Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 12 decembrie 2011

9:12:2011


SaLuSa, December 9, 2011 Există în întreaga lume un sentiment de presimţire care este din ce mai evident din exterior că toate aparenţele nu sunt bune.Omul a dus această civilizaţie cat de departe poate merge şi se confruntă cu panta alunecoasă spre uitare.Cu toate aceste, toate aceste lucruri au fost prevazute si nu ati fost lasati dupa cum s-ar zice “sa fierbeti in propriul suc” Karma cere sa experimentati rezultatele semitelor voastre pe care le-ati samantat de-alungul miilor de ani. Cu toate acestea, Creatorul nu are nici o dorinţă să te văd suferind inutil, şi v-a dat calea de iesire prin Ascensiune.Aceia dintre voi care sunt deja ai Luminii nu aveti nevoie de prea multa indrumare spre acest lucru, si va mutati constiinta spre niveluri superioare care va vor ridica din dualitate. Gradul vostru de conştientizare este de aşa natură că sunteţi deja pe drumul care va duce spre sfarsitul vremurilor, pana la urmatoarea etapa a evolutiei.

Puteţi întreba ce se intampla cu cei care sunt încă adormiti sau neaga adevărul, care au, de asemenea parte de aceleaşi oportunităţi ca oricine altcineva. Putem spune ca foarte curand evenimentele vor cauza media sa ia nota de ceea ce se intampla pe Pamant. Va creste treptat intelegerea ca evenimentele vor fi globale şi nu numai acest lucru, dar va fi mijlocul prin care civilizaţia voastra va face un pas uriaş înainte. Ei vor descoperi că răspunsurile se manifestă peste tot în jurul vostru, şi că oamenii informati vor iesi sa va conduca inainte.Deci dragii mei, fiecare suflet va avea sansa egala sa-si schimbe viata si sa-si mareasca standardele daca doresc. Nu va fi pusa niciodata presiune asupra lor, dar tot ajutorul este acolo pt ei daca doresc sa caute adevarul.

Noi deasemenea vom fi instrumentali in a asigura ca faptele necesare sunt spuse, astfel incat sa nu fie nicio greseala cand cautati sensul adevarat al vietii.Pentru inceput va ajuta in mod clar daca exista recunoasterea Sursei a Tot Ceea Ce Este. Conteaza mai putin cum ii spuneti, dar va ajuta sa puna o baza cu care sa lucram care va ajuta sa intelegeti totul din jurul vostru.Vazand conexiunea in toate vietatile ar trebui sa faca venirea nostra mai usoara pentru oameni sa o accepte. Noi nu suntem extraterestri pentru voi, sau straini dar suntem foarte asemanatori cu voi din multe puncte de vedere. Avem aceleasi aspiratii pentru a crea dragoste si pace, si avem dragostea pentru frumos si tot ceea ce este armonie si echilibru. In noi va veti vedea pe voi, si veti intelege ce Ascensiunea poate face pentru voi. A fost mereu intentionat sa devenim Unul iar; si am venit aici sa ne asiguram ca este un succes.

Cand lucrurile vor deveni un pic infiricosatoare sa nu va dati voie sa intrati in panica si ramaneti focalizati asupra schimbarilor care va vor ridica. Vom fi precum Cavalerii in Armura Alba care vor aparea atunci cand este nevoie, si va vom lua sub aripile noastre.Stim exact ceea ce este cerut si suntem pregatiti pentru cand ne vom putea arata. Timpul nostru se apropie foarte repede si asteptam semnalul care ne va permite sa intram in vietile voastre pentru binele tuturor sufleteror.Noi nu suntem aici ca sa purtam un razboi, doar daca vedeti intunericul si Lumina ca forte oponente pentru a lua controlul asupra sfarsitului timpurilor. Caile noastre sunt pozitive dar nu am recurge niciodata la violenta, dar ne vom apara in cai in care nu vor rezula in pierderea de vieti. Am domonstrat-o recent cand ne-am confruntat cu ostilitate din partea fortelor voastre militare.

Sunt atat de multe la care am vrea sa va atragem atentia, care ar arata ca ati fost vizitati de catre noi de mii de ani.In toata corectitudinea unele circumstante nu ar fi putut fi intelese fara cunostinte legate de Era Spatiala.Cu toate acestea astazi aveti avantajul de a trai in Era Spatiala.Chiar si asa inca sunt probleme de combatut si una care va tine inapoi este legata de calatoria prin spatiu.Intelegeti ca noi nu suntem limitati in a calatori in asa fel in cat apropierea noastra sa fie masurata in ani Lumina. Civilizatii avansate precum a noastra folosesc calatorii inter-dimensionale implicand gauri de vierme dupa cum le numiti voi.Noi putem sari distante luand scurtaturi si putem daca este necesar sa calatorim mai repede decat lumina. Exista reguli de conduita care trebuiesc observate si ceea ce voi ati putea numi Politistii Universului precum “Ashtar Command” care tin ordinea. Aceste tehnologii vor fi si ale voastre sa le folositi odata ce puteti arata responsabilitatea folosirii lor.

Viata in care veti intra este mult mai diferita decat cu ceea ce v-ati obisnuit.Va avea scop si veti fi capabili sa va indepliniti cele mai adanci dorinte, veti avea oportunitatea sa explorati miliardele de planete din Univers.Viata este abundenta pretutindeni, deasemenea veti putea calatori intre dimensiuni.Cuvintele nu pot descrie ce va asteapta, dar fiti asigurati ca nu veti fi niciodata dezamagiti si este doar la o aruncare de piatra departare.

Intorcandu-ne inapoi la Pamant, putem spune ca curatarea incepe sa-si faca efectul si se va mari in intensitate. In acelasi timp conditiile meteorologice se schimba, vremea devenind mai temperata. Extremele care sunt normale pe Pamant nu vor fi experientate in dimensiunile superioare spre care va indreptati si asta se aplica pentru viata in general. Viata va fi placuta si se va misca in armonie punand capat experientelor stresante.Viata va fi placuta iar prietenii vor fi la un gand distanta si vor raspunde la el. Dupa cum va imaginati aveti totul care vine spre voi , care vă vor face viata foarte placuta, asa ca uitati greutatile si necazurile pe care le-ati indurat pe Pamant. In curand vor fi o memorie indepartata care va fi schimbata cu una mult mai placuta.

Vibratiile pe Pamant sunt iarasi in crestere cu asteptatile festivitatiilor pentru care va pregatiti.Este o energie care va ramane si va continua sa creasca in timp ce grilele('grids') din jurul Pamanului devin mai puternice.Nu exista pauza in energiile primite care sunt trimise catre voi din multe surse.Planul eliberarii voastre din dualitate nu poate da gres, iar prezenta noastra ar trebui sa inlature orice indoieli pe care le mai aveti..

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si doresc sa va transmit cat de norocosi sunteti sa va aflati pe Pamant, intr-un moment atat de deosebit. Nu toate sufletele au putut fi prezente, dar cele care sunt primesc dragostea noastra vesnica.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com