timpul lor în dimensiunile inferioare. Experienta acumulatã, va fi împãrtãsitã cu ceilalti, astfel încît sã beneficieze întregul. Unii au devenit atît de izolati pentru cã au petrecut atît de mult timp pe Pãmînt, cã aproape au uitat cum viata este atît de abundentã în tot Universul. Existã atîta de vãzut si atîtea lucruri de fãcut, cã nici o datã nu vã veti simti obositi pentru a avea noi experiente.

Ochii vostrii se vor deschide cãtre întelegerea cã sunteti fiinte grandioase, si cã sunteti destinati sã recuperati toate chakrele si capacitãtile suprimate. Numai atunci veti întelege potentialul unei fiinte complect dezvoltate, în miscare în dimensiunile superioare. În prezent, vã pregãtiti pentru un mare salt înainte. El vã va face sã vã întoarceti cãtre starea, în care vã gãseati, înainte de cãlãtoria voastrã prin dimensiunile inferioare.

Sunt timpuri destinate sã vã probeze cu fortã, dar cu experienta voastrã, trebuie sã fiti capabili sã mergeti prin ele cu usurintã. Dacã simtiti vre-o îndoialã, urmati intuitia voastrã, si clar cã nu veti gresi. Amintiti-vã cã multe suflete experimenteazã cãlãtoria voastrã prin voi, si în acelasi timp, vã ajutã, întotdeauna cînd pot. Amintiti-vã de asemenea, cã ghizii vostrii nu intervin în viata voastrã, doar dacã îi veti solicita sã o facã. Cu toate acestea, vor folosi influenta lor, pentru a vã indica directia corectã, în toate momentele.

Sunt Salusa, și vă cer să fiti gata pentru a accepta modificările și a dati un ajutor acelora care pot sã nu fie atât de bine informați. Noi suntem cu voi și vă trimitem dragostea și binecuvântãrile noastre pentru o călătorie de succes.


Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.


 Traducere: Florika 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com