Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 20 ianuarie 2014

17.01.2014
SaLuSa  17-Ianuarie-2014

1.Din punctul nostru de observare Pãmîntul strălucește ca o bijuterie pe firmament, și face cunoscut toturor observatorilor, că încă o dată, Lumina se întoarce. Cu energia voastrã și cu ajutorul nostru, va continua să o facă, și nici o influență externã va fi capabilã de a opri sau împiedica. A fost decretat că acest ciclu se va încheia cu victoria de Luminii, și asta a fost planificat cu mii si mii de ani în urmã.

2. Deci, puteti lăsa în spate,  vechiul standard care si-a servit scopul său, și în sfîrsit, vor exista doar vibrațiile mai înalte. Până în prezent, ciclurile s-au încheiat cu schimbări mai mari pe Pământ, în asa fel în care au rămas puține dovezi ale civilizațiilor anterioare. Cu toate acestea, acum că lecțiile necesare au fost învățate, experiențele au adus nivelele de elevație doritã de conștiință. Acest lucru a fost necesar pentru a conduce sufletele care erau gata să se ridice, la un nivel unde ar putea face acest lucru și de a-si complecta experiențele lor în vibratiile joaae. Este normal atunci când un ciclu ajunge la un stadiu de finalizare.3. Acum, Dragilor, vã puteti concentra atenția în viitor, și sã știti că există multe schimbări care vin, care vã vor pregăti pentru nivele de existență încã si mai înalte. Este firesc să vã interogati cu privire la viitorul familiei și prietenilor, și multe dintre grupurile dvs. vor rămâne împreună cîtva timp. În cazul în care unii membri vor urma o direcție diferită, va fi bine pentru ei, și trebuie să fie emancipati cu dragoste și binecuvântări. Cu toate acestea, asa cum a fost menționat într-un mesaj anterior - legătura de iubire este o legătură puternică între sufletele, care rămân, indiferent de distanta care poate sã vã separe.

4. De fapt, energia Iubirii este ingredientul care leagã universul și este indestructibil. De fapt, în calculul final, Iubirea este tot ceea ce există. Unii dintre cei care recunosc puterea iubirii, încep să realizeze că aceasta este energia care produce ceea ce ei numesc ca "miracole". Un exemplu este ceea ce se referă la ca "dragostea de Mamã" cãtre copiii sãi,  și cum ea detine atîta putere, pentru a vindeca, atunci când este necesar. Într-o anumită măsură, toti au această capacitate, dar rămâne în stare latentă până se vor trezi pentru ea.

5. Pe mãsurã ce timpul trece, vã veti da seama că energiile voastre au mult mai multă influență asupra oamenilor din jurul vostru, decât vã imaginati. Desigur, asta poate fi spre bine sau spre rău, și, în curând, veti  învăța să vã luati întreaga responsabilitate asupra lor. În cazul în care un grup de oameni participã la o meditație de vindecare și au un singur interes în minte, puterea sa este mãritã exponențial. Este probabil, de cunostinta voastrã, dar trebuie spus că, atunci când vindecarea nu a avut mult succes, nu este în mod normal din cauza unei greseli a Vindecãtorilor. Existã alți factori, și anume karma sufletului care primeste vindecarea, asa cã, nu va descurajati dacã nu aveti mult succes.

6. Întelegînd modul în care ati fost controlati, veti înțelege de ce timp de multe vieți, ati trăit într-o iluzie. Deși este adevărat că creati ceea ce se întâmplă în fiecare zi, în același timp nu ati fãcut asta, pentru că sunteti conștienți de Adevăr. Timp de mii de mii de ani, ati fost condusi de suflete cu propria lor agendă / program, care v-au mentinut literalmente, în întuneric. Au fost hrăniți, de asemenea, cu minciuni și dezinformare, făcându-vã extrem de dificil să știti ce este adevărat. Cu toate acestea, nu disperati, pentru că, în curând, forțele întunericului îsi vor pierde influența și puterea asupra voastrã.

7. Păstrați o minte deschisă, deoarece revelațiile sosesc, și intuitiv trebuie să fiti în măsură sã vã debarasati de informațiile cu care nu "nu vã simtiti bine." Aveti încredere în sursele voastre de informatii, experimentate și testate și păziți-vă de cei care creează teamă, pentru cã nu este aceasta calea de a acționa a surselor mai înalte, care lucreazã pentru Luminã. După cum știți, întunericul  are un grad mare de libertate pentru a-si efectua agenda sa, deoarece are de asemenea, liberul arbitru. Cu toate acestea, nu poate împiedica lumina să pătrundă în toate nivelurile și este, din aceastã cauzã, că succesul lui va fi întotdeauna limitat.

8. Multe suflete îsi conduc viața lor, fără asi face nici cea mai micã ideie că sunt manipulate. Cei care fac parte din întuneric sunt foarte inteligenti și îsi ascund  influența lor în spatele respectabilitãtii sau actioneazã prin ființe inferioare. Cu toate acestea, este prea târziu pentru a preveni marșul în directia Luminii, și continuã sã lupte pentru o cauză pierdută. Puteți vedea deja puterea sa dispărînd, și nu există nici un fel de a o putea recupera. Prin urmare, nu vă temeți de cei care fac parte din întuneric, deoarece sunt pe cale de a pierde controlul structurii sale de putere.

9. Continuati să priviti înainte, știind că viitorul vostru în Luminã, este asigurat. Cu trecerea timpului, va deveni mai usor pentru ca sã vã asigurati locul vostru, deoarece, lent,  veti tăia laturile cu toate legãturile care nu sunt conectate la Luminã. Multi transporta un bagaj nedorit din multe vieți, dar vor sti în interiorul lor, ceea ce este, și vor veni la suprafatã pentru curățare. Este un fapt, că tot ceea ce aparține vibratiilor mai joase, are mai puținã atracție pentru voi,  și în curând, veti avea de a face cu asta.

Sunt Salusa de la Sirius, încântat de a contribui la ridicarea voastrã, și vã las cu Iubirea Federatiei Galactice. 

Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.
 Traducere: Florika 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com