Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 decembrie 2011

05-Decembrie-2011


SaLuSa, 5 Decembrie 2011 
Aliatii nostri continua sa faca progrese in eforturile lor de a aduce la sfarsit activitatile Celor intunecati. Rezistenta este impinsa la o parte, deoarece noi suntem cei in superioritate, iar unele lovituri de stat majore pot foarte bine sa deschida cutia Pandorei si sa aduca la lumina pe cei care au fost in spatele planului de control mondial. Noi restrangem cu siguranta cercul celor responsabili si, pentru prima data, banii nu le vor mai asigura o cale de scapare. Deci multe au fost aduse la lumina despre aspectele care v-au luat drepturile si mita a jucat un rol major in a atinge aceste deziderate. Politica onesta a disparut cu mult timp in urma, dar aceasta nu inseamna ca nu exista politicieni onesti. Din pacate vocile lor sunt adeseori acoperite in mod voit si in mod regulat ignorate, dar momentul lor va veni foarte curand si va asiguram ca ii stim pe fiecare dintre acestia pe nume.

Fiecare zi ofera posibilitatea unor stiri emotionante si Dezvaluirea este energizata de atentia pe care voi i-o acordati. Aceasta inseamna ca in curand ea va inunda scena, ea nemaiputand fi retinuta inca pentru multa vreme. Ea va dovedi odata pentru totdeauna existenta noastra si va inlatura sugestiile conform carora noi am avea motive ulterioare, in ceea ce va priveste pe voi si planeta voastra. Odata ce adevaratele noastre motive au fost confirmate, speram sa fi satisfacut pe aceia care au avut indoieli ca noi venim in pace. Voi aveti nevoie de noi si, in orice caz, este decretat ca noi ne vom uni in Fratia Luminii. Viitorul vostru va va purta in tinuturile Cosmosului, care este adevaratul vostru camin si unde inca o data va veti realiza adevarata voastra stare. Deci, dupa cum puteti vedea, sunt multe de facut si Ascensiunea este marele pas, care va va inalta. Va fi un mare salt inainte in nivelele voastre de constiinta.

Tuturora li se va oferi la un moment dat aceeasi oportunitate, dar ea va veni cu conditii, carora voi va trebui sa va supuneti , pentru a va ridica vibratiile. Voi nu puteti intra direct in Ascensiune, decat daca sunteti compatibili cu noile nivele. Noi deja v-am spus ca initial tot ceea ce aveti nevoie este o intentie ferma de a ascensiona, dar voi va trebui sa va schimbati viata in una care reflecta noile vibratii. Aceasta inseamna sa parasiti gradat acele atasamente, care nu va vor mai fi de folos. Unele care poate sunt obisnuinte cum ar fi luarea de medicamente sau complacerea in activitati de o vibratie joasa. Daca voi alegeti sa renuntati la sansa de a ascensiona, aceasta este alegerea voastra si voi veti fi directionati spre o cale ce va va permite sa continuati in modul vostru prezent.

Unii adepti ai religiei se asteapta ca mania lui Dumnezeu sa coboare pe Pamant, dar noi dorim sa facem cu claritate cunoacut faptul ca adevaratul vostru Dumnezeu Este Doar Iubire. Acel scenariu este biblic la origini si vine din invataturi false sau din previziuni false, care nu mai sunt relevante. In mod firesc vor fi unele schimbari fizice, acestea venind din natura Mamei Pamant, care este responsabila de ducerea lor la realizare. Totusi, ele nu isi propun sa distruga pamantul, ci fac parte din curatenia necesara pentru a o pregati (planeta, n.t.) pentru Ascensiune. De fapt, cu cat mai multa lumina este adusa pe Pamant, cu atat mai usor va fi si mai mult, oamenii vor fi atentionati de zonele in care exista pericole. Unii vor tine cont de aceste atentionari, pe cand altii vor sta, in concordanta cu trairile lor intuitive. 

Dragilor, voi ati calatorit de departe pentru a ajunge in acest punct de rascruce in vietile voastre, deci va rugam sa observati ce se petrece in jurul vostru. Unele informatii vor fi circulate in mod deliberat pentru a cauza frica si ar trebui deja sa stiti ca aceasta este chiar energia care ii hraneste pe Cei intunecati. Fara a ridica un deget voi puteti sa ajutati la a ii tine la pamant, prin a le nega energia care ii tine in viata. Faceti ca Lumina voastra sa fie stralucitoare in permanenta si nu lasati niciodata atentia voastra sa se desparta de telul vostru. Anul 2012 va vedea o accelerare a nivelului de Lumina ce este trimis spre Pamant, aceasta insemnand ca voi veti lasa cu rapiditate vibratiile vechi in urma. Cand va veti lepada de ele, veti observa ca un sentiment cu mult mai luminos va va invalui si o frumoasa pace va cobori asupra voastra. Daca acestea deja va caracterizeaza, noi spunem bine facut si ca voi faceti tot ceea ce este posibil pentru a va pregati de Ascensiune.

Noi cei din Federatia Galactica continuam sa ne apropiem si mai mult de voi si am stabilit contact direct pe Pamant cu numeroase Fiinte de Lumina, care vor juca un rol major in dezvaluire. Daca va fi necesar, noi putem invata tot ceea ce este de stiut despre un individ, deci puteti fi siguri ca oricine va fi cel care va vorbi in numele vostru va fi autentic. In timp ce toti ceilalti incearca sa impuna dezinformare, voi veti simti o diferenta, datorita energiei pe care cuvintele lui o poarta. Sa aveti discernamant si sa va amintiti ca Cei intunecati sunt usor de depistat, ei fiind mereu implicati in actiuni ce urmaresc crearea de mesaje dictate de frica. Intelegeti ca pana ce acest ciclu nu este incheiat, Cei intunecati inca au liber arbitru sa faca ce doresc. Speranta noastra este ca ei vor realiza in curand ca Lumina este pe cale sa puna stapanire pe Pamant si ca ei nu au nimic de castigat prin crearea de si mai multa confuzie si haos.

Pentru multi vremea bunavointei se apropie si oamenii privesc spre Noua Era pentru a discuta aspiratiile lor si ce doresc sa aduca in vietile lor. Lucratotii intru Lumina vor aduce un ajutor imens in a bloca frica, ce altfel s-ar si amplificat, considerand instabilitatea din jurul vostru. Un cuvant incurajator aici si acolo, poate ajuta la ridicarea atmosferei grele si a pesimismului, pe care multi oameni le simt acum. Lumina voastra este o radiatie care ajunge pana departe si oriunde va veti afla ea va aduce un sentiment de calmitate. Atunci cand un numar considerabil al vostru se va reuni cu scopul de a trimite Lumina voastra, puterea voastra va fi crescuta de zeci de ori si voi veti face un mare serviciu pentru Umanitate. Credeti-ne, voi sunteti cu mult mai puternici decat va oferiti voua insiva credit ca sunteti.

Noi stim ca conditiile sunt foarte dificile pentru multi oameni, dar va rugam sa nu lasati aceasta sa va coboare, deoarece nu mai este mult inainte ca totul sa se schimbe. De fapt, voi veti incheia prin a fi cu mult mai bine decat in orice alta perioada a vietii voastre. Voua va va fi data Pacea pe Pamant si grijile si problemele voastre vor fi diminuate pana ce ele nu vor mai exista. Pe durata a luni de zile voi veti vedea schimbari extraordinare petrecandu-se, iar noi suntem garantia voastra ca tot ceea ce v-am promis se va petrece. Atunci cand spunem «noi», includem aici toate Fiintele de Lumina, care lucreaza alaturi de noi din tinuturile inalte de Lumina. Vremurile de pe urma au fost planuite in mod divin si nu exista greseli atunci cand vorbim despre Creator. 

Sunt SaLuSa din Sirius si va aduc urari de bine si fie ca voi sa aveti parte de visele si iubirea pe care le cautati.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com