Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iulie 2011

June 13, 2011June 13,  2011


Vrem sa adaugam mai multe la mesajul nostru recent referitor la frica ce unii oameni o mentin referitor la extraterestrii. Noi stim ca o intelegere a ceea ce Federatia Galactica reprezinta, va neutraliza multe nelinisti si nu in ultimul rand ne va prezenta intentiile noastre reale. Oriunde dati peste noi, tineti minte ca nici o civilizatie nu este invitata si nu ii este permis sa ni se alature, decat daca aceasta a ascensionat. Ascensionand, este o indicatie clara ca toti membrii sunt de o asemenea vibratie inalta, incat ei intruchipeaza Iubirea si Lumina. Misiunile lor sunt in stransa legatura cu ceea ce este cel mai bun pentru toate sufletele, acestea fiind ghidate de catre autoritatile inalte, ce administreaza toate federatiile, consiliile si grupurile similare. Cu totii salasluiesc in Planul Divin al Creatorului si servesc Vointa Lui Dumnezeu, nu raspund nimanui altcuiva. Desi Cei intunecati pot sa pretinda altceva, noi nu am ranit niciodata un al suflet in mod deliberat, indiferent ca acesta este de partea Luminii ori a intunericului. Exista modalitati si mijloace de a evita confruntarea, care poate conduce la consecinte nedorite. Voi va puteti intreba cum se poate petrece aceasta, si noi v-am informa ca noi putem cu usurinta sa ii inlaturam temporar pe cei care reprezinta o amenintare si sa il plasam pe acesta intr-o alta locatie. Totusi, raspunsurile noastre sunt de retragere din fata oricarui pericol, aceasta putand sa se petreaca instantaneu, daca noi dorim aceasta.

Va intrebam prin urmare despre ce va este frica, deoarece daca am fi dorit sa va cucerim, am fi realizat aceasta la absolut orice moment am fi dorit. Departe de la afi o amenintare pentru voi, noi am urmarit calatoria voastra si v-am ajutat atunci cand ne-ati permis sa facem aceasta. Voi trebuie sa fi inteles pana in acest moment ca noi am mers pana la a face mari sacrificii, pentru a va ilustra cu claritate ca noi putem face aceasta doar atunci cand aceste actiuni nu intefereaza cu karma voastra. Au fost momente in care voi ne-ati chemat, iar noi nu am fost capabili sa venim la voi, deoarece circumstantele in care va aflati in acele clipe erau rezultatul unei situatii karmice, create de voi. Acestea sunt ocaziile in care voi trebuie sa invatati lectia pe care viata vi-o ofera, altfel cum sa evoluati. De fapt, Federatia noastra are unele misiuni extrem de importante, si una, care inca continua pana in perioada curenta, este de a tine departe de Pamant vizitatorii nedoriti.

Universul este plin de forme de viata, o buna parte din aceasta find avansata dincolo de capabilitatile voastre, acesta fiind motivul pentru care voi aveti nevoie de protectie. In mod firesc asemenea civilizatii sunt curioase cu privire la alte forme de viata si fiind avansate din punct de vedere tehnologic, ele pot calatori interdimensional, pentru a merge oriunde doresc. Acestora oricum nu li se permite sa interfereze cu procesul vostru de Ascensiune. Dupa cum am indicat in trecut, unele exceptii sunt permise, asa cum s-a petrecut si in cazul Micilor Cenusii, care au fost invitati de voi pentru a sta pe Pamant. Aceasta intelegere merge 70 de ani in urma, si aceasta a adus beneficii aproape integral doar armatei, in detrimentul marii parti a populatiei. Viitorul deja a fost stabilit, si Ascensiunea este urmatorul mare eveniment pe Pamant, proces care este deja destul de avansat si va va scoate din dualitate. A fost Planul Divin inca de cand primul dintre voi a parasit dimensiunile mai inalte, pentru a experimenta dualitatea, impreuna cu toate incercarile pe care aceasta le aduce. Indiferent de ceea ce percepeti, aceea mai poate adauga unele intarzieri la Ascensiune; aceastea pot fi neglijate, deoarece nimic nu mai poate opri procesul de la a continua si de la a asigura trecerea voastra, incununata de succes, prin vremurile de pe urma.

Multe au loc in prezent, in special cele necesare pentru a putea grabi anunturile, pe care le dorim a fi facute. Oricum noi trebuie sa ne asiguram ca totul se afla la locul sau, pentru ca acestea sa aiba impactul necesar, pentru a ne permite ca noi sa mergem mai departe cu planurile noastre. Acestea sunt in mod firesc de asemenea dependente de aliatii nostri, care au excelat in a ne reprezenta si in a reuni conditiile si oportunitatile de care avem nevoie pentru a ne indeplini partea noastra asumata, de a va pregati pe voi si si pe Mama Pamant pentru Ascensiune. Lucrurile sunt chiar aproape de a aduce sprijinul pe care il dorim, pentru a pune in functiune intregul angrenaj. Odata pornit, veti intra intr-o perioada incarcata in a tine pasul cu noutatile, noi fiind pe deplin pregatiti sa ne acceleram activitatile. Lasati-va imaginatia libera, odata ce noi ne punem in miscare, deoarece atat de multe se vor petrece in acelasi timp, iar voi veti gasi aceasta foarte interesant si inaltator. Nu va va lua mult pentru a vedea ca noi suntem ceea ce afirmam ca suntem si ca lucram, in totalitate, doar pentru eliberarea voastra din acest ciclu al Dualitatii.

Spre deosebire de oameni, noi nu ajungem sa fim stresati sau sa avem probleme emotionale, asemenea voua si intelegem intrutotul imensa presiune sub care traiti in aceasta varsta moderna. Conduita noastra este aceea de a fi calmi, impacati si echilibrati in permanenta. Conditiile voastre sunt intrucatva false, deoarece Cei intunecati le perpetueaza in asa fel incat sa va mentina intr-o continua stare de necesitate. Acestia au regizat razboaie dupa razboaie, cunoscand ca acestea sunt atat de distructive si demolatoare a sufletelor. Pacea nu a fost nicodata punctul lor forte si cu cat mai multa moarte si distrugere au cauzat, cu atat mai mult le-a placut. Acestia va joaca dupa cum doresc si telul lor final este controlul mondial. Totusi, suntem multumiti sa spunem ca au ajuns pana aici, si acum isi intalnesc egalul, in confruntarea cu Lumina. Este ceea de ce ei s-au temut in permanenta, stiind ca voi oamenii, va treziti la puterea de a le rasturna planul. Intr-adevar, impreuna cu ajutorul nostru, voi sunteti acum o forta formidabila ce aduce in manifestare energii care ii priveaza de putere pe Cei intunecati.

Voi sunteti priviti ca unele dintre cele mai exceptionale suflete din Univers, care au luat asupra lor incercarea dualitatii. A fost aproape de neconceput ca voi sa riscati o pierdere temporara a legaturii cu Sinele vostru Suprem, Scanteia voastra Divina (eng.: Godself). Totusi voi ati avut o incredere deplina in aceia care au fost de acord sa supervizeze experientele voastre si au promis sa aiba grija de voi. Puteti voi cu adevarat sa credeti ca noi vorbim despre voi, deoarece unele forte au incercat sa va mentina in ignoranta asupra care este adevarul. Trezirea se expansioneaza atat de rapid in momentul de fata si se reflecta de asemenea si in gradul de expansiune al constiintei colective. Voi va descurcati atat de bine incat nu exista nici o neliniste asupra modului in care vor evolua lucrurile. Fie ca aceasta afirmatie sa va aduca confort si incredere si, dupa cum deja v-am sugerat sa nu permiteti Celor intunecati sa va distraga atentia de la linia de sosire.

Sunt SaLuSa din Sirius si sunt incantat ca am ajuns atat de departe impreuna cu voi, deoarece voi nu sunteti singurii care aveti de castigat de pe urma acestor experiente. Noi am mai asistat Ascensiuni, care au avut loc in alte Universuri, dar nici una nu a fost pe atat de speciala ori unica precum este a voastra. Noi sugeram sa va oferiti o bataie pe umar pentru depasirea opozitiei legate de Ascensiune, care este marea voastra victorie. Asa cum vedem noi lucrurile din perspectiva noastra, aceasta deja a avut loc – voi sunteti victoriosi.


 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Diana


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com