Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 2 ianuarie 2012

30:12:2011


SaLuSa, 30.12.2011 


La un moment atunci cand descoperiti ca aveti capacitatea de a aduce iubirea neconditionata in viata voastra, si noi trimitem aceasta energie catre toate sufletele de pe Pamant. Avem un angajament pentru a va oferi tot ajutorul pentru a realiza o stare de a fi care va va pregati pentru Ascensiune. Partea voastra este sa fiti constienti si receptivi la astfel de energii si sa le puneti in aplicare in viata voastra de zi cu zi.Este nevoie de o mentalitate noua, cele mai multe vieti sunt in prezent controlate de ego care functioneaza in auto-interesul vostru. Aceasta este provocarea finala, care este cel mai greu de depasit dar o puteti face si va veti simti euforici ca sunteti in control total.

Cei intunecati sunt gradual demisionati pentru infrangerea lor, si isi pierd si mai multa putere cu fiecare zi ce trece.Ei vad miscarile la nivel mondial pentru pace pe masura ce din ce in ce mai multi oameni realizeaza valoarea de a veni impreuna si ca prin numarul lor isi ating obiectivele. Cei intunecati mereu s-au temut de ziua in care oamenii se vor trezi la sinele lor adevarat si la puterea pe care o detin. Frica nu mai este o arma puternica ca inainte, iar Lumina poarta oamenii prin perioade de incertitudine si le da puterea de a le invinge. Evenimentele care sunt pe cale sa apara si sunt esentiale pentru progresul vostru, se misca intr-o etapa de pregatire pentru ca urmatorul pas sa aiba loc.Aceasta inseamna ca anul 2012 nu va dura mult timp pentru a se desfasura si va fi o procesiune de schimbari una dupa alta.

Voi sunteti esentiali pentru a aduce schimbarile in vietile voastre, si dupa cum o vedem nu veti fi in niciun fel dezamagiti.Ati asteptat mult pentru calatoria de intoarcere spre dimensiunile superioare sa inceapa si abia ati observat ca a inceput deja. Cu toate acestea, in anul care va urma, schimbarile vor accelera destul de dramatic in special ceea ce priveste nivelurile voastre de constiinta. Acestea vor aduce o acceptare intre voi care vede dincolo de diferentele de rasa sau cultura, si de asemenea va vor aduce impreuna.Oamenii sunt in esenta fiinte benigne si sunt prin natura lor pasnici.

Noi, cei din Federatia Galactica suntem foarte activi pe masura ce devenim mai direct implicati in problemele care au loc pe Pamant.Acesta este sa se asigure ca aliatii nostri proceda intr-un ritm care este necesar pentru a aduce primele schimbari majore in fiinta.Noi de altfel pastram activitatile noastre de purificare a atmosferei si tinem un control strict asupra oricarei actiuni menite sa declanseze un nou razboi.Prin alungarea razboaielor nucleare am inceput o perioada de existenta pasnica, care vor aduce in cele din urma inlaturarea si distrugerea tuturor armelor de razboi.Nu exista loc pentru astfel de lucruri in dimensiunile superioare, si nici ganduri de orice fel de agresivitate.

Cererea pentru pace are locul cel mai inalt in mintea multor oameni, si aceasta energie puternica este un instrument pentru a o aduce in fiinta.Dupa cum vedem Pamantul vostru, devine evident ca sistemele energetice de Lumina sunt exponential mai puternice acum si ridica Pamantul in vibratiile mai inalte. Procesul de Ascensiune merge inainte iar Cei intunecati nu-l mai pot tine inapoi. Ziua lor a luat sfarsit, si putin ramane de facut decat sa fie adunati si sa fie tinuti intr-un loc unde puterea si influenta lor nu interfereze cu voi. Visul lor de dominatie mondiala, a fost acum inlocuit de unul pentru pace mondiala ca rezultat al viziunii proiectate de voi.

Vor fi perioade de dificultate si inconvenienta pentru voi pe masura ce panza de control pusa in aplicare de catre Cei intunecati este demontata. Acestea vor fi deosebit de relevante pentru schimbarile financiare si monetare, dar fiti asigurati ca aliatii nostri sunt informati pe deplin si gata sa actioneze intr-un termen scurt. Schimbarile de guverne nu vor cauza multe probleme, deoarece va fi continuitate si control in timp ce acestea au loc. Dezvaluirea ca un anunt va aduce in mod natural mare discutie, si va aduce multe revelatii pentru a dezvalui ce a fost ascuns de la voi pentru cel putin ultimul secol. Acestea vor duce la randul lor catre schimbari benefice prin introducerea a noi tehnologii pe care trebuia sa le aveti deja. Odata ce putem lucra in mod deschis cu voi va vom da avantajul monitorizarii noastre avansate a Pamantului in ceea ce priveste schimbarile fizice.

Tineti cont de faptul ca principalele schimbari nu vor avea loc decat dupa Ascensiune, cand aceia cu o constiinta mai mare isi vor lua locul ca noi fiinte Galactice. Veti deveni in cele din urma asa cum suntem noi ,va veti bucura de aceleasi oportunitati si veti experienta fericire completa. Oricare ar fi experientele prin care trebuie sa treceti inainte de a va ridica, continuati sa va concentrati asupra viitorului si nu va parea atat de dificil.Aceia dintre voi care sunt bine informati vor fi avangarda de Lucratori ai Luminii care vor ajuta pe ceilalti sa inteleaga ce se intampla.Odata ce mass-media este capabila sa fie libera de cenzura si alte controale, puteti fi siguri ca va fi sursa principala de informatii.

Deci, totul este pregatit pentru experiente cu adevarat rapizi si pentru schimbari, care va va aduce la un punct care ar fi trebuit sa-l fi atins deja.Astfel, veti ajunge la noi nivele in etape, si fiti pregatiti pentru urmatorul mare pas inainte care este Ascensiunea.Aceasta va fi ceva in genul unei plimbari in vartej dupa ce a inceput, dar va fi interesanta daca te uiti la ea dintr-un punct de vedere informat. Multe suflete care abia se trezesc vor fi de-a dreptul confuze si de inteles tematori.Acestea sunt de asteptat cand veti fi scosi brusc din imprejurimile normale in necunoscut.Cu toate acestea, oamenii vor intelege curand ca noi, cei din Federatia Galactica suntem atribuiti cu sarcina de a va vedea trecuti in conditii de siguranta prin schimbari.Fireste unele suflete au ales sa paraseasca Pamantul inainte de Ascensiune, dar nu sunt negati de posibilitatea de a se inalta si o pot face direct din Taramul Astral.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si desi nu lucram in timp linear, noi totusi am inteles modul in care se bazeaza pe aceasta metoda de calcul.Simtim un sentiment de oftat de usurare printre voi ce sunteti pe cale sa intrati in anul 2012, cu toate asteptarile de promisiuni materializandu-se pe care vi le-am facut.Daca a existat vreodata o certitudine ca evenimentele ar proceda cum era de asteptat, atunci aveti dreptate in ceeea ce priveste anul 2012 in cauza. Suntem incantati pentru voi toti, si ne dorim sa fiti ridicati in spirit si sa mergeti inainte plini de speranta si bucurie. Fie ca visele voastre sa devina realitate si calea voastra sa devina plina de iubire si lumina.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com