Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iulie 2011

July 6, 2011July 6,  2011


Nu va putem spune altceva decat sa priviti inainte si nu in urma, intrucat trecutul e preluat de schimbarile ce urmeaza sa se intample. E evident faptul ca e nevoie de timp pentru a atinge acel punct vital, cand poate fi luat in calcul un pas major inainte, pas chiar cerut de partea noastra. Aliatii nostri actioneaza pentru a incercui si pentru a limita tot mai mult activitatile celor Intunecati. In acest timp, ei raspund conturandu-si capitularea finala in fata cerintelor noastre, in ciuda certitudinii ca scopul lor nu mai are nicio sansa. Poate parea simplu sa fie facute ultimele legaturi, dar, luand in considerare importanta actiunilor noastre, partea aceasta poate fi cea mai delicata. Cu toate astea, legaturile se pot realiza fara nicio problema, dupa cum ati putea spune ”Om pentru Om”, iar in termeni reali noi le respectam planurile cu foarte mare atentie. Ne putem permite sa mai asteptam inca putin pentru a ne asigura ca atunci cand vom demara procedurile, va fi o masura finala si de durata.

Influenta noastra, manifestata prin intermediul aliatilor nostri, e deja considerabila si rezulta in suportul primit din partea numeroaselor guverne, suport necesar in cazul in care anuntul va avea o punere in practica lina. Cand toate acestea se vor intampla, acceptam varianta ca multi oameni vor comenta la adresa lor si suntem pregatiti pentru un raspuns negativ din partea unor sectoare, dar ele nu vor schimba absolut nimic. Intr-adevar, daca luati in calcul cat de mult timp ati asteptat anuntul, concluzia ar putea fi aceea ca multi oameni s-au familiarizat deja cu intregul scop al anuntului in cauza. Multi oameni ar putea fi surprinsi, insa noi credem ca socul va fi experimentat de o minoritate formata in special din cei cu o mentalitate rigida. Intelegem si veti observa ca vom trata aceste cazuri cu o atentie speciala, in asa fel incat acestia sa reuseasca sa realizeze intr-un mod propriu, intr-un stil propriu.

Se anticipeaza multe ramificatii ale aspectelor sosirii noastre, dar nu mai mult decat anticipam noi ”supararea” resimtita de cei cu puternice principii religioase. Cu toate astea, e foarte interesant faptul ca Vaticanul ne-a recunoscut prezenta recent si nu ne-a perceput ca pe o amenintare la adresa lor sau a urmasilor acestora. Toate lucrurile se vor aseza la timpul lor si nu uitati ca doar Adevarul Unic trebuie sa inlocuiasca orice altceva cu frecventa joasa. Subliniem faptul ca acest Adevar Unic nu va fi impus si acceptam faptul ca oamenii trebuie lasati sa graviteze inspre el in propriul lor ritm. Folosirea fortei, in orice fel de circumstante, nu e productiva si nu face altceva decat sa-i indeparteze pe cei vizati.

Permiteti-ne sa va spunem ca exista un singur Dumnezeu al acestui Univers si, indiferent de diferitele apelative folosite, toate rugaciunile si rugamintile voastre se indreapta catre acelasi Dumnezeu. Acest adevar ar trebui sa va aduca impreuna cumva, ar trebui sa va ajute sa gasiti baza comuna care va da nastere unei legaturi mai stranse intre diferitele religii existente. Tot ce trebuie pentru realizarea acestei realitati e ca toti oamenii sa aiba o minte deschisa si sa fie pregatiti sa accepte invataturile celor pe care voi ii stiti sub numele de Maestri. Aveti incredere in intuitia voastra, cea care va va purta catre nivelul de adevar pe care il puteti intelege. Pentru a folosi cuvintele voastre, nu are rost sa incercati sa alergati inainte sa puteti merge. Comunicand cu voi direct, Maestrii va vor oferi dovezi pozitive ale scopului vostru in viata si a ceea ce va asteapta in viitor. Oricum priviti situatia, sunteti privilegiati pentru ca va aflati pe Pamant in aceste momente, intrucat traiti o ocazie mareata si unica care va ofera oportunitatea minunata de a evolua intr-un ritm rapid.

Nici macar nu e necesar sa fiti complet luminati in ceea ce priveste Ascensiunea pentru a va inalta. Trebuie doar sa aveti intentii bune si sa traiti iubirea pe care o simtiti in interior pentru toate formele de viata. Vedeti iubirea in ceilalti si fiti siguri ca atunci cand o impartasiti pe a voastra, ii ajutati si pe ei sa si-o exteriorizeze. Alte suflete pot invata din exemplul oferit de voi, intrucat vor invata ca Iubirea si Lumina vegheaza deasupra a tot ce exista. Intrebati-va de ce va aflati aici in aceste vremuri speciale. Pentru ca aveti ceva de oferit, ceva foarte important pentru toti. Asa vedem noi, cei din Federatia Galactica, contactul cu voi, pentru ca, fara exceptie, cei care ne intalnesc devin imediat constienti de energia noastra pasnica si inaltatoare. Va simtiti bine cand va aflati in compania noastra si puteti fi exact la fel. Oferiti-va iubirea neconditionat si poate veti reusi sa-i calmati pe cei haotici si nesabuiti care se comporta precum niste copii needucati.

Ii puteti ridica pe cei care se aventureaza pe calea Ascensiunii lor si poate ca au nevoie sa le ridicati nivelul de incredere. De fapt, odata ce va ganditi ca vreti sa le fiti de ajutor celorlalti, veti observa ca incep sa apara oportunitatile prin care puteti face asta. Fiti siguri ca Spiritul ii apreciaza pe cei care actioneaza astfel si abilitatile lor nu vor fi desconsiderate. Multi Urmasi ai Luminii isi folosesc demult deja abilitatile si caracteristicile lor particulare si, la fel ca voi, au venit pe Pamant pentru a contribui la nevoia de ajutor a celorlalti in aceste vremuri speciale. Noi va sprijinim actiunile, la fel cum procedeaza si Ghizii si alte Fiinte Spirituale. Acest efort comun major se asigura ca energiile intunecate sunt tinute in frau, in asteptarea sfarsitului lor. Pastrati-va in interiorul Luminii si va veti putea desfasura sarcinile fara teama sau intrerupere. Binecuvantati-i pe cei care nu va impartasesc intelegerea si care nu se pot detasa de atasamentele fata de vibratiile joase. Interesul si grija acordate lor sunt la fel cu cele oferite oricarui alt suflet, asa ca nu va ingrijorati intrucat totul se va derula, in cele din urma, in avantajul lor.

Intr-adevar, Dragii nostri, intregul proces al Inaltarii se afla foarte bine sub controlul nostru si ne bucuram sa avem cele mai inalte energii alaturi de noi. Nimeni nu poate incalca Planul Divin, iar acest aspect ar trebui sa inlature orice indoiala pe care unii dintre voi ar mai putea-o avea. De milioane de ani tot asteptati aceste vremuri speciale si credeti-ne ca veti incheia acest ciclu intr-un mod extrem de glorios. Se vor implini promisiunile facute voua de Dumnezeu cand ati pornit in aceasta calatorie. Bucuria si fericirea vor reverbera in tot Universul si fiti siguri ca interesul manifestat in Inaltarea voastra are o raspandire extinsa, asigurare care va demonstreaza cat de mult sunteti iubiti si respectati.

Nu sunteti niste suflete batrane oarecare, ci unele carora li s-a garantat, intr-un mod special, experienta dualitatii. Ati acceptat experienta stiind ca va fi una remarcabila si stimulativa, dar care va va si potoli setea spirituala de cunoastere si evolutie. Credinta voastra este exemplara si neinfricata in fata intunericului prin care ati trecut, iar acum va inaltati din nou in Lumina ca Fiinte net superioare fata de inceput. Sunteti suflete foarte speciale, dar asta nu va plaseaza deasupra altora, ci va recunoaste curajul si determinarea de care ati dat dovada in procesul de incheiere a cursului.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si va binecuvintez personal pe toti.


 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Diana


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com