Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 23 decembrie 2011

23:12:2011


SaLuSa, 23, 12, 2011 Doriti sa vedeti dovezi ale progreselor pe care le-am facut, iar asta este de inteles dupa ce ati asteptat rabdatori atata timp pentru ceva care indica stadiul evenimentelor la care au ajuns. Acest tip de dovezi sunt cunoscute doar de aceia implicati direct care bineinteles sunt aliatii nostri, pe care ii gasiti in diferite tari. Ei sunt totusi in principal in S.U.A. unde este la originea multor operatiuni secrete care au avut loc. Este deasemenea locul unde iluminatii sunt gasiti si pentru acest motiv, este locul va puteti astepta sa apara primele stiri ale retinerii lor. Deci ceea ce puteti face este sa tineti legatura cu personae de incredere de pe internet care sunt privati la asemenea stiri. In acest fel cei care raspandesc dezinformare vor fi marginalizati si incapabili sa incurce lumea.

Pe masura ce saptamanile trec va trebui sa fiti vigilenti, si sa tineti minte ca Fortele intunecate sunt urmarite indiferent de tara in care sunt. Tinand cont de rezultat va determina cand vom putea duce planul nostru la un nivel superior, si sa obtinem rezultatul dorit care ne va permite sa avansam cu Dezvaluirea. Totul este atat de aproape de a fi rezolvat, si asteptam dornici de anticipare. Toti jucatorii din jucul dualitatii trebuie sa respecte regulile si niciunul mai mult decat noi care trebuie sa fie vazuti sa faca asta. Noi cei ai Luminii trebuie sa mentinem standarde ridicate in Dragostea si Lumina in care operam. Principalele directii provin din indemnizatia de a alege de bunavoie, care dicteaza in cele din urma, realitatea pe care Oamenii o creaza pentru ei insisi.Procedand astfel nu putem interveni, cu toate ca am putea vedea ca ati luat o cale nedorita. Adevarul trebuie sa fie descoperit prin experienta, si nu va putem nega ceea ce ati ales.

Cu toate acestea, noi nu dorim sa deduce ca sunteti inca detinuti in adancurile energiilor joase. Defapt, trezirea progreseaza foarte bine si cu revelatiile care sunt in curand sa urmeze ne asteptam sa apara chiar si mai repede.Nu este nimic ca adevarul care va impulsiona oamenii in actiune, si a ii va aduce pe o cale diferita, care va duce la Ascensiune. Este un drum spre viitor care tine toate pe care le puteti dori vreodata, pe masura ce incercati sa vizualizati cum ar fi sa va mutati definitive in Lumina.Tineti cont de faptul ca nivelul material cu care ati fost obisnuiti, este doar o palida reflective a ceea ce viata poate fi intr-adevar. Nivelul superior va aparea in continuare destul de solid, dar energia va fi mai rafinata, si ceea ce voi percepeti ca materie, va avea un nivel mai inalt de constiinta si va raspunde in mod corespunzator.De exemplu unii oameni vorbesc deja cu plantele lor, dar cum ati putea dori sa inregistrati raspunsul lor si sa ‘vorbiti’ cu alte forme de viata. Toate vor veni in timp util, dar dupa ce veti ascende.

Stim ca multi oameni pur si simplu nu pot intelege modul in care modificarile pot avea loc, in timpul relative scurt care este lasat inainte de sfarsitul anului 2012. Odata cu inchderea ciclului de dualitate si saltul cuantic in nivelul consiintei , veti putea prin puterile proprii de creatie si avand avantajul unor tehnologii avansate sa va deplasati rapid in Noua Era. Ascensiunea , ca atare, nu este unica, iar aceasta este o concluzie fireasca la miscarea in sus de la un nivel la altul. Acesta este motivul pentru care fiecare suflet care alege sa ramana in dimensiunea actual, va avea inca o ocazie de a urca atunci cand se termina ciclul urmator. Trebuie sa adaugam insa ca fiecare suflet poate prin eforturi proprii, urca in orice moment, cu conditia ca acesta sa atinga nivelul necesar de constiinta.

Dragii Mei, nu ati ajuns atat de departe ca sa fiti dezamagiti, iar promisiunile care v-au fost facuta vor fi indeplinite. Veti experimenta abundenta si veti sti cum e sa devetiti Unul si sa traiti in pace si fericire, inainte sa ascendeti. Acesta va fi un pas mare de la unde sunteti acum si va avea loc foarte repede. Intr-adevar odata ce cei intunecati si influenta lor nu vor mai fi in cale, va fi un moment foarte incitant in vietile voastre. Adevarul se va abunda si viata va lua pe o nuanta noua de trandafiri rosii de iubire, care va patrunde in tot ce va inconjoara.Chiar si cei ramasi in vibratiile joase vor simti schimbarea, si orice tendinta agresiva va fi calmata. Nimeni nu va ramane in astfel de vremuri fara sa simta efectul si ii va ajuta pe aceia care se trezesc tarziu.

Lumea va ramane intr-o criza pentru ceva timp in ceea ce priveste problemele financiare iar problemele din zona Euro sunt departe de a fi rezolvate.Puteti gasi ca rezultatul va avea un impact mare asupra a ceea ce se intampla in alte parti ale lumii.Unele valute vor muri si alte victim ale mutarii pentru moneda garantata de aur ce va reveni.Vor fi avertizari cu privire la rezultat si consultanta mixta de catre cei care au un interes legitim in ea. In mod evident acestea nu pot fi bune dar fiti asigurati ca aliatii nostril sunt implicate si deciziile corecte vor fi facute.

Acest mesaj va fi ultimul pana la o saptamana de azi, asa ca va dorim la fiecare fericire in functie de modul in care sarbatoriti aceasta perioada de sarbatori, cand multi luati o pauza de Craciun. Puteti sa intrebati daca noi sarbatorim ocazii special si raspunsul nostru este da, dar de obicei pentru evenimente Cosmice in care putem participa si elibera energie.Avem in mod natural mare dragoste si respect pentru Creator, si nu uitam niciodata ca forta noastra de viata este unul si acelasi.Ati putea spune ca vietile noastre sunt o meditatie continua in onoarea Creatorului. Voi deasemenea veti intelege fara indoiala in cele din urma pe Creator ca Sursa a Tot Ceea Ce Este.O astfel de realizare o sa aduca toate sufletele mai aproape impreuna, si vor disparea tentativele de a eleva un Dumnezeu mai mult decat altul. Intelegeti ca fiecare Univers are propriul Dumnezeu in care aveti fiinta si acele certuri despre care Dumnezeu este mai supreme sunt irelevante si total inutile.Sa ne facem inca o data intelesi ca Dumnezeu este Dragoste si doar acei zei mai mici sunt cei care promoveaza razboi si se rasfata in pedeapsa.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si aveti incredere ca este necesar pentru toata lumea sa fie pregatita sa se uite cu atentie la convingerile familiei ferm avute in loc, in cazul in care sunt contestate de adevarul care in curand iti va va fi dat. Noi care venim din Federatia Galactica impreuna cu Masterii, nu avem nicio intentie sa va indrumam gresit doar dorim sa va ridicam la nivelul nostru de constiinta unde doar Dragostea si Adevarul exista, si aceasta este casa voastra adevarata.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com