Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iulie 2011

July 1, 2011July 1,  2011


Evenimentele sunt aproape de a ajunge la un deznodamant, pe masura ce pregatirile aflate deja in desfasurare pentru momentul dezvaluirii au avansat considerabil. Din pacate, in interactiunea cu cei Intunecati, cuvantul lor nu poate fi tratat cu incredere, dar, din fericire, le putem citi mintile atunci cand ne aflam in prezenta lor. Asa reusim sa realizam ca se simt afectati de toata presiunea inconjuratoare si devin deodata preocupati de ce le rezerva viitorul. Cei care au comis cele mai grave crime impotriva voastra incep sa realizeze gravitatea actiunilor lor, realizare care le slabeste increderea ca vor scapa nepedepsiti. Noi le-am oferit o cale de scapare pentru a putea continua sa lucram la numeroasele sarcini atat de necesare care ne asteapta. Calea de scapare nu include evitarea dreptatii, ci izolarea lor intr-un rai sigur, departe de toti, pana cand vor fi chemati sa raspunda pentru crimele lor. In mod evident, multi, foarte multi oameni vor fi socati la aflarea adevarului, dar noi vom specifica clar ca nu permitem razbunarea si ca violenta de orice fel e exclusa. Va putem spune ca vor exista multe evenimente ce va vor mentine concentrati la sarcinile viitoare. Nu am vrea sa va irositi energia sau timpul cu actiuni inutile, cand veti avea atat de multe de facut pe partea pozitiva.

Veti fi observat ca, in ciuda lipsei informatiilor corecte din mass-media, in toata lumea exista o agitatie crescanda. Demonstratiile sunt din ce in ce mai multe si sunt foarte bine sprjinite, indiferent de tipul de rezistenta intalnit. Adesea, autoritatile sunt lipsite de tact si recurg la violenta, actiuni prin care isi fac singure rau si prin care incurajeaza represaliile. Ne intrebam cand va invata Omenirea ca pacea se obtine prin dialog si bun simt ? Concluzia a tot ce se intampla e ca oamenii au realizat ca puterea suprema se afla in mainile lor.Intr-adevar, de ce va alegeti reprezentatii, daca nu pentru a va exprima viziunile si pentru a actiona in favoarea acestora? Daca nu primiti sprijin prin voturile voastre, e regretabil ca se face uz de alte mijloace. In viitor nu vor exista astfel de probleme, intrucat reprezentantii vostri vor fi alesi in functie de cat de mult se potrivesc tipului de sarcina ales pentru ei. Asta inseamna ca trebuie sa fie suficient de evoluati pentru a actiona in concordanta cu Legea Universala si sa-i trateze pe toti la fel, cu iubire si respect. In cele din urma, veti accepta Fratia Spirituala, iar aceasta va consista din propriul vostru nivel de Constientizare a lui Hristos.

Pe masura ce ne apropiem de momentul Inaltarii, veti incepe sa observati din ce in ce mai multe schimbari in ceea ce priveste nivelurile voastre de constientizare. Toate acestea vor purta omenirea spre un nivel unde armonia va fi resimtita din plin si unde vor exista mult mai putine actiuni distonante. O viata fericita va rasari din haos si va fi folosita pentru a rupe orice legatura cu vechile paradigme ce nu pot exista in Epoca Noua. Veti descoperi in curand ca foarte putine elemente din ce ati considerat a fi un stil de viata va for fi de folos in viitor. Totul se va inalta si jugul sclaviei va fi inlaturat. Poate suna dramatic, dar va asiguram ca ati renuntat la prea multe din drepturile voastre, fara sa realizati macar ce se intampla. Inca aveti de experimentat libertatea adevarata, insa ea va veni si primele schimbari vor avea loc inainte de Inaltare si toate legile draconice care va subjuga acum vor fi anulate. Nici macar nu trebuie sa fiti informati despre noile Legi pentru ca ele graviteaza in jurul Iubirii Neconditionate.

Ce ati putea simti acum a fi departe de voi va veni mult mai aproape in timp, mai ales cand veti realiza ca cei din jurul vostru au inceput sa se schimbe foarte repede in bine. Datorita cresterii volumului de energii primite, schimbarile continue ale constiintei vor determina dezvoltarea unei relatii mai armonioase intre oameni. Daca puteti, ar fi bine sa cultivati binele in timp ce va apropiati de Inaltare. Puteti considera ca va supuneti unui fel de test al evolutiei si veti observa, fara indoiala, un succes mereu crescator. Nu va fi usor sa va pastrati calmul in orice situatie, dar cunoasterea si intelegerea acumulate va ofera un avantaj in fata multor altora. Aceasta realizare ii va incuraja pe ceilalti sa va urmeze exemplul si asa veti ajuta pacea sa se instaleze pe Pamant.

Ajunsi la nivelul nostru, veti realiza ca la bordul navelor noastre, atmosfera e una linistita si inaltatoare. Nu avem motive care sa creeze tensiune si totul se desfasoara in paralel cu un sentiment continuu de bucurie si fericire. De exemplu, nimic din ce folosim nu elimina energii negative, si aici e inclusa iluminarea naturala care provine de la nava. De fapt, toate sursele sunt curate si folosesc energie disponibila gratuit. In ceea ce priveste sursele externe, navele noastre sunt protejate de ceea ce in mod normal ar fi considerate raze daunatoare. Navele au si un nivel de constientizare naturala, fiind capabile sa se descurce automat cu astfel de aspecte. Pana si oamenii vostri de stiinta inteleg astfel de posibilitati in urma testelor si analizelor efectuate asupra unora din navele capturare sau prabusite. Asta inseamna ca nu mai puteti fi siguri de originea navelor pe care le vedeti pe cerul vostru. Asta explica anumite incidente neobisnuite care includ rapiri si chiar mutilari de vite.

Am prefera sa va concentrati pe viitorul apropiat si sa fiti in permanenta pregatiti pentru ce va urma. Tot ce se intampla acum in jurul vostru va fi explicat cand vom putea ateriza fara probleme pentru a lua contact direct cu voi. Bineinteles ca facem asta de eoni la rand, dar recunoasterea oficiala a prezentei noastre e o parte importanta din planul nostru. Trebuie sa fim intampinati si sa ne putem deplasa liber printre voi, intrucat e evident ca ne dorim sa avem o relatie pasnica cu voi. In acest moment e imposibil sa se intample asta din cauza pericolului care va ameninta. Ne luam responsabilitatile foarte in serios si nu am vrea sa riscam sa va implicam in niciun fel de altercatie cu cei Intunecati. Totul va fi clarificat foarte curand si evident ca abia asteptam sa sarbatorim cum se cuvine momentul intalnirii noastre pe Pamant.

Se stiu demult deja contactele care vor face anuntul dorit de noi. Exista un termen limita, in apropierea caruia va trebui sa acceleram lucrurile si cand, foarte posibil, va trebui sa ne ocupam personal de ele. Am prefera sa actionam in conformitate cu protocolul vostru, dar timpul trece repede si noi suntem pe deplin pregatiti sa ne continuam planurile.


Eu sunt SaLuSa din Sirius si noi suntem una din diversele civilizatii care fac parte din Federatia Galactica si asteptam sa fim printre primii dintre cei care vor ateriza pe Pamant, la momentul Primului Contact. Pana atunci, va trimitem iubirea noastra.


 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Diana


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com