Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

duminică, 4 decembrie 2011

02-Decembie-2011


SaLuSa,  2 Decembie 2011 
Nu exista nici un dubiu ca lucrurile acum ajung la un final si el ar trebui in cele din urma sa conduca la multe schimbari, despre care noi v-am spus deja cu o insemnata perioada de timp in urma. De departe credinta voastra a ramas puternica, iar acum voi incepeti sa vedeti unele actiuni pozitive producandu-se. Exista pana la urma o data divina, care inca este valida, dincolo de care noi nu vom mai tolera nici un fel de amanare. Daca va fi necesar, noi vom avea actiuni directe, dar intr-un fel sau altul, noi vom incepe in curand planul nostru pentru eliberarea voastra finala de sub Cei intunecati. Criza Europeana poate sa determine in unele tari intarzieri ale platilor imprumuturilor acestora si aceasta a supus alte tari din Grupul European la riscuri. Aceasta supune chiar si tari din afara Europei la riscuri, deci voi inca nu ati vazut inca nimic, in comparatie cu care va fi deznodamantul cel mai probabil. Daca veti continua sa priviti la aceste vremuri ca fiind incitante, voi nu veti fi trasi in panica, care este cel mai probabil pe cale sa se produca.

Este evident ca orice s-ar petrece acum, nici o situatie adversa nu va dura pentru prea mult timp, timpul accelerandu-se, iar voi aflandu-va aproape in magicul an 2012. Vedeti evenimentele ca o cale catre sfarsit, iar acesta va fi unul pe deplin satisfacator, care va primi cu bratele deschise schimbarile ce va vor transforma vietile pentru totdeauna. A fost o calatorie solicitanta si acesta a si fost scopul ei, pentru ca voi sa puteti evolua in conditiile ce erau de asa natura incat sa va traga in jos. Dupa cum noi vedem lucrurile, voi v-ati comportat exceptional de bine, in special de la momentul trecerii in noul secol. Aceasta era de asteptat deoarece pe masura ce timpul a trecut, mai multa Lumina a fost directionata spre Pamant. Aceasta a fost impamantenita prin intermediul celor ai Luminii, care in multe cazuri au venit pe Pamant special pentru acest scop. Nu doar Cei intunecati si-au planuit telurile cu mult inainte, ci si noi, cei ai Luminii, am facut aceasta de milenii de timp. Avantajul nostru a venit din sustinerea si suportul ce vine din mari surse ale Fiintelor de Lumina, care au fost chiar pregatite sa trimita un aspect al lor pe Pamant. Poate chiar si mai important pentru deznodamant, acest ciclu a fost menit dintotdeauna sa asigure victoria Luminii.

Federatia Galactica este gata sa intre in actiune in foarte scurt timp de la anuntarea acestei intentiei de a o face si in acelasi timp ea continua sa monitorizeze indeaproape toate activitatile pe Pamant. Nu avem nici o ezitare in a ne arata superioritatea in ceea ce priveste tehnologia cu care operam si in a le prezenta cu claritate Celor intunecati ca opozitia lor este inutila. Si totusi ei refuza cu incapatanare sa se recunoasca invinsi, stiind ca o angrenare directa cu ei ne obliga sa ne supunem regulilor. Noi respectam toate formele de viata, pe cand ei nu au nici un fel de respect, nici chiar atunci cand vine vorba de semenii lor umani. Viata altora pentru ei este ceva care nu are mare pret si se vor folosi de ea pentru a castiga in cofruntarea cu oricine le sta in cale. Noi pe de alta parte ne vom inlatura “inamicii” in locuri sigure, mai degraba decat sa ii omoram sau sa ii ranim. Voi puteti prin urmare sa fiti siguri ca noi am scos intregul personal, inainte de a distruge bazele militare subterane. Oricine care spune altceva sustine neadevaruri in relatarea evenimentelor, iar aceasta din dorinta de a ne face un portret fals noua.

Unii dintre voi se vor intreba de ce, in lumina a cele pe care le-am spus despre noi, nu salvam vieti in orice alte circumstante, cum ar fi catastrofele. Aceasta este o reactie asteptata si raspunsul este cel pe care l-am dat cu alte ocazii si el face referire la planul vietii unui suflet. Sufletele care au plecat in asemenea circumstante au dorit sa plece si au ales o situatie care le-a intrunit nevoile. Intelegeti ca nu exista asa ceva ca « o moarte accidentala » si ceea ce voi numiti « morti naturale », sunt tot planuite. Daca va ganditi la aceasta, nu ar prea avea rost sa planuiesti o viata pentru expansiunea intelegerii voastre spirituale, daca voi ati putea in mod accidental sa fiti preveniti de la a o experimenta pe de-a intregul. Este totusi adevarat ca din cauza liberului arbitru, voi puteti sa va scurtati speranta de viata. Totusi, aceasta se va fi petrecut dupa ce voi ati considerat cu atentie implicatiile unei asemenea decizii.

Vor fi altii printre voi care vor aduce in discutie vieti scurtate prin suicid si chiar si aceste suflete au o oportunitate de ultim moment de a-si modifica decizia. Acestia se intalnesc cu Ghizii lor, care sunt constienti de planul original al vietii lor si ei le arata ce se va petrece si cum aceasta ar afecta familiile si prietenii lor. Noi putem sa va asiguram ca datorita acestei inalniri multe suflete sunt recunoscatoare ca au avut sansa de a se razgandi. Vorbind in mod general in orice incarnare, voi nu va asumati mai mult decat puteti duce. In aceste vremuri de pe urma exista totusi multe suflete, care sunt nerabdatoare sa isi arda karma si si-au intesat o viata plina de experiente.

Desigur ca atunci cand va inaltati in nivelurile mai inalte, voi aveti o tranzitie simpla de la o viata la alta, fara a mai trece prin moarte. Voi faceti aceasta prin propria voastra alegere, voi decizand cand este timpul sa mergeti mai departe. Voi literalmente puteti pasi din corpul vechi in unul nou, dupa cum doriti. Odata cu schimbarile in celulele corpului vostru, care va mentin tineri si sanatosi, voi nu veti avea nici una dintre maladiile sau trasaturile dizabilitatilor experimentate pe Pamant. Orice sunteti chemati sa realizati pentru a atinge Ascensiunea merita, in mod evident, pe deplin sa fie facut, deoarece ar putea sa dureze mult pana ce va veti intalni din nou cu aceasta ocazie. Depinde de voi si cu siguranta nu este imposibil sa ascensionati din orice alta viata, dar atunci aceasta va trebui sa se petreaca prin propriile voastre eforturi. Acesta este motivul pentru care Ascensiunea voastra este considerata a fi unica, ea fiind oferita fiecarui suflet si ajutor nesfarsit este adus acelora care decid sa o faca.

Daca sunteti cineva care tocmai s-a trezit la adevarul a cine sunteti cu adevarat si acum incepeti sa intelegeti scopul vietii, fiti siguri ca sunteti deja inconjurati de suflete iubitoare, ce sunt dornice sa va ajute. Este inca timp si odata ce voi v-ati hotarat sa ascensionati, sunteti deja pe jumate acolo si va veti vedea nivelurile de constiinta ridicandu-se. A fi pe Pamant si nu al lui, este un sfat foarte folositor, el permitandu-va sa va concentrati asupra viitorului si sa lasati vechile cai sa treaca pe langa voi. Sunt cei care nu pot sa se elibereze de atasamentele lor pentru lucruri pamantesti, care se lupta sa se elibereze si dupa cum noi adesea subliniem, este de obicei frica cea care se afla la radacina acestei situatii. Iesiti din a va fi frica de schimbari, in a le primi cu bratele deschise si observati necesitatea lor, daca este ca Rasa Umana sa progreseze din vechiul ciclu spre cel nou. Oricat de incete sunt schimbarile ce au loc, in ceea ce priveste ciclurile foarte mari, totul se afla in miscare, chiar daca aceasta pare a fi nedetectabila.

Eu sunt SaLuSa din Sirirus si va multumesc voua tuturora care ne trimiteti iubirea si invitatia voastra de a ne alatura voua. Noi nu am fi putut veni fara aceasta si noi stim acum ca este momentul potrivit pentru contactul deschis cu voi. Noi va iubim pe voi toti.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com