Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iulie 2011

June 8, 2011June 8,  2011


A venit timpul ca voi sa va dedicati in totalitate eforturilor de a aduce Lumina pe Pamant. E evident ca nu va mai dura mult si veti trai vremuri emotionante, pe masura ce aceasta dualitate se apropie de sfarsit. Totul depinde de modul in care fiecare vede desfasurarea timpurilor de pe urma, cele care va vor aduce in pragul Inaltarii. Nu a mai existat niciodata o oportunitate mai buna de a ne conecta la astfel de vibratii inalte si de a ne misca in concordanta cu toate aceste schimbari benefice care au loc. Atentia va va putea fi in continuare distrasa de la scopul vostru, dar trebuie sa stiti ca asta nu va dura mult. Toate aspectele create pentru a genera teama si confuzie nu va vor afecta decat daca le oferiti putere. Nimic din ceea ce Omul poate face nu mai poate opri sfarsitul prevazut al acestui ciclu si nici Inaltarea.

Cea mai importanta preocupare a voastra ar trebui sa fie cea a Sinelui, si anume ca trebuie sa va asigurati ca va apropiati de Inaltare asa cum trebuie. Asta nu inseamna sa nu-i ajutati pe cei din jurul vostru, asa cum, de fapt, se si asteapta, si anume ca cei mai evoluati dintre voi sa ajute la raspandirea Luminii. Exista multe modalitati de a realiza acest lucru si cu cat sunteti mai evoluati, cu atat deveniti mai bine pregatiti pentru a fi mentori pentru Fratii si Surorile voastre. Voi sunteti centrul tuturor activitatilor si cine, daca nu voi, si-ar putea da mai bine seama de ce anume traiesc ceilalti. Voi sunteti cei care, cel mai probabil, ati venit pe Pamant in aceste timpuri speciale pentru a va oferi Iubirea si sprijinul camarazilor vostri de calatorie. In afara cercurilor familiale, e foarte posibil ca prietenii si cunostintele voastre sa va fi fost aproape si in alte vieti anterioare. Si ei s-ar putea sa va ceara sfatul, simtind ca voi sunteti Unul cu tot ce va inconjoara. Numerele nu va ofera o siguranta, dar cu cat sunteti mai multi, cu atat Lumina dintre voi va creste.Ultimele luni dinainte de momentul sfarsitului va vor imbogati atat de mult nivelul constiintei si aceasta e, cu siguranta, o perioada care are nevoie de o minte deschisa. Multe convingeri vor iesi la suprafata pentru ca adevarul sa poata fi inteles si multe revelatii vor lua oamenii prin surprindere. Unii vor fi socati, iar altii se vor simti inspirati, dar, per total, acestea vor face loc schimbarilor de pe urma. Aproape fiecare suflet in parte are un anumit bagaj acumulat de-a lungul a foarte multor vieti. Acest bagaj va reveni pentru a fi curatat si veti sti exact ce anume necesita atentia voastra. Ceea ce era normal sau acceptabil acum sute de ani poate parea complet diferit in prezent. Baza schimbarii se concentreaza pe gandurile si actiunile voastre care ii ranesc pe ceilalti. Testati-va si vedeti daca reusiti sa ramaneti calmi si pasnici atunci cand sunteti pusi in fata unei situatii generate de frica sau de agresiune. Daca rezultatul e unul pozitiv, veti sti ca incepeti sa castigati batalia spre evolutie. In timp ce sunteti un exemplu bun pentru ceilalti, veti observa ca veti fi urmat in actiunile voastre.Increderea pe care o veti resimti in acest proces de evolutie va va oferi o putere si mai mare care va va stabili clar drumul catre Inaltare. Veti descoperi ca bunurile detinute isi vor pierde din importanta, asta pe masura ce veti realiza ca materialismul este mai degraba un simptom al lacomiei decat al necesitatii. Bineinteles ca toti aveti dreptul de a trai confortabil, dar aceasta linie e deseori intrecuta de cei care considera imbogatirea materiala ca fiind o dovada a succesului.

Odata cu Inaltarea se va instala si o mentalitate complet diferita, care se concentreaza pe tot ceea ce urmareste binele tuturor. Nu exista nimeni mai putin experimentat in dimensiunile superioare si exista mult mai mult conceptul de impartasire decat de detinere. Puteti avea orice doriti si puteti schimba ce aveti oricand doriti pentru ca bunurile nu sunt considerate ceva necesar. Nimic nu are valoare baneasca asa cum se intampla acum, si, de fapt, banii nu schimba nimic. Usile nu au incuietori, iar pamantul nu este stapanit, ci impartit. Dragii nostri, exista multe concepte cu care va trebui sa va obisnuiti in timpul ce va urma. Nu uitati ca noile voastre corpuri nu vor experimenta slabiciunile de care aveti parte pe Pamant, si orice posibila nevoie de vindecare va primi sunete, lumina si culori. Astfel, medicamentele care sunt folosite acum nu vor avea intrebuintare si nici macar necesitate.Cand veti reusi sa va proiectati gandurile si sa traiti in viitor asa cum ati inteles din diferitele mesaje pe care le cititi, va veti deconecta de legaturile cu trecutul si veti crea noua voastra paradigma. Bineinteles ca nu veti fi singuri, ci veti avea alaturi toate sufletele care au inceput deja sa fie cu un picior in dimensiunile superioare. Nu exista context mai bun ca prezentul pentru a pune bazele directiei voastre, pentru a fi co-creatori in manifestarea Noii Ere. Procesul nu se va opri aici, intrucat veti dobandi puteri si mai mari de creatie si, in cele din urma, veti deveni o Fiinta Galactica. Aceasta realizare este indeaproape urmata de un grad mai mare de responsabilitate, insa veti fi incantati sa aflati ca nu veti intalni nici un fel de probleme la acel nivel de evolutie.

Spre deosebire de Om, noi nu avem nerabdarea de a precipita lucrurile, dupa cum veti fi observat. De aceea suntem pregatiti sa asteptam momentul potrivit inainte de a implementa intaia etapa a Primului Contact. Scopul nostru e atingerea perfectiunii in tot ceea ce facem in numele altor civilizatii, iar planurile noastre sunt puse in aplicare cu acest scop in minte. Suntem de acord cu amanarile, dar, chiar si asa, exista niste termene limita pe care trebuie sa le respectam. Asa ca puteti fi siguri ca veti trai tot ce v-am promis si puteti spune ca asteptarea va avea o recompensa pe masura. Nivelurile de constiinta evolueaza din ce in ce mai repede, evolutie care ne va usura sosirea. Diferenta fata de ceea ce exista acum 50 de ani este fenomenala, cu adevarat. Mintile s-au deschis, iar procesul de trezire a prins viteza, in special de la Millennium/inceputul Noului Mileniu.Impreuna reprezentam fortele Luminii care nu folosesc altceva decat armele Iubirii pentru a ne infrange adversarii. Ei nu pot face fata acestor arme si acesta e motivul pentru care incearca sa creeze confuzie si teama. Bineinteles ca energiile intunecate nu pot fi eliminate peste noapte, dar energiile voastre pozitive le slabesc puterea de a merge mai departe in a transmite vibratii joase.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si, in numele Federatiei Galactice, trebuie sa va spun ca reactia voastra la misiunea noastra este una minunata si va multumim pentru cooperare. Actiunile voastre sunt atat de diverse incat vrem sa va asiguram ca fiecare contributie adusa este apreciata din plin. Va iubim pe voi si abordarea voastra tenace a sarcinilor ce vor urma.Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Diana

 previous message | next message 

Originals and translations of Galactic Messages available on

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com