Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 4 ianuarie 2012

02:01:2012


SaLuSa, 02.01.2012 


Va auzim spunand “In sfarsit” pe masura ce incepeti acest an, care in mod divin aduce ciclul dualitatii la finalizare.Exista un amestec intreg de asteptari pe masura ce oamenii cauta semne care le vor implini visele lor proprii. Intunericul a planificat pentru a provoca evenimente care vor confirma Apocalipsa, prin indeplinirea vechilor profetii. Cu toate acestea, cu pierderea bazelor de putere, acestea nu mai sunt posibile, iar calea catre Ascensiune se va desfasura fara mari tragedii sau distrugeri la scala mondiala. Odata cu acceptarea planului nostru de eliberare de la controlul Celor intunecati, cu trecerea timpului nivelele voastre de constiinta vor creste si vor fi in mai multa armonie. Multe vor trebui in mod clar sa se schimbe, si perioada de pana la sfarsitul anului va fi in mod clar subliniata de noi.Vrem ca toata lumea sa devina constienta de ceea ce se intampla si motivul pentru acestea, si nu va dura prea mult pana va trebui sa incepem sa dam informatii.

Stim ca este la fel de important ca toate sufletele sa fie informate de optiunile lor viitoare, si multa grija va fi data pentru a asigura pe cei care doresc sa ramana in aceasta dimensiune prezenta, ca ei vor primi ingrijire la fel de mult ca oricine altcineva.Chiar si aceia care fac parte din ultima cabala, vor primi in cele din urma fiecare posibilitate de a urma o cale noua pentru eventuala lor mantuire. Dumnezeu este Dragoste, si nu face nicio distinctie intre un suflet si altul cand vine vorba de utilizarea in comun a Tot Ceea Ce Este. Pe tot parcursul Ciclului de Dualitate v-ati exersat pe deplin liberul arbitru dat de Dumnezeu, si alegerea voastra este onorata in orice moment, cu prevederea ca ati invatat din consecinte.Experientele voastre sunt vitale pentru evolutia voastra spirituala, si nu exista niciun loc precum Pamant care ofera o sansa mai buna de a progresa.Este greu uneori si o experienta neprofitabila, cu toata acestea va accelereaza progresul si va face patriviti pentru a-l putea pasa altora pe o cale similara. Tineti cont de faptul ca orice experienta este de valoare, si intentia voastra este de a urma o anumit drum spre servicul altora.

Faptul ca foarte putini dintre voi sunt in imposibilitatea de a-si aminti vietile anterioare, inseamna ca ati procedat pe o mare incredere. Vi s-a promis ca la sfarsitul dualitatii, veti fi ajutati sa va intoarceti la taramurile superioare de unde veniti. Cu toate acestea unele suflete nu au progresat la fel de repede ca si altele, si nu se simt gata sa faca un salt urias inainte precum altele.Aceasta nu reprezinta o problema, si prin alegerea lor se vor muta intr-o dimensiune similara unde isi pot continua experientele. Niciun suflet nu este abandonat sau cum unii cred blestemat de Dumnezeu.Toti isi urmeaza caile, calauziti de catre suflete mai mari, care sunt intotdeauna gata sa ajute si sa dea sfaturi. Ajuta foarte mult toate acestea in cazul in care sufletele recunosc prezent lor si “vorbesc” cu ei. “Cereti si vi se va da se bazeaza pe adevar”, dar nu va asteptati pentru a obtine exact ceea ce va decideti ca doriti, deoarece uneori Ghizii vostri ar da mai degraba ceea ce este in interesul vostru.Momentul este deasemenea important si trebuie sa fie intr-o perioada corespunzatoare atunci cand va functiona pentru voi.Ai credinta in rezultat prin acceptarea faptului ca nu stiti in mod necesar ceea este mai bun pentru voi.

Acum atat de multi dintre voi se trezesc la adevarul de sine si scopul vostru in viata, anul acesta ar trebui sa va dea atat de multa satisfactie pe masura ce veti gasi drumul pe care trebuie sa mergeti. In cunostiinta veti elibera orice frica pe care inca o mai aveti in voi, cum nu veti mai fi distrasi de eforturile de a va induce in eroare.Cu inevitabilul contact cu noi care nu este departe, veti intelege ca Federatia Galactica este una formata din civilizatii avansate care s-au inaltat deja. Suntem in prezent mult mai avansati decati veti fi voi pana la sfarsitul anului, dar veti fi facut deja progrese imense. Va vom ridica etapa cu etapa foarte repede, in timp ce voi care v-ati intors luminii veti primi fiecare ajutor pentru a ajunge noi nivele de constiinta.Acest lucru va fi destul de normal si necesar pentru a va aduce la unul care se aliniaza cu potentialul vostru adevarat ca Fiinta Galactica.

Viata asa cum ati experimentat-o pe Pamant nu a fost niciodata sa fie o conditie permanenta, ci pur si simplu un pas care va va permite sa-l faceti pe urmatorul spre Ascensiune. Adevarata voastra casa este in dimensiunile superioare, si sunteti gata sa faceti primul pas care va va intoarce la ea.Aici intram noi in actiune, si sunteti asigurati la o concluzie fericita pentru acest ciclu.Anumite evenimente din care rezulta necesitatea Mamei Pamant pentru a efectua curatarea ei va duce la rasturnare, dar vom fi acolo alaturi de voi pentru a minimaliza efectele. Intre noi toti, ultimul an nu va fi nici pe departe atat de cataclismic asa cum unii au proorocit. Cu toate aceste, asa cum am sugerat anterior, sa fiti totusi prudenti daca locuiti in zone predispuse cutremurelor.Daca exista vreun pericol real vom da avertismente, dar nu putem opri schimbarile fizice care sunt necesare pentru a ajuta Pamantul vostru sa revina la starea sa initiala curata.

Dupa cum ati fost informati de alte surse deja, in unele zone in care activitatea poate fi mai severa, dragii nostri prieteni care sunt deasemenea stramosii vostri din Pamantul Interior va vor oferi un refugiu sigur.Lamurienii si Atlantii erau ambele civilizatii in care aproape toti dintre voi ati avut vieti anterioare, si ambele s-au incheiat cu distrugere aproape completa.Lamurienii au fost avertizati de dezastrul iminent precum si Atlantii au emigrat pentru a supravietui, dar Lamurienii au mers sub pamant unde si-au construit orase frumoase.Ei vor veni din nou ca sa vi se faca cunoscuti, dar nu pana cand este sigur sa faca acest lucru.Aveti multe de invatat despre stramosii vostri si despre alte forme de viata care traiesc in interiorul Pamantului.Aceste cunostinte au fost tinute departe de voi, precum multe altele care in curand vi se vor face cunoscute.Dovada acestor conexiuni se afla ascunsa in arhivele secrete ale Vaticanului, dar va fi dezvaluite in timp util.Intreaga voastre istorie merge inapoi mii de ani, dar este destul de diferita de ceea ce ati fost facuti sa credeti, si vor fi puse corect in fata voastra.

Sunt SaLuSa din Sirius, si va impartasesc emotia voastra la inceputul anului 2012, si tot ceea ce promite sa fie.Este anul completarii iar multi inca aveti sa intelegeti sensul deplin al acesteia. Va dorim toate implinirile pe care vi le doriti pentru voi insiva, si sa va aduca Dragoste si Lumina.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com