Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 21 decembrie 2011

21:12:2011


SaLuSa, 21, 12, 2011 Speranta voastra normala de viata este foarte scurta in comparatie cu Fiintele asemanatoare noua, care se afla in dimensiunile mai inalte. Cu toate acestea, voi va incarcati viata atat de tare, incat practic zilnic aveti noi incercari, care impreuna constituie experientele, ce va accelereaza evolutia spirituala. Nu exista nici un alt loc exact ca si Pamantul, care sa ofere constant o asa multitudine de experiente, iar ele pot fi exceptional de dure, cerand puteri exceptionale de rezistenta. Oamenii de pe Pamant ne uluiesc cu hotararea lor de a reusi, depasind fiecare incercare, care li se prezinta. Voi sunteti cu adevarat victoriosi in lupta dintre Lumina si Intuneric, care se duce pentru sufletele de pe Pamant. Indiferent de cat de mult a durat, voi erati intotdeauna meniti sa ii depasiti pe Cei intunecati, si pana la urma era decretat ca acest ciclu va aduce un rezultat ferm in favoarea voastra.

Tot ceea ce ramane, inainte ca voi sa culegeti recompensele victoriei voastre, este sa fie inlaturati, cei care inca ar distruge sarbatorile, daca ar putea, dar nu li se va permite sa faca aceasta. Acesta este motivul pentru care nu trebuie sa experimentati frica, atunci cand aflati de tentativele pe care acestia le-au facut pentru a porni cel de-Al Treilea Razboi Mondial. Noi cei din Federatia Galactica avem autoritate deplina sa oprim asemenea tentative, iar aliatii nostri sunt tinuti la curent, pentru a interveni in numele nostru. Un numar de evenimente sunt inca pe cale sa se incheie de-a lungul lunii si va vor oferi oportunitatea de a vedea inceputul sfarsitului puternicilor indivizi, care sunt Illuminati. Nu exista nici o scapare pentru ei si noi ii urmarim in permanenta si nu exista nici un loc in care sa se ascunda si de care noi sa nu stim. Deci vedeti Dragilor, nu este nici o nevoie pentru voi sa va pierdeti energia ingrijorandu-va de prezenta lor sau de ce incearca sa faca. A sosit ziua, in care ei vor fi dezbracati de puterea lor si de bunurile obtinute pe nedrept, pe cheltuiala voastra.

Creatorul v-a oferit tuturora liber arbitru, spre a va alege experientele si de-a lungul multor vieti nu au ramas multe pe care nu le-ati incercat. Acum voi sunteti cu atat mai intelepti pentru ca ati facut-o si majoritatea dintre voi v-ati pastrat Lumina si nu ati lasat-o niciodata sa slabeasca de tot. Acum stati mandrii cu Lumina voastra stralucind ca un far, care lumineaza peste viata altor oameni. Trezirea continua cu viteza maxima si multe suflete incep sa inteleaga scopul vietii. Este intelegerea faptului ca voi sunteti mai mult decat corpul vostru si ca viata este infinita si ca voi va aflati in energia care este (de fapt, n.t.) Dumnezeu. Aceasta de asemenea duce la acceptarea ideii ca cu Totii sunt Una si puteti vedea toate sufletele inerconectate, formand un intreg. Aceasta va invata ca judecatile sunt nedrepte si lipsite de intelepciune, deoarece nu cunoasteti circumstantele care au condus un suflet sa isi asume o anumita cale in viata. Intr-adevar, majoritatea dintre voi nu va cunoasteti trecutul, dincolo de poate o licarire dintr-o viata anterioara.

Viata este un mister, pana veti ajunge in dimensiunile inalte si veti fi dobandit un grad mai inalt de constiinta. Unele lucruri sunt inca dincolo de intelegerea voastra, in forma in care va aflati acum, iar uneori avem dificultati in a gasi cuvinte adecvate sau suficiente, pentru a va comunica adevarul. Toate vor deveni totusi clare inainte sa treaca prea mult timp, intrucat voi, cei care urmeaza sa ascensionati, veti avea acel grad mai inalt de constiinta necesara pentru a face aceasta. Este de fapt timpul ca voi sa fiti adusi in nivelele mai inalte, iar inaltarea voastra, ce va avea loc pe durata urmatorilor cativa ani, va fi uluitoare in comparatie cu nivelul pe care il aveti acum. Voi va veti alatura noua, in cele din urma, ca si egali si noi va vom bineprimi inapoi, acolo unde cu adevarat va este locul.

Noi dorim ca voi sa duceti mai departe energiile ce se acumuleaza, in asteptarea unui an de reusite neobisnuite, ce va ramane in istoria voastra remarcabila, ca un an de un succes rasunator. Aceasta energie va determina cat de repede se va incheia dualitatea, toate liniile temporale fiind flexibile. Totusi, unele care conduc la cele mai importante aspecte pe care voi le experimentati, sunt deja ajunse departe si nimic nu le va opri de la a se manifesta. Dezvaluirea este inca cel mai important eveniment, care va deschide posibilitatea pentru noi de a ne intalni deschis cu liderii vostri. Ei ne cunosc, intrucat ne-am aflat in contact pentru o lunga perioada de vreme, dar noi le-am observat dreptul pe care l-au avut, de a lua decizii in numele popoarelor lor. Dupa cum ii vedem si dupa cele pe care le infaptuiesc, aceste actiuni ale lor pot fi considerate a nu fi in interesul vostru cel mai bun, insa noi trebui sa le permitem sa isi exercite liberul arbitru. Totusi, noi de asemenea am raspuns motivelor oamenilor, iar pacea este foarte cautata, dupa ce an de an razboaiele au continuat neintrerupte. Va promitem ca orice tentativa de a porni un alt razboi va fi sortita esecului, iar noi vom face tot ceea ce putem pentru a promova relatii pasnice.

Pentru noi tratamentul pe care l-ati primit din partea liderilor vostri implora o explicatie, de ce atat de multa energie si resurse s-au irosit pe activitati neproductive. Folosite corespunzator, ele ar fi putut cu usurinta sa va ofere vieti intr-un relativ lux, deoarece ar fi fost mai mult decat suficiente pentru aceasta. Voi de fapt veti experimenta adevarul acestei declaratii, noi urmand sa redistribuim resursele si vom asigura ca ele sunt corect folosite. Impreuna cu noi tehnologii, ce v-au fost negate pentru multi ani, veti gasi viata atat de satisfacatoare si implinitoare. Chiar si atunci voi nu veti fi nici pe departe la cel mai inalt nivel, cel la care viata devine o binecuvantare vesela si pe deplin fericita. Va dura timp pana veti ajunge la ea, dupa cum evident toate nu pot sa se petreaca de-o data. Pe masura ce cresteti in Fiinta Cosmica, ce sunteti predestinati sa fiti, nivelele de inaltare va vor reveni voua.

Deci prientenii mei, faceti tot ce puteti sa nu va lasati distrasi de problemele, care se ivesc din curatenia, care deja a inceput, sau de ultimele gesturi disperate de a tine cu dintii de putere, din partea Illuminati-lor, care lupta pana la finalul finalului. Amintiti-va intotdeauna ca succesul vostru este garantat si voi toti, care doriti sa ascensionati, o veti face. De asemenea nu va ingrijorati, daca evenimentele nu decurg asa cum voi credeati ca ar trebui, cel mai important aspect fiind Ascensiunea. Va reamintim ca ea este unica si va fi o experienta pe cinste, cel putin.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si urmaresc indeaproape evenimentele, care au loc pe Pamant. Noi de fapt monitorizam programele voastre TV, insa interesul nostru se concentreaza cu adevarat pe serviciile mondiale de stiri. Noi intelegem jocurile care sunt duse si guvernarea care are loc la interior, dar noi cunoastem de asemenea si adevaratul scop din spatele lor. Noi nu suntem prostiti, acesta fiind si motivul pentru care negocierile cu noi vor fi unele pozitive si vor fi urmate la litera, intrucat avem interesul vostru in inimi. Fie ca voi sa primiti tot ceea ce voi ati dori pentru ceilalti.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com