Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 30 ianuarie 2014

24.01.2014
SaLuSa  24-Ianuarie-2014

1 . Ca de obicei timpul zboarã si accelereazã cãtre schimbãri importante, care sunt alergãtorii unei noi perioade din istoria voastrã, si care lasã trecutul în urmã. Toate procesele vã sunt destinate, si înaite de a trece prea mult timp, veti începe sã primiti dovezile pe care le cãutati. Nu veti mai avea nicio îndoialã cã de-alungul la toate, fortele binelui au lucrat la schimbãrile care vã fuseserã promise, si cã Noua Erã se cerne deasupra voastrã. În exterior, multi vor vedea doar confuzie si multe pãrti ale lumii în crizã. Este procesul final al celor întunecati, care se gãsesc acum în retragere. Mult timp acei care au lucrat în tãcere pentru Luminã o vor descoperi ei însisi, si veti sti cã Noua Erã a început cu adevãrat.


2 . Între timp, Lucrãtorii Luminii sunt chemati sã reziste si sã se concentreze în munca lor, care va asigura Luminii sã continuie sã fie refortatã. Pentru o lungã perioadã de timp, ati cãutat dovezi ale schimbãrilor, despre care stiati cã trebuie sã vinã, dacã Noua Erã se gãsea în curs de desfãsurare. Aceasta va fi un timp limitatã, pînã cînd va fi sigur Luminii sã se dezvãluie, progresul de ceea ce a fost realizat. Cu toate acestea, existã numeroase semne pretutindeni, cã schimbãrile sunt în accelerare, si pot fi gãsite de cãtre acei care le cautã în serios. De asemena unele suflete îsi fac cunoscute munca lor de Luminã, si puteti fi siguri cã ei vor fi protejati de cãtre noi.

3 . Asa cum Lumina creste în putere, mai multe suflete vor începe sã se trezeascã, si nivelele lor de constiintã le vor permite sã-si ridice vibratiile lor. De asemenea, am descoperit cã mai multe persoane vorbesc în mod deschis, de noua lor manierã de a întelege, si aici existã un nou timp de a discuta despre ceea ce se petrece pe Pãmînt. Trezirea va continua sã creascã cu o vitezã mai mare, care va atrage sufletele împreunã cu ea. Cu adevãrat, aceasta va crea de asemenea, un decalaj mai mare între acei ai Luminii  si ne-credinciosi, care este de asteptat. Cu toate acestea, noi nu sustinem nicio încercare deliberatã de a-l mãri. Lucrãtorii Luminii, vor trebui mai mult decît în trecut, sã asiste pe acei care cautã o mai bunã întelegere, despre ceea ce se întîmplã.

4 . Unii dintre voi au asteptat, o lungã perioadã de timp pentru a actiona în serviciu, pentru colegii vostrii, care cãlãtoresc pe calea Luminii. Acum, timpul a sosit, si multi dintre voi vor fi chemati sã-si îndeplineascã, contractul lor de viatã. Fiti siguri cã nu veti merge singuri în niciun moment, veti fi întotdeauna însotiti de mai multe suflete care se gãsesc acolo pentru a vã servi. Deci, nu ezitati sã apelati la ele, cînd veti avea nevoie de ajutor. Dacã sunteti în cãutarea unor indicatii, cu privire la care este rolul vostru de a fi, nu vã faceti griji, pentru cã atunci cînd va fi momentul potrivit, nu veti mai avea nicio îndoialã cu privire la ceea ce se cere din partea voastrã. Rolul vostru, va fi acel pe care l-ati pregãtit de-a lungul a mai multor vieti, si nu veti mai avea nicio îndoialã despre capacitatea voastrã.

5 . Asa cum stiti, în aceste timpuri finale, multe karme sosesc pentru a fi eliminate, si acesta este motivul pentru care atît de multã activitate are loc. Cu toate acestea, avînd în vedere cã timpul va deveni scurt, veti fi ajutati pentru a reuni mai multe suflete care pînã acum au fost lãsate în mod deliberat de o parte. Acei Întunecati, au creat mai multe moduri în care sã vã opreascã sã veniti  împreunã ca Unu, însã asta se va schimba, dacã realizati cît de mult aveti în comun unii cu ceilalti. Religia a despãrtit oamenii, si multe rãzboaie au fost luptate , din cauza diferitelor ideologii. Aceste probleme vor fi de asemenea, depãsite atunci cînd adevãrul va fi cunoscut, si vã veti da seama cã Totul este UNU.

6 . Asa cã nu fiti prea preocupati cu privire la modul în care pot fi depãsite diferentele aparent imposibile dintre voi. Atunci cînd adevãrul este prezentat de cãtre cei în care aveti încredere si credintã, multe dificultãti vor dispãrea pur si simplu. Inima celor mai multi dintre voi va cãuta o viatã pacificã, si vor fi fericiti sã trãiascã si sã lase sã trãiascã.  Va permite altora, sã-si aleagã propria lor cale cãtre Luminã, care în general va fi acceptatã, si ei vor fi capabili sã înainteze, mai încet sau mai repede, asa cum vor crede de cuviintã. Toti îsi vor gãsi în cele din urmã Lumina, si existã cãi infinite pentru a ajunge la asta.

7 . Păstrați o abordare pozitivă în tot ceea ce faceti și nu permiteti îndoielii să se strecoare, deoarece cei întunecati vor încerca sã vă scoatã afarã din cursã chiar până si în ultimul minut. Ei vor deveni treptat din ce în ce mai slãbiti, si nu vor mai avea capacitatea de a interfera cu progresul. Incetul cu încetul vor vedea puterile lor fiind-ule luate, si ei sunt deja în imposibilitatea de a comanda cu autoritatea pe care au avut-o. Noi îi monitorizãm îndeaproape, pînã la punctul în care nu vor mai avea nici o ascunzãtoare, unde sã se ascundã de noi. Nu mai existã nici o scãpare, si cerseala lor nu va da nici un rezultat, pentru a evita consecintele actiunilor lor.

8 . Sunt Salusa de la Sirius și atât de încântat să vă ajut prin aceste perioade de schimbări intense. Fiți siguri că cu toate cã situațiile pământești, toate acestea par imposibile, cu ajutorul nostru vor fi depășite în timp scurt. În timp ce, din motive karmice, trebuie să rulati pe căile pe care le-ați creat pentru voi înșivă, putem veni la momentul potrivit, pentru a vã a ajuta sã restabiliti țările voastre. Deci, vă rugăm să nu vã deprimati sau disperati de  "mizeria", pe care mulți ani de războaie au lăsat-o în unele țări. Suntem aici pentru a vă ajuta, și lumina calea pentru un viitor minunat de Aur.

Vă mulțumesc Salusa,

Mike Quinsey.


 Traducere: Florika 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com