Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iulie 2011

July 8, 2011



July 8,  2011


Exista multa frumusete pe Pamant, o parte din aceasta frumusete fiind naturala si o parte facuta de mana omului, intrucat Omul e inspirat de viziunile unei expresivitati superioare. De fapt, voi inca aveti amintiri subconstiente din vremurile traite in dimensiuni superioare. Si schimbarile despre care v-am vorbit va sunt familiare si, de asemenea, motivul pentru care le acceptati fara prea multa ezitare va e si el cunoscut. Initial, scopul era de a umple golurile aparute pe masura ce vechiul sistem se prabuseste. Asta va duce la o imbunatatire considerabila a tot ceea ce ati experimentat si va asigura ca va veti bucura de vremuri confortabile in timpul Inaltarii. Adevaratele schimbari vor incepe odata cu Inaltarea si vor continua mult dupa aceea. Indiferent de alegerile voastre in ceea ce priveste viitorul vostru, va veti bucura de avantajele situarii voastre in dimensiuni superioare. Am pavat drumul pentru voi in timp ce va pregatiti pentru schimbarile personale pe care le veti trai pentru ca, intr-un final, sa va revendicati statutul de Fiinte Galactice. Diferenta fata de ce sunteti acum e monumentala si vi se va reda constienta totala.

Stim ca e dificil, in situatia data, sa intelegeti cat de mult veti invia. V-au fost limitate atat abilitatile, cat si puterea de exprimare si nu ati fost incurajati in a va dezvolta talentele ascunse. Cei Intunecati v-au impiedicat in mod deliberat sa evoluati. De aceea educatia adevarata a fost refuzata atat de mult timp tarilor din Lumea a Treia. Cunoasterea reprezinta putere si veti fi observat cum i-au oprimat si persecutat Dictatorii pe cei bine educati. In dimensiunile superioare, se aplica exact opusul si cunoasterea exista si e impartasita fiecarui suflet. Cunoasterea, in mod evident, nu era menita sa fie proprietatea privata a unei singure persoane. Tot ce exista, a existat vreodata si va exista e dat de Dumnezeu in folosul fiecarui suflet. Si aceasta idee, de a detine lucruri fara un motiv anume, se va schimba dupa Inaltare. Puteti avea tot ce va doriti, iar acest aspect da nastere unei noi perspective intrucat puteti schimba lucrurile oricand doriti. In acest caz, voi sunteti creatorii si puteti chiar renunta la ce nu mai e necesar, prin puterea gandului.

Pe masura ce incepeti sa intelegeti, viata va va parea complet diferita fata de cum obisnuiati s-o vedeti pana acum. Veti simti o adevarata bucurie pentru ca sunteti in viata si pentru ca experimentati ceea ce poate fi descrisa doar ca o existenta divina. Veti simti ca tot ce va inconjoara straluceste in Lumina si transmite o energie care nu poate fi altfel decat invioratoare si inaltatoare. Veti observa puritatea si curatenia a tot ce exista, iar culorile vor deveni atat de puternice, dar in acelasi timp reconfortante pentru simturi. Preocuparea voastra imediata trebuie sa se concentreze asupra accelerarii pregatirilor proprii, dar si asupra minunatiei ca veti avea atat de mult de castigat in urma acestei inaltari. Ar trebui sa simtiti imboldul necesar pentru a va mentine scopul propus. Aceste oportunitati sunt putine si rare, iar circumstantele cu care va intalniti va usureaza foarte mult obtinerea succesului.

Civilizatia voastra a fost supusa multor teste dure si multora dintre voi le e inca greu sa renunte la jugul sub care au trait. Vibratiile lor sunt joase si se foloseste o concentratie marita de Lumina asupra lor. Cu toate astea, exista mereu speranta, iar ajutorul vine negresit imediat ce un progres devine posibil. Nimic nu poate fi fortat pentru ca supunerea lor la prea multa Lumina inainte ca ei sa fie gata ar rezulta intr-o experienta foarte incomoda. Desi ar fi frumos ca fiecare suflet sa poata rezona complet cu Lumina, nu trebuie sa uitam ca nu exista niciun termen limita. Fiecare se bucura de tot timpul necesar si e permanent incurajat sa descopere Lumina.

Cand ne vom face aparitia pe Pamant, oamenii vor vedea in noi adevaratul lor potential, pentru ca noi suntem voi din viitor. Noi suntem, dupa cum ati spune voi, dovada vie a ceea ce e posibil prin Inaltare. Stim ca unele suflete simt ca pentru a se inalta trebuie sa renunte la diverse lucruri de pe Pamant care le fac placere. E adevarat, insa aveti atat de mult de castigat si viata va deveni o aventura mareata, desavarsita si plina. Trebuie sa va doriti sa va inaltati din motivele corecte si, odata cu asta, va trebui sa aplicati pe voi masurile necesare care va vor duce acolo. Asta inseamna renuntarea la orice atasament simtit fata de orice are vibratii joase. Trebuie sa conturati cat mai bine viziunea pe care o aveti despre ce inseamna a fi un suflet de Lumina si Iubire. De asemenea, e necesar sa va stapaniti emotiile si sa le controlati, pentru ca oamenii tind sa se lase manati de impulsuri. Daca puteti incepe sa aduceti astfel de schimbari in vietile voastre, atunci Ghizii va vor veni in ajutor. Totusi, trebuie sa fiti pregatiti sa le raspundeti si e necesar sa gasiti suficient timp pentru a da ascultare indemnurilor interioare. Aceste indemnuri interioare nu trebuie sa fie confundate cu orgoliul, cel care mai degraba va impiedica sa evoluati. Orgoliul urmareste sa pastreze neschimbat vechiul vostru stil de viata.

Dupa toate cele spuse, atat timp cat sunteti convinsi ca vreti sa va inaltati, noi credem ca veti reusi, o cale urmand sa apara, cale pe care trebuie s-o urmati. O parte din procesul de invatare va avea loc atunci cand va veti afla in exteriorul corpului, in timpul somnului. In mod normal, asemenea experiente se uita pana cand va treziti, dar e posibil sa simtiti implinire si bucurie interioara in urma lor. Amintirea calatoriilor voastre in astral va este ascunsa in mod intentionat pentru ca v-ar putea influenta responsabilitatile de zi cu zi. Unii pot si chiar reusesc sa relationeze cu acel nivel si stiu cat de bine s-au simtit acolo, in comparatie cu dimensiunea pamanteana. Va ajuta sa trageti cu ochiul ”dincolo” pentru a vedea cum reusesc experientele sa devina din ce in ce mai placute pe masura ce vibratiile voastre cresc.

Numai ca dualitatea presupune ca viata e o aventura mareata continua si trebuie doar sa ne observati propria bucurie si implinire. Dumnezeu e Tatal/Mama noastra si ne ofera tot ce am putea avea nevoie si noi chiar nu de dorim nimic altceva. Am atins demult stadiul in care actionam responsabil si nu uitam nicicand sa ne exprimam recunostinta pentru tot ceea ce ni se ofera. Recunoastem, de asemenea, Unitatea in care traim toti si vedem in toate formele de viata divinitatea existenta pretutindeni. Incercati sa priviti dincolo de invelisul de suprafata care poate fi inselator cateodata, asa cum veti realiza singuri atunci cand veti intalni in sfarsit cateva din Fiintele Spatiale non-umane din alte Universuri.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si, din perspectiva noastra asupra timpului, va aflati foarte aproape de a face un important pas inainte. Asa ca aveti rabdare, pentru ca asteptarea se apropie de sfarsit si noi suntem la fel de nerabdatori ca oricine altcineva sa ne continuam proiectele.


 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Diana


Originals and translations of Galactic Messages available on



http://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com