Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 21 decembrie 2011

19:12:2011


SaLuSa, 19, 12, 2011 Va rugam sa nu lasati rapoartele de incidente cauzate de activitatile Celor intunecati sa va distraga de la obiectul concentrarii voastre in 2012. Dupa cum aflati, ei lovesc inapoi sfidator, pentru a face o ultima rezistenta, ce nu le va aduce nimic. Acum, ca intelegeti cum ei opereaza, sunteti capabili sa preveniti acea cadere, care de obicei ar cauza frica. Acum voi sunteti intelepti in ceea ce priveste metoda lor de operare si aveti un mult mai mare discernamant spre a le nega astfel rezultatul pe care il urmaresc. Noi, cei din Federatia Galactica, ne jucam rolul nostru de a-i proteja pe aceia dintre voi care sunteti amenintati, iar in unele cazuri le-am aparut acestora in persoana, spre a le oferi aceasta asigurare. Fiti siguri ca toti Lucratorii intru Lumina ne sunt cunoscuti, iar impreuna cu ghizii lor ei sunt ghidati pe o cale, ce este cel mai putin predispusa la confruntari. Ele nu pot fi intotdeauna evitate, insa exista ocazii in care Cei intunecati se afla in dezavantaj in fata voastra, in loc sa fiti voi cei dezavantajati. Publicitatea pe care ei o primesc este binevenita si le este prezentat astfel al lor modus operandi, ajutandu-i pe ceilalti astfel sa ii recunoasca.

Nu cu mult timp in urma voi erati tentati sa acceptati orice v-ar fi spus cei de la conducere si ei se foloseau de increderea voastra spre a va insela, in timp ce ei isi realizau in secret operatiunile lor impotriva voastra. Aproape zilnic voi acum invatati despre adevarul din spatele multor evenimente, care au fost capodopera Celor intunecati, ascunsi fiind in spatele unor activitati legitime. Adevarul merge cu mult mai adanc decat voi stiti, dar chiar si lunile urmatoare vor urma sa reorienteze corect unele inregistrari ale istoriei. Adevarul va va fi prezentat intr-un asa fel incat nici o cantitate indiferent de mare de negare primita, nu va schimba dovezile obiective, ce va vor fi oferite. Noi de asemenea avem nevoie de aceste dovezi, pentru a ne fundamenta actiunile, pe care le avem planuite, atunci cand multe persoane care au autoritate vor fi inlaturate de la putere, deoarece ele au participat in activitati criminale impotriva voastra. La acest punct grija noastra este sa le inlaturam chiar legal si sa nu pierdem vremea inainte ca ei sa fie inlocuiti de cei care sunt ai Luminii.

De-a lungul multor ani am acumulat mai mult decat suficiente dovezi, pentru a arata care indivizi si-au incalcat promisiunile de a lucra in folosul oamenilor si care in schimb au incalcat aceasta promisiune pentru a se imbogati rapid pe cheltuiala acelor oameni. Prin urmare noi putem sa va scutim de procesele laborioase si taraganate, pentru care nu mai exista suficient timp. Totusi, unele crime impotriva voastra sunt de o asa gravitate, incat putini indivizi vor trece prin proces, pentru a revela intreaga increngatura a acestor fapte. Dupa cum va puteti imagina, asemenea Fiinte sunt cei care sunt Illuminati, care au controlat planurile ce urmareau sa va duca lumea intr-o sclavie a Rasei Umane. Evident, cu Ascensiunea atat de aproape de a se manifesta, ei vor fi in cele din urma inlaturati si isi vor petrece timpul la un nivel corespunzator, unde ei pot reflecta asupra efectelor pe care actiunile lor le-au avut asupra a milioane de Fiinte. Nu totul este pierdut pentru ei, insa drumul lor inapoi spre Lumina va fi lung si anevoios.

Lucratorii intru Lumina din intreaga lume vad fructele actiunilor lor de a lucra la a aduce Lumina pe Pamant. Oamenii se trezesc intr-un pas mult mai rapid si cu siguranta simt noile vibratii, care spala in valuri Pamantul vostru. Ele au un efect de a curata panzele de paianjen, care le-au intunecat vederea. Acum adevarul incepe sa rasune peste tot si sunt puse intrebari despre ce va va aduce anul 2012, care vor trebui discutate, intrucat circula zvonuri bazate pe diferite interpretari ale Calendarului Mayas. Cel mai important raspuns este cu privire la vremurile de pe urma, pe care chiar un numar mare de oameni le iau literalmente ca insemnand sfarsitul lumii. Oamenii informati, care au investigat acest aspect in profunzime, au concluzionat in mod corect ca “sfarsitul” se refera doar la incheierea ciclului dualitatii. Toti cei care citesc mesajele noastre stiu ca aceasta semnifica de asemenea inceputul oficial al Noii Varste, corect mentionata ca Varsta de Aur. Fiecare suflet este invitat sa ia parte, insa alegerea fiecaruia va fi respectata. Cu totii au oportunitatea de a ascensiona, insa intentia trebuie sa fie acolo, impreuna cu efortul de a aduce Lumina in viata voastra de zi cu zi. Voi ar trebui sa fit capabili sa “simtiti” daca voi sunteti printre cei care au venit in aceasta viata pentru a face aceasta, si voi veti stii ca aceasta este o iluzie din care vreti sa iesiti.

Anul care va urma va fi unul de activitate intensa si ar fi aproape imposibil pentru orice suflet sa treaca prin el, fara a fi constient de ce se petrece. Noi vom fi cu claritate in fruntea a celor mai multe activitati care vor avea loc si care ne asteptam sa inceapa in scurt timp prezentarea noastra in fata voastra, care va marca inceputul relatiei noastre apropiate. Voi sunteti gata sa ne primiti si odata cu aceasta vechea paradigma se destrama in jurul vostru, iar noi stim ca vom fi mai mult decat bineprimiti. Atunci noi va vom putea ajuta sa curatati mizeria si va vom putea ancora cu fermitate pe calea spre Ascensiune. Vremuri fericite se afla doar dupa colt si rabdarea voastra, care a fost incercata din greu, va fi recompensata din plin. Inca putin Dragilor si promisiunile facute voua se vor manifesta in realitatea voastra, iar voi veti gusta gustul succesului, pentru care voi ati muncit de eoni de timp.

Nimic nu se petrece la intamplare, iar eliberarea voastra de sub Cei intunecati a fost planuita inainte de intemeierea ciclului Dualitatii. Tineti minte ca timpul asa cum voi il cunoasteti exista doar pe Pamant, iar vietile voastre in vibratiile joase urmeaza timpul liniar. De fapt, totul se afla in Acum si acesta este motivul pentru care voi va puteti intoarce in orice perioada din trecut, pentru a o reexperimenta. Deci atunci cand va veti revedea vietile, ele nu vor fi doar realiste, dar cu totul reale, pana la sunet, miros si emotiile pe care le puteti simti. Nu poate exista nici o greseala, atunci cand va veti revedea experientele si voi puteti de asemenea intelege de ce ele au avut loc. In cele mai multe cazuri, acestea sunt rezultate ale karmei, care va revenea din alte vieti, iar voi veti stii daca voi v-ati invatat lectiile, ce erau intentionate ca voi sa le invatati.

Daca viata in dualitate suna cu totul mai mult grea si lipsita de recompense, amintiti-va ca voi v-ati dorit acest tip de experiente, pentru a va continua cresterea sufletului vostru. Voi ati lasat dimensiunile de armonie si coexistenta pasnica, pentru a va expansiona constiinta, dar acum acea perioada este incheiata. Totul asteapta reintoarcerea voastra, insa inainte va fi faza finala de a aduce la incheiere experientele voastre pamantesti si aceasta sa se duca la bun sfarsit intr-o nota fericita. Noi va vom asista in curateniea si intreaga pregatire pentru un final minunat si inaltator.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, iar voi ar trebui sa stiti ca avem iubire nelimitata pentru voi toti.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com