Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 12 decembrie 2011

12:12:2011


SaLuSa, December 12, 2011 





Asteptarea a fost lunga si ea a fost o masura a credintei si a abilitatii voastre de a va concentra pe tot ce apartine Luminii, deoarece au existat multe distrageri, inclusiv acele surse care au fost menite sa aduca confuzie in mintile voastre. Totusi, ati devenit cu mult mai intelepti si capabili sa discerneti ce vine cu adevarat din partea Luminii. Exista un numar de diferite interperetari ale evenimentelor care va asteapta sa va duca spre Ascensiune. Aspectul important este sa vadeti orice se va petrece ca avand tel ultim Ascensiunea, iar cum veti ajunge acolo nefiind o problema, care sa produca disensiuni intre voi. Este cu siguranta in interesul vostru sa fiti toleranti cu ceilalti, care au o alta parere, deoarece oricand momentele alese (pentru anumite evenimente sa se produca, n.t.) si planurile pot fi ajustate. Aceasta o stiti deja foarte bine, dar intelegeti ca schimbarile sunt uneori necesare pentru a ne face reglajele de finete ale activitatilor noastre. Pe masura ce Cei intunecati sunt fortati sa se retraga, ei lasa in urma o serie de tentative ratate de a cauza dezordine. Noi suntem hotarati sa blocam asemenea tentative si acum avem autorizatia divina de a folosi modalitati mai in forta, pentru a realiza aceasta. Cu toate acestea, avem grija sa nu implicam in aceste actiuni oameni nevinovati.

Dupa cum va puteti imagina, dupa ce veti fi intrat in anul 2012, vor fi multe speculatii si uneori comentarii negative despre ce acesta va va aduce. Profetiile Mayase for fi rastalmacite in concordanta cu credintele persoanei in cauza si voi stiti ca multi vor interpreta vremurile de pe urma ca sfarsitul lumii. Ultimul lucru pe care vrem sa il vedem este sa fie energizata aceasta idee, astfel incat ea sa devina un factor de frica in randurile voastre. Unora poate sa le vina usor sa faca aceasta, deaorece ei credeau deja ca vremurile de pe urma sunt o pedeapsa de la Dumnezeu, pentru raul de pe Pamant. Totusi, noi vrem sa subliniem ca nu va fi nici un fel de distrugere in masa sau pierderi de vieti omenesti pe o scara larga. Nu acesta este planul si din moment ce Dumnezeu este Toata Iubirea, este clar ca Dumnezeu nu si-ar retrage niciodata acea Iubire Divina, indiferent de circumstante. Voi sunteti Scantei din Dumnezeu si orice s-ar petrece, voi veti ramane mereu nemuritori (la acel nivel de existenta, n.t.).

Cu vremurile de pe urma va veni “o triere”, sufletele fiind directionate pe o cale care le va permite sa isi continue evolutia, la un nivel de vibratie pe care ele deja se afla. Nu ar fi avut nici un rost sau castig, daca sufletele ar fi fost plasate intr-o dimensiune cu care ele sa nu fie compatibile la nivel de constiinta. Deci nu va ingrijorati pentru alte suflete si luati in considerare ca cu totii isi vor gasi calea, care sa nu le incalce liberul arbitru. Voi ati stiut inainte de a va incarna, care va fi deznodamantul si acela este ceea pentru ce ati muncit, deci nimeni nu va fi dezamagit. Noi ne dam seama ca multora le-ar place sa isi continue legaturile pamantestisi relatiile si desi legaturile de iubire vor ramane, va trebui sa facem rabat pentru a oferi fiecarui suflet intreaga libertate de alegere. Oamenii pun mult prea mare accent pe juramintele de casatorie, care sunt interpretate intr-un mod in care cineva doreste sa posede sau sa aiba o alta Fiinta.

Oamenii sunt adusi impreuna pentru ca relatiile lor sa ofere experiente, de care sa beneficieze cu totii, iar de la o viata la alta ele se vor schimba din necesitate. Deci Dragilor, urmariti sa fiti recunoscatori fata de toate sufletele, care au calatorit alaturi de voi in dualitate si sa stiti ca noi am invatat cu totii din experientele voastre. De asemenea retineti ca intr-o anumita masura voi cu totii ati jucat un rol ca Cei intunecati. Cu toate cartile pe masa nimeni nu va afla ca este mai sfant decat oricine altcineva, din aceasta cauza putandu-se spune ca va aflati pe teren periculos atunci cand judecati un alt suflet. In final, toate sufletele isi vor gasi Lumina si Iubirea lor si nici o obligatie karmica nu va fi pastrata din alte vieti. Intr-o anumita faza, chiar si amintirile va vor fi sterse , atunci cand ele nu vor mai avea un scop util. Amintiti-va ca voi ati dorit sa experimentati dualitatea si sa iesiti in evidenta impotriva vibratiilor joase , in care a fost prezis ca veti cadea. Acoperind durata de timp respectiva, nu mai are nici un rost sa ramaneti in acele experiente, deoarece voi v-ati dovedit capacitatea de ale depasi.

Adevarata voastra casa este in dimensiunile inalte, traind in armonie deplina si ducand o viata fericita si implinitoare. Iluzia dimensiunilor joase este creatia voastra si dupa ce si-a servit scopul, ea va dispare prin a fi reabsorbita inca o data in nemanifestare. Ascensiunea este un proces de proportii Universale si va avea loc ca un eveniment unitar. Fara ascensiunea Pamantului, procesul nu ar fi complet si aceasta va ilustreaza cat de importanta este civilizatia voastra la momentul ei. Realizati acum de ce vi se ofera atat de mult ajutor si de ce voi ati fost alesi sa fiti pe Pamant in aceste vremuri. Voi sunteti Cei Alesi, despre care se stia ca vor atinge succesul si pe cat de greu este de acceptat – Cei intunecati de asemenea fac parte din acest scenariu.

In realitatea voastra voi ati trait iluzia si totusi experientele au fost perfect reale, si cand cortina va cadea si totul se incheie, voi toti va veti recunoaste rolurile pe care l-ati avut si veti trece mai departe. Deci Dezvaluirea ramane o parte esentiala a manierei in care noi sa fim adusi impreuna si va va expune iluzia intr-un mod in care voi sa o puteti intelege. Aceasta va va permite sa vedeti cat de vulnerabili ati fost la energiile joase. Cum Cei intunecati v-au furat libertatea de sub nas si cum au realizat acest fapt. Aceste revelatii vor fi necesare pentru eliberarea voastra din aceste energii o data pentru totdeauna.

Deja multi dintre voi va traiti vietile pe o vibratie mai inalta si voi puteti trece in siguranta si neatinsi prin terenul minat al dualitatii. Voi ati rupt atasamentele pe care le-ati adunat prin multe vieti si care nu va mai servesc nici unui scop. Puterea vointei este de asemenea necesara pentru a va ridica pe o noua vibratie, iar dupa cum noi adesea v-am informat, odata ce aceasta intentie va fi exprimata voi veti primi ajutor din plin. O parte a misiunii noastre este sa ne asiguram ca se vor ridica prin Ascensiune cat mai multe suflete cu putinta. Expunerea adevarului despre experientele voastre este o parte din tratamentul ce se aplica pentru pierderea memoriei voastre legata de adevaraul vostru sine. Fiti umili si acceptati ca oricat de inteligenti puteti fi, ati fost pacaliti la fel ca toti ceilalti. Cei intunecati au fost destepti si extrem de sinuosi, lucrand cu rabdare la a va lua pe voi si lumea voastra. Totusi, ei au socotit (toate acestea, n.t.) fara influenta noastra si aceea a Maestriilor, care au vizitat Pamantul si au plantat acele seminte ale Luminii, care v-au deschis ochii.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si o parte a misiunii Federatiei Galactice este aproape incheiata, insa serviciul in slujba voastra nu se incheie niciodata. Noi va iubim si avem o mare admiratie pentru modul in care voi din nou v-ati ridicat.



Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com