Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 19 iulie 2011

July 4, 2011July 4,  2011


Nu exista nimic ce nu poate fi facut impreuna, dar ati fost despartiti de diferite dogme si credinte care v-au separat in multe tipuri de grupuri. Razboaiele si confruntarile neincetate au determinat aparitia dusmaniei intre oameni, acolo unde nu exista nimic de aceasta natura, dusmanie perpetuata in mod deliberat de cei Intunecati. E posibil ca cele mai mari obstacole in calea integrarii sa fi fost crezurile religioase, pentru ca acestea au reprezentat baza pentru ”ei si noi” timp de mii de ani. Veti descoperi ca teama sta la originea celor mai multor neintelegeri si, istoric vorbind, oamenii ajung sa nu-si mai aduca aminte cum anume au luat ele nastere. Datorita reincarnarilor ati trait toate aceste perioade si undeva in adancul vostru inca se afla rezultatul tuturor acestor experiente. Ati incercat neincetat sa eliminati aceste neintelegeri, iar succesul sta in faptul ca veti fi experimentat si reversul medaliei. In sufletele voastre va doriti sa le intelegeti si sa gasiti o cale de abordare si de descoperire a unei concluzii pasnice.

Nu a existat nicicand o perioada mai buna de a gasi aceasta concluzie pasnica si veti descoperi ca diferitele rase de pe Pamant incearca sa stabileasca o relatie plina de iubire reciproca. Uitati de toate comentariile celor care vor sa perpetueze vechile metode si asta pentru ca influenta lor nu mai este atat de puternica precum altadata. Energia pacii este cea mai puternica acum si Legea Atractiei a adus ajutor din partea Fiintelor Superioare, Maestrii diferitelor raze proiectate spre Pamant, pentru ca voi sa puteti deveni Fiinte Superioare de Lumina, asa cum erati si inainte. Primind si pastrand razele trimise Pamantului, ati creat un fel de grilaj foarte puternic ce va ridica si va separa de energiile joase.

Asadar, aveti tot necesarul pentru a reusi sa faceti Lumina sa se manifesteze, Lumina care va crea armonia si echilibrul pe care le cautati. Voi si alte milioane de Urmasi ai Luminii modificati vibratiile de pe Pamant, fapt care poate duce doar la o mai mare concentrare a acelei energii puternice. Cei Intunecati vor incerca sa distruga aceasta concentrare, dar vor reusi numai daca voi le permiteti. Asta inseamna ca trebuie sa va concentrati pe Lumina si sa continuati sa va pastrati viziunea asupra viitorului de aur. In curand se vor afla adevarul despre cine sunteti voi de fapt si scopul pentru care va aflati pe Pamant. Aceste dezvaluiri vor aduce oamenii impreuna intrucat Unitatea in care existati cu totii va iesi la suprafata. Cum poate fi altfel, Dragii nostri, din moment ce toti proveniti din aceeasi Sursa ? Voi sunteti Familia Unica pe care Creatorul Suprem si AtotIubitor o tine in brate.

Voi pavati calea spre Inaltare si va poate fi usor sau greu, dupa cum decideti voi. Noi, impreuna cu alte Fiinte, va ajutam pe parcursul intregului proces si nimic nu-l poate opri din a se manifesta. Dupa cum va spunem atat de des, voi sunteti creatorii propriei voastre realitati. Ganditi-va la asta o clipa si intrebati-va de ce ati crea un scenariu al dezastrelor, al mortii si al distrugerii? E adevarat ca profetiile antice au conturat un asemenea scenariu, pe care unii medii inca le iau in calcul. Totusi, acesta se va manifesta doar daca va fi alimentat cu energia necesara-i pentru a capata forma. E adevarat ca Pamantul trebuie curatat si ca vor avea loc schimbari fizice, dar nu vor ajunge la o intensitate care sa provoace distrugeri in masa. Noi monitorizam asemenea schimbari si ne folosim tehnologiile pentru a le diminua impactul asupra voastra. Daca sunteti deranjati de evenimente recente, tineti minte ca cei Intunecati au fost in spatele multor astfel de incidente. Noi ii putem ii putem opri definitiv doar daca reusim sa colaboram deschis cu voi.

Federatia Galactica are ca sarcina mentinerea pacii in Univers si importanta ei e atat de mare incat echivaleaza sarcina. Doar o parte din forta noastra stationeaza acum in jurul Pamantului si e pregatita complet pentru Inaltarea voastra si a Pamantului-Mama. Puteti fi siguri ca daca ati ales sa va inaltati si daca sunteti pregatiti pentru momentul final, veti reusi sa incheiati procesul. E mult prea tarziu pentru cei Intunecati sa va mai influenteze si sunt fortati sa se retraga pentru a permite Planului Divin sa fie indeplinit. Nu e ironic ca, acum, ei sunt cei ce simt teama fata de viitor, stiind ca vor fi chemati sa raspunda pentru crimele comise impotriva Umanitatii. Dreptatea e strans legata de iubire si de intelegere si nu e o arma a razbunarii, pentru ca fiecare persoana se poata inca dezvolta in Lumina.

Stim ca, indiferent cata informatie e trimisa spre voi, spre eurile voastre reale, vor mai exista suflete care nu se vor simti pregatite sa evolueze odata cu noile energii. Nu avem nimic impotriva si vom trata nevoile lor cu la fel de multa atentie ca pe ale altora, intrucat fiecare va descoperi ca va ajunge exact la nivelul potrivit starii lor de evolutie. Tineti minte ca tot acum vi se ofera liberul arbitru, toti din familia si din cercul vostru de prieteni avand exact aceleasi optiuni. Asa ca, nu aveti de ce sa incercati sa fortati alte suflete sa creada ca voi si nu trebuie sa-i marginalizati pentru ca aleg altfel decat voi. Se intampla ca multe familii sa se formeze pentru ca au vibratii asemanatoare, asa ca multi vor evolua ca Unul.

Vrem sa fim mai mult in contact cu voi, dar, deocamdata, trebuie sa asteptam momentul corect pentru a fi recunoscuti oficial si primiti pe Pamant. Aliatii nostri lucreaza la anuntul care ne va permite sa ajungem in acel moment, despre care stim ca se apropie din ce in ce mai mult. Aveti rabdare pentru ca noi va asiguram ca asteptarea va merita. Lumea voastra va fi martora unor evenimente ce se vor desfasura intr-un ritm rapid, in special cand schimbarile guvernamentale necesare vor fi avut loc. Intre timp, preocupati-va de propriile voastre nevoi in ceea ce priveste Inaltarea, intrucat, pe termen lung, asta conteaza cel mai mult pentru voi. Nu mai aveti multe de facut, si, dupa cum spuneti voi, ”faceti ce spuneti”, pentru ca au trecut demult vremurile cand trebuia sa va ascundeti convingerile. Incercati sa traiti asa cum veti trai cand toate sufletele vor fi aduse laolalta si se vor recunoaste unele in celelalte. Voi sunteti Unul, atunci cum altfel ar putea fi?

Eu sunt SaLuSa din Sirius si astept cu tot mai multa nerabdare momentul Primului Contact, cel care va urma dupa clipa dezvaluirii. Va fi o perioada foarte frumoasa pentru voi si aproape ca putem simti usurarea si bucuria. Cum ar putea fi altfel din moment ce va veti intalni adevaratele familii din intregul Spatiu? Ati fost Fiinte Galactice inainte sa ajungeti pe Pamant si veti redeveni Fiinte Galactice odata ce vibratiile va vor trece la niveluri superioare.


 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Diana


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com