Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 20 ianuarie 2014

10.01.2014
SaLuSa  10-Ianuarie-2014

1 . Afacerile de pe Pãmînt continuă să creeze incertitudine, și pe plan extern, există puține semne de pace în lume fiind obtinute. Cu toate acestea, în spatele scenei, multe grupuri de Lucrători ai Luminii, contribuie pentru a aduce stabilitate si pace, care vor sosi într-o perioadă relativ scurtă de timp și, în acest sens, acest an va fi foarte activ. Lucrătorii Luminii din toatã lumea sunt încrezători în rezultat, și văd roadele muncii lor materializîndu-se. Fiți siguri că Lumina este în continuă creștere și în mod lent ridicã sufletele la o dimensiune superioarã. Acest fapt duce la o separare clară între cei care mentin vechile vibrații și care sunt în imposibilitatea de a le ridica, și cei care pot face acest lucru. Cu toate acestea, nu înseamnă sã lãsati sã fiti capabili să-i ajutati, pentru că multe suflete încă mai au nevoie de ajutor și îndrumare pentru a se ridica.2 . Pământul este într-o tulburare  și, la prima vedere, se pare că Lumina pare a fi subjugatã, dar nu e cazul, pentru că este în creștere rapidă și acum nimic nu-i poate opri înaintarea. Lucrãtorii Luminii trebuie să fie centrati și axati pe Eu, și să nu fie deturnati de numeroasele activități negative, care au loc. Voi puteti fi observatorii, fără sã vã distrageti atenția de la sarcinile voastre, și cu atât mai mult vã concentrati, mai mult succes veti avea. În mod natural, veti fi atrași de situații în care experiența dumneavoastră este necesarã, și nu veti avea nici o îndoială cu privire la ceea ce se așteaptă de la voi. V-ati oferit voluntari pentru a fi aici, pentru că experiența voastră este apreciată și necesarã în aceste vremuri. Fiți siguri că ghizii voștri sunt întotdeauna la îndemână pentru a vă orienta, și pentru a se asigura că vã sunt de ajutor în funcție de abilitățile voastre.

3 . Această perioadă este aceea care vã probeazã mai mult, pentru că există multe care se întâmplă în același timp, dar cei care sunt chemați să ajute, sunt aici pentru acest scop. De fapt, este pentru ce v-ati "antrenat" timp de nenumărate vieți, si acum este o oportunitatea de a servi pe deplin Lumina. Între timp mentineti-vã  concentrati  în toate momentele, și sã stiti că puteti fi înconjurați de energiile negative, fără a fi afectati de ele. Sunteți aici pentru a ajuta pe alții să se ridice și pentru a ajuta pe acei care se luptă pentru a găsi drumul lor. Nu întotdeauna este ușor și este mai bine sã oferiti ajutor în cazul în care acesta este solicitat, dar nu vã impuneti nici unui suflet, doar dacă o astfel de asistență vã este solicitatã.

4 . Acest an ar trebui să fie cel mai memorabil, pentru că atât de multe se întâmplă, care vor aduce mari schimbări în viețile voastre. Unii dintre voi a constatat contacte care sunt implicate în activitatea vitală care vor fi aduse la public. Ati observat deja, cum președintele Obama este vizibil mai activ, și poate efectua acum o muncã mai legatã de Lumină, restringînd oportunitățile acelora care apartin întunericului, pentru a nu mai interveni la fel ca înainte. Puterea lor a fost redus ã, deoarece li s-a eliminat accesul la fondurile suficiente pentru a continua marșul lor spre controlul planetei. Fără mijloacele de a pune în aplicare pe deplin planul lor, sunt dezorganizati și în imposibilitatea de a-și atinge obiectivele.

5 . Desigur, lacheii întunericului încă mai încearcă să-si îndeplinească obiectivele lor, dar cu pauza în continuitate, nu pot sã le atingã. Cu abordarea perseverentã obisnuitã, cabala nu va admite că intențiile lor au fost toate derotate. Cu toate acestea, situația este de așa natură, că în curând, va fi incapabilã de a crea orice amenințare reală Luminii, și vor urma multe schimbări spre bine. Acesta a fost un drum lung, cu multe obstacole și piedici, dar a fost întotdeauna cunoscut ca Lumina va deveni victorioasã la sfârșitul ciclului. Veți ști intuitiv dacã ati încarnat, în acest moment,  pentru a fi precursorii care se gãsesc aici pentru a aduce modificările. Probabil că sunteti deja puternic implicați în munci de Luminã, și sunteti dornici de a da de voi înșiși, pentru a ajuta alte suflete să urce.

6 . Odată cu mãrirea vibrațiilor veti vedea treptat pacea stabilindu-se pe Pământ. Între timp, mulți oameni vor observa că viziunea lor se schimbă, și vor căuta o viață mai pacificã. Se va răspândi rapid, cîstigînd fortã, dar nu vã așteptati să se întâmple multe lucruri, într-un timp scurt. Odată ce oamenii îsi vor da  seama că pot schimba abordajul lor vieții, și cã pot ajuta la crearea unei co-existențe pașnice, nu vor ezita să se îndrepte cãtre vibrațiile mai înalte.

7 . Știm cum dificultățile și întârzierile vã afectează, însã este momentul ca sã vã mentineti fermi. Asa cum puteti spune, partea învingãtoare este la vedere și nu aveti nimic cu ce să vă faceți griji, pentru că lumina nu poate fi învinsã. Continuati cu munca voastrã cu încredere totalã, știind că viitorul vostru este asigurat, si cã suntem mereu cu voi. 

Mulțumesc, Salusa

Mike Quinsey.
 Traducere: Florika 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com