Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 16 decembrie 2011

16:12:2011


SaLuSa, 16:12: 2011 
Credinta chiar poate muta munti daca va strangeti suficienti impreuna, si pe parcurs ce progresati anul final catre Ascensiune, va deveni tot mai puternica si mult peste abilitatile voastre actuale.Da, dragilor va flati intr-o calatorie, dar una care este foarte dorita si va va indeplini dorintele de a ascende. Va fi un mix total de surprize, asa ca fiti gata sa va reganditi la tot ceea ce stiati.Unele experiente vor implica schimbari ale Pamantului si depinzand unde locuiti va determina cat de mult veti fi implicati. Cel mai probabil zonele seismice cunoscute vor fi in centrul acestor activitati, dar dupa cum stiti repercusiunile sunt de obicei simtite departe de ele. Orice s-ar intampla precautii vor fi luate pentru a va proteja, dar este responsabilitatea voastra sa va uitati inainte si deasemenea sa fiti pregatiti.

La un nivel al constiintei are loc o separare, cei ai Luminii isi cresc continuu vibratia, in timp ce aceia care sunt prinsi in vibratiile joase adesea uita oportunitatea care se prezinta. Ar fi adevarat sa spunem ca daca incearca subconstient sa ajunga la o intelegere mai mare a scopului vietii, vor fi ajutati. Cu siguranta for fi multe anunturi care vor face clar ceea ce se petrece si implicarea noastra in acestea.Interventia noastra este necesara, si va va da raspunsurile problemelor voastre imediate care vor fi rezolvate.Noi acceleram miscarile finale pe care aliatii nostri le fac, pentru a ne prezenta cu oportunitatea ideala pentru a merge mai departe cu planul nostru pentru a dezvalui adevarul despre noi.

Folositi-va de festivitatile care vin pentru a va da o meritata pauza de la problemele zilnice care va ocupa mintile. Ganditi pozitiv si traiti in Lumina pe care ati creat-o in jurul vostru. Fiti bucurosi si simtiti fericirea care vine cu realizarea ca ceea ce parea o experienta lunga si anevoioasa, va uitati dincolo de usa care se deschide in anul 2012. Acolo vedeti scaparator de lumina care arata calea spre completare in toata gloria ei, si veti calari pe varful acelui val. Totul este pregatit si Federatia Galactica si-a luat pozitiile pentru a duce la indeplinire scena finala a ceea ce a fost o misiune remarcabila pana acum. Pentru noi cu ciclul nostru de viata prelungit v-am urmarit progresul de-alungul miilor de ani si va impartasim entuziasmul la ceea ce va va fi dezvaluit in curand. Voi ne veti cunoaste in relatia noastra adevarata ca fiind Fratii si Surorile voastre ale Luminii. In acest scop vom incepe sa ne aratam si ii vom intalni pe aceia care au un rol important de jucat cu noi in viitorul apropiat.

Cei intunecati continua sa fie o pacoste dar puterea lor este foarte mult redusa, si fara multele lor baze subterane au putine locuri unde sa se retraga. Vom continua sa ii inlaturam pe aceia care reprezinta un pericol pentru Pamant si oamenii sai. In scurta vreme vor trebui sa recunoasca ca sustin o cauza pierduta, si structura lor de comanda a fost grav afectata. Fiti siguri ca suntem foarte bine constienti de cei care sunt in spatele tentativelor de a ne cauza probleme, si nu vor intarzia planul nostru care se va manifesta in curand in vietile voastre. Acum, timpul este atât de scurt, vom fi în căutarea de a porni pe deplin misiunea noastre luna următoare, suntem indemnati sa incepem cat mai curand posibil. Fiti siguri ca va fi in curs de desfasurare odata ce piesele sunt la locul lor.

Nimic din ce ati experimentat pana acum nu se va masura cu perioada urmatoare. Intrati intr-o noua era unde multe din muncile fizice ale vietii nu vor mai fi gestionate de Om.Cele care pot fi efectuate de automatizare vor fi acordate programelor de calculator sau robotilor.Numai nevoi speciale vor fi efectuate de catre Om, si chiar si atunci ei vor fi asistati de Automate.Locul tau este de a supraveghea functiile, asigurandu-se ca obiectivele sunt indeplinite in intervalul de timp implicat. Proiectele mari vor fi monitorizate de pe navele noastre, iar unii dintre voi veti veni la bord pentru acest scop. Timpul vostru va fi in cele din urma preluat de catre munca de creatie mai degraba decat vechile cai de a va ocupa timpul si vor fi mult mai productive. Munca pentru binele tuturor va deveni banal, cum isi dau seama de Unul care ii uneste este dependent de impartasirea Dragostei si a Luminii.

Sentimentul de a vrea sa fiti mai uniti va fi tot mai puternic pe masura ce trece timpul, si exista deja o dovada de ea in timp ce actionati ca o singura voce pentru a depasi negarea drepturilor voastre. Impulsul va continua sa creasca si nu exista nicio cale pentru cineva sa o opreasca de a-si atinge scopurile. Totul face parte din modificarile naturale care rezulta din energiile care inconjoara Pamantul vostru. Niciunul dintre voi nu poate evita anumite reactii, iar Lucratorii Luminii le vor lua in mod normal in fiinta lor fara nici o problema. Cu toate acestea, aceia care inca nu s-au trezit devin incomozi din cauza lor, iar confuzia este probabil sa rezulte.

Totul este despre energie, pentru ca aceasta este in cele din urma despre ce este vorba, si ajuta sa inteleaga ceea ce se intampla acum daca asa o vizualizati in acest fel.Cu cat mai mare vibratia cu atat mai mult vei deveni o Fiinta de energie, si pierdeti acel sentiment greu care exista cu vibratiile joase. De asemenea, permite o mai mare libertate de miscare prin puterile voastre creative de gandire.De exemplu puteti sa va schimbati aspectul corpului vostru si sa apareti oricui exact dupa cum doriti. Poate fi folositor cand vreti sa va aratati in asa fel incat sa fiti recunoscut.Trebuie sa aveti in vedere ca ati fost in diverse ipostaze de-alungul sutelor de vieti.Dupa cum am mentionat anterior, in cele din urma nu veti mai avea nevoie de forma dupa ce o sa intelegeti ca sunteti o Fiinta a Luminii

Cu cat intelegeti mai multe despre existenta in taramurile superioare, cu atat mai mult veti intelege ca experienta voastra pe Mama Gaia (Pamant) este departe de unde ai venit. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi o experienta foarte frumoasa, si stiati ca va da o oportunitate de a avansa spiritual mult mai repede decat ati fi putut altfel. Cu totii v-ati confruntat cu provocarea dualitatii iar acum ca sa zic asa este timpul sa stati cu picioarele in sus si sa luati o pauza. Experientele voastre sunt acum mai in conformitate cu dorintele tale exprimate, si voi alegeti ce urmeaza sa fie.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si sunt multumit ca suntem atat de aproape de Dezvaluire, deoarece va permite multe informatii despre noi sa fie lansate. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe Toti.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com