Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iulie 2011

June 10, 2011June 10,  2011


Pe masura ce devine in mod general cunoscut ca ciclul dualitatii se incheie, si ca aceasta civilizatie se incheie, exista implicit si persoane care au obiectii in legatura cu aceste schimbari. Aceasta este totusi de asteptat, dupa cum exista si unele beneficii de care sa va bucurati, dintre care , nu mai putin viata traita in familie, lucru pretuit si indragit de multi. Ideea ce familiile ar putea in mod inexplicabil sa se destrame trezeste tristete, astfel incat intreaga discutie trebuie vazuta dintr-o alta perspectiva. Cel mai important factor de care trebuie sa se tina cont este acela ca nimeni nu este cu adevarat corpul sau fizic. Fiecare dintre voi sunteti suflete, care si-au asumat o incarnare, ce in mod normal se incheie, atunci cand voi parasiti acest corp, pentru a va reintoarce in regiunile Astrale. De acolo voi eventual decideti asupra planurilor voastre viitoare de a va continua evolutia. Daca, asemenea cum ati procedat in trecut, voi v-ati reincarnat, aceasta se petrece, cel mai probabil, alaturi de suflete capabile cel putin sa va sprijine in a va duce la bun sfarsit planul vietii voastre. Acestia s-ar putea sa nu fie aceiasi pe care voi i-ati cunoscut in datile precedente, insa pe de alta parte, unele suflete tind sa ramana impreuna, mai ales atunci cand acestea au atins iluminarea. Aceasta este adeseori pentru motivul de a-i ajuta pe altii, dupa cum s-a petrecut frecvent in aceasta perioada a Ascensiunii.

Totusi, voi nu veti pierde niciodata legatura cu cei cu care aveti o legatura de iubire, chiar daca pot exista perioade in care fiecare sa mearga pe calea sa proprie. Aceasta este de fapt perspectiva, conform careia familia voastra este cu mult mai mare decat va imaginati, si tineti minte ca voi ati relationat cu fiecare in multe relatii diferite. Voi nu aveti mereu acelasi sex, si aceasta pentru motivul de a experimenta toate aceste roluri diferite. Astfel voi nu va dezechilibrati energiile masculine sau cele feminine. Totul conduce spre nivele de evolutie in care voi deveniti din ce in ce mult asemenea fiintelor divine (eng. “godlike”), si aceasta nu trebuie sa va surprinda, deoarece voi sunteti deja dumnezei (eng “gods”). Voi reveniti la o stare de existenta pe care ati experimentat-o deja si de care pur si simplu v-ati separat, pe masura ce ati cazut in vibratiile voastre.

Voi ati atins partile cele mai adanci ale dualitatii si aceasta se incheie pe masura ce nivelele voastre prezente de constiinta se inalta chiar repede. Dualitatea nu este locul destinat voua, si ea nu poate sa sustina vibratiile inalte, care sunt directionate spre Pamant. Deci Dragilor, ridicati-va si urmati calea Ascensiunii, care a fost planuita, dupa cum ati putea spune, ca o cale de scapare din dualitate. Intelegeti ca daca nu folositi aceasta oportunitate de a realiza aceasta, voi veti ramane automat in dimensiunea prezenta. Aceatsa va fi alegerea voastra, deoarece nu se poate trece mai departe prin usa din spate, fiind absolut clar ca ca voi va veti gasi mereu la un nivel ce este in stransa concordanta cu stadiul vostru de evolutie. Voi un v-ati simti in nici un caz confortabil, fiind scosi din nivelul vostru si veti fi atrasi de acele suflete cu o vibratie similara cu a voastra.

Oamenii trebuie sa inteleaga de ce schimbarile sunt permanente, si aceasta nu este vreo pedeapsa a vreunui Dumnezeu, care este dezamagit de voi. Dumnezeu nu are absolut nici o problema cu alegerea pe care o faceti in raport cu experientele voastre. Chiar si atunci voi decideti de ce este nevoie pentru a depasi asemenea tendinte si adesea experimentati rezultate karmice imediate. Aceasta este in mod particular aplicabil in vietile voastre prezente, deoarece exista foarte putin timp pentru ca sufletele sa mai aiba timp sa se reincarneze, dincolo de a mentine o legatura cu unele suflete cu care ele sunt destinate sa mearga mai departe. Credeti-ne ca vietile voastre sunt cu mult mai ordonate si exista in ele cu mult mai multe premediatri decat suspectati voi. Poate parea ca evenimentele sunt aleatoare, insa daca acestea sunt importante pentru cresterea voastra, puteti fi siguri ca ele sunt pre-planuite. Din acest motiv voi ar trebui sa examinati ceea ce se petrece fiind atenti la a invata orice lectie, care a fost menita pentru voi. Daca nu o veti face, ele se vor reintoarce din nou, pana le veti invata.

Unele persoane trateaza alte forme de viata, ca si cum acestea toate ar fi proaste, insa va rugam sa aflati ca fiecare dintre acestea au un nivel in dezvoltare al constiintei. Animalele au sentimente si asteapta de la voi iubire si bunatate, si dupa cum fiecare iubitor de animale cunoaste, ele intr-adevar va raspund la aceste sentimente. Totusi atat de multa cruditate are loc, mai ales acolo unde acestea fac parte din lantul de hranire al vostru. Sufletele de grup al acelor animale, care sunt adesea implicate, au ales sa va serveasca voua in acea maniera, si ar fi frumos daca voi ati aprecia sacrificiul lor. Oricum voi veti afla ca odata ce veti ascende, vor fi relatii cu totul diferite, si ca intrega viata se misca spre Lumina si Iubirea, care abunda in dimensiunile mai inalte. Voi veti “vorbi” cu animalele si cu alte forme de viata si exista o armonie absoluta si fericire, toate fiind intr-o stare de extaz. Energia Iubirii este peste tot si este clar ca voi veti experimenta o cu totul noua modalitate de a exista.

Va dati seama ca, indiferent de ceea ce aveti pe Pamant, acestea vor pali ca insignifiante in fata a ceea ce va asteapta in viitorul imediat. Exista o mica sau nici o comparatie cu ceea ce aveti acum si ceea la ce va puteti astepta. Prin urmare noi avem incredere ca voi puteti vedea ca lasand totul in urma este modul in care voi faceti loc pentru o experienta cu totul noua. Uitati-va la noi atunci cand, in sfarsit, ajungem in mod deschis pe Pamant si ascultati cuvintele noastre, simtiti vibratiile noastre si veti stii dincolo de orice dubiu, ca noi suntem viitorul vostru. Noi un suntem straini pentru voi, si chiar in aparente multe dintre civilizatiile pe care le veti intalni vor fi practic de nediferentiat de propria voastra civilizatie. Aceasta are sens, voi fiind de asemenea produsul ingineriei genetice, care s-a realizat de-a lungul a mii de ani. Noi suntem de fapt veriga lipsa peste care s-a trecut in evolutia voastra, de la ceea ce voi numiti omul primitiv.

Atunci cand ne vom putea adresa voua tutrora, in calitate de reprezentanti ai Federatiei Galactice, noi vom divulga multe lucruri despre trecutul vostru. Adevarul va fi de netagaduit, tot ceea ce vom dezvalui putand fi sustinut de dovezi zdrobitoare. Noi putem sa va ‘aratam’ evenimente din trecut asa cum s-au petrecut si cum istoria voastra a fost manipulata si falsificata pentru a va tine sub controlul Celor intunecati. Acesta este motivul pentru care nici un suflet care a comis crime impotriva umanitatii, nu va putea nega aceasta, si voi sunteti indrumati sa faceti alegerea cea mai buna si sa lasati justitia in mana fortelor mai inalte. Voi iesiti din sfera sentimentelor umane de razbunare, si daca este cu putinta ar trebui recunoscuta nevoia de a manifesta compasiune acolo unde sufletele au decazut sub iluzia intunericului.

Sunt SaLuSa din Sirius si doresc sa va transmit ca o iubire imensa va este transmisa de peste tot din Univers.

Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Diana


Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com