Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 9 ianuarie 2012

09:01:2012


SaLuSa, 09.01.2012 
Energiile din jurul lumii continua sa se amplifice si sunt preluate de catre reteaua energetica, cea care la randu-i inalta Pamantul. Totul pregateste terenul pentru influxul final de energie, care il va propulsa intr-un nou nivel de expansiune si il va scoate din dualitate. El va implini de asemenea si promisiunile pentru o noua Varsta, care nu va semana cu nimic din ceea ce ati experimentat pana acum si va aduce cu adevarat raiul pe Pamant. Doar aceia dintre voi care v-ati ridicat suficient vibratiile, vor fi capabili sa se alature acestor energii. Astfel se regaseste manifestarea unui adevar, ca doar cei ai Luminii pot sa existe in noua dimensiune. Alegerea a fost mereu a voastra, insa cu ea va revine responsabilitatea de a va gasi si urma cu tenacitate propria voastra cale spre Ascensiune. Puteti sa aveti tot ajutorul si incurajarea din lume, insa doar voi puteti sa faceti pasii necesari, care vor face posibil pentru voi aceasta.


Conteaza prea putin daca ascensionati sau nu, in masura in care toate sufletele vor continua sa faca progrese. Toate se petrec la momentul lor potrivit, iar voi nu trebuie sa va simtiti presati sa faceti altceva decat ceea ce doriti in mod personal. Aveti o perioada de timp infinita pentru a va gasi calea inapoi in dimensiunile inalte si in permanenta ajutorul va fi acolo pentru cei care il cer. De fapt Sinele Superior este in permanenta alaturi de voi, desi atunci cand va coborati vibratiile el (Sinele, n.t.) nu poate in intotdeauna sa le penetreze, pentru a ajunge la voi. Totusi, odata ce manifestati intentia de a va inalta, legatura devine mai puternica si mai deschisa. Puteti lucra impreuna, daca va veti urma indemnurile voastre intuitive, iar ele va vor mentine cu fermitate pe calea de Lumina.


Odata ce incepeti sa va duceti viata cu intentia de a ascende, experientele voastre vor urma o noua cale, care va va permite sa va bucurati de ele si va vor aduce pace. Legaturile voastre cu energiile joase se vor dizolva si voi veti putea depasi obisnuintele de o viata, prin a le nega energiile care sa le mentin active. Voi treceti la un nivel mai inalt de constiinta si el va face un pas cuantic odata cu sosirea Ascensiunii. Viata va continua cu o serie de pasi inspre in sus, pe masura ce va expensionati constiintele mai mult si nu veti mai experimenta vreodata sentimentele de separare de Sursa. Voi veti deveni Una cu Tot Ceea Ce Este si veti fi co-creatori alaturi de Dumnezeu.


Totusi pentru moment, noi toti asteptam ca desfasurarea evenimentelor pe Pamant sa isi urmeze progresul spre schimbarile, care vor lua abilitatea Celor intunecati sa isi impuna caile lor asupra voastra. Perioada interimara va fi practic haotica, pana ce aliatii nostri isi vor stabili propriul control, si pana ce diversele tari vor implementa schimbarile care sa indice cu claritate ca au deschiderea de a deveni parte din Noua Era. Intelegerea generala a fost acceptata si se pare ca lumea nu poate supravietui, decat cu inlaturarea Illuminati-lor. Noi suntem Supraveghetorii si vom monitoriza cu acuratete raspunsul, pentru a ne asigura ca promisiunile sunt pastrate. Toate afacerile vor fi la vedere de acum inainte si cu o totala onestitate, pe masura ce un nou mod de a lucra este acceptat. Orice deceptie va fi cu usurinta gasita si nu va exista loc decat pentru o totala cooperare. Intentia este ca totul sa se schimbe pentru mai binele Umanitatii ca un intreg si nu doar pentru unele tari, ca pana acum.


Zilnic noi am facut schimbari dupa cum le-am considerat necesare si prin urmare suntem pregatiti sa intram in actiune, cu un timp de reactie de ordinul minutelor. Navele noastre sunt pozitionate deasupra multor institutii oficiale si vor ramane acolo total invaluite in invizibilitate. Astfel noi putem sa ne asiguram ca suntem la curent cu ceea ce planuiesc Cei intunecati si putem preintampina interferenta lor in planurile noastre. Liberul arbitru opereaza pe Pamant, dar exista o limita la cat de departe lui i se poate permite sa mearga. Liberul arbitru trebuie onorat, plus faptul ca schimbarile sunt decretate de autoritati cu mult mai inalte decat orice autoritati de pe Pamant. Nu doar Sistemul Solar, ci Universul asteapta deznodamantul evenimentelor care au acum loc pe Pamant. Impreuna vom actiona cu totii ca Unul atunci cand Ascensiunea are loc la sfarsitul acestui an, un eveniment monumental, care este urmarit chiar si de alte Universuri cu un interes profund.


Dupa cum deja stiti viata se afla peste tot in jurul vostru, insa voi nu stiti de ea deoarece Pamantul s-a aflat in carantina pentru eoni de timp si contactul ei cu voi a fost foarte restrictionat. De asemenea, voi ati fost indusi in eroare in mod deliberat pentru a crede ca erati singura forma de viata din Universul vostru. Acolo unde dovada contactului nostru de mult timp in urma este inca de gasit, ea a fost in cea mai mare parte ignorata, deoarece ea nu se incadreaza in viziunea voastra comun acceptata. De exemplu multe artefacte ce au fost descoperite, au fost in mod deliberat ascunse de ochii vostri, spre a va tine in ignoranta de existenta noastra. Inregistrari ale vizitelor noastre pe Pamant au fost ignorate in mod similar, dar toate acestea vor fi scoase la suprafata, pe masura ce va este facut cunoscut adevarul.


Deschideti-va inimile si mintile fata de marele viitor ce va asteapta, care va va vedea deveniti Fiinte Galactice care calatoresc nu doar in Universul vostru, dar si in altele, unde forme de viata diferite de a voastra exista. Cu greu va veti dori sa ramaneti pe planeta voastra de bastina, ci veti deveni familiarizati cu viata pe masivele Nave Mama, care sunt autosuficiente, avand tot ce este probabil sa aveti nevoie. Prezenta voastra nu ar fi aceea a unei persoane care face o munca oarecare, ci va veti folosi expertiza si talentele proprii pentru binele echipei in care va aflati. Viata este armonioasa si plina de impliniri, iar noi am spune ca nu exista niciodata un moment de rutina si cu siguranta ea nu este plictisitoare.


Sunt SaLuSa din Sirius si sunt mereu incantat sa va ajut in a va imbunatati intelegerea in legatura cu viata pe Pamant. El este cunoscut unora de pe acesta, ca o planeta inchisoare si aceasta este exact ceea ce ea este. Voi ati fost tinuti in detentie pe el pentru mii de ani, si adevarul asupra adevaratul vostru sine v-a fost ascuns. Voi ati fost facuti sa credeti ca sunteti atat de putin din ceea ce sunteti cu adevarat, iar aceasta a folosit interesele celor care au controlat Pamantul de milenii de timp. Acum voi va treziti cu rapiditate la adevar si pe buna dreptate va revendicati suveranitatea si ea va va fi returnata. Ca si experienta aceasta v-a servit bine, aceasta fiind cea mai rapida cale de evolutie spirituala si intelegere. Amintiti-va ca indiferent de ce impresii aveti acum, voi ati intrat in dualitate cu ochii deschisi. Voi ati acceptat provocarea si ati stiut ca veti iesi in siguranta din ea, iar acum acel moment a venit pentru ca vietile voastre sa devina pline de Iubire si Lumina.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com