Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 25 ianuarie 2012

Salusa 23.01.2012


SaLuSa, 23.01.2012 
Observatiile noastre sunt ca voi va descurcati atat de bine in a aduce Lumina pe Pamant, incat ea continua sa creasca exponential si va poarta rapid spre Ascensiune. Deci va aflati pe calea spre o mare victorie peste Cei intunecati si nu a existat niciodata nici un dubiu in aceasta directie, iar voi aveti o intentie si vointa puternica pentru a face aceasta. Pana la urma, ca si Lucratori intru Lumina acesta a fost motivul pentru care ati venit pe Pamant intr-o perioada atat de importanta, stiind prea bine care era sarcina voastra si (avand, n.t.) incredere in abilitatea voastra de a o duce la implinire. Dupa cum puteti vedea, exista doua mari mari scoli (modalitati, n.t.) de a gandi pe care oamenii le urmeaza, una presupune ca viata va continua ca de obicei si cumva ea va trece peste problemele actuale; iar cealalta vede o schimbare majora si restaurarea drepturilor oamenilor. Amandoua scoli in linii mari isi vor continua propria cale, determinand pe care dintre ele vor calca atunci cand acest ciclu se va incheia. Realitatea ramane aceeasi si anume ca voi cu totii va creati propria voastra realitate, folosindu-va liberul arbitru ca un drept dat de Dumnezeu, pentru a va determina propriul viitor.

Cei care s-au trezit vor dori in mod firesc sa anunte in lume adevarul pe care l-au descoperit, iar noi incurajam distributia acestui tip de informatii. Totusi ea nu trebuie fortata asupra nimanui, deoarece in final lor trebuie sa li se permita sa isi ia propriile decizii, fara sa se simta presati in a trebui sa accepte. Cei ai Luminii realizeaza ca fiecare suflet isi urmeaza propriile sale impulsuri si ca nu exista doua suflete care sa se afle in acelasi punct al evolutiei lor. Este prin urmare cu mult mai bine ca adevarul sa fie descoperit prin experienta proprie, ceea ce creaza o impresie mai de durata. Prin toate mijloacele saditi semintele adevarului, iar intr-o zi ele vor creste si vor devenii florile intelegerii.

In mod firesc intr-o scurta perioada de timp va veni o avalansa de informatii si sfaturi pentru Ascensiune, iar pentru cei care sunt deschisi fata de adevar, aceasta le va oferi oportunitatea sa faca un pas cuantic inainte. Totul tine de faptul ca oamenii sunt sau nu pregatiti sa vada dincolo de propriile credinte, devenind astfel parte dintr-o noua paradigma. Daca nu, atunci nu este nici o problema, iar ei vor fi capabili sa ramana pe propria lor cale, continuand sa experimenteze in dimensiunile joase. Lucrurile nu pot fi mai corecte decat a vi se acorda posibilitatea de a va afirma propriile voastre alegeri, ele fiind tratate ca a oricarui alt suflet, cu o grija iubitoare, acordandu-vi-se tot ajutorul posibil. Nu exista nimeni care sa nu poata fi ajutat si ajutorul este mereu pregatit spre a fi oferit, la cea mai mica indicatie ca exista o cerere.

Diferite schimbari dorite merg mai departe impreuna, iar noi vedem ca este foarte posibil sa se manifeste o serie rapida de revelatii, care va vor duce mai departe foarte repede. Ele vor fi senzationale pentru multi oameni si vor cauza un soc pentru cei nepregatiti, insa prin aliatii nostri noi ne vom asigura ca necesitatea pentru ele este inteleasa. Odata ce avantajele sunt anuntate, acestea vor duce la un mare sprijin, iar o nerabdare in inimile multor oameni de a avea un rol activ in ele. Vor exista oportunitati de a participa, iar noi cu siguranta vom avea nevoie de voi toti, care sunteti pregatiti sa va jucati rolul vostru alaturi de noi. Munca in comunitate va fi necesara pentru a transmite natura schimbarilor si cum pot fi ele implementate cu cat mai putine inconveniente. Fiti siguri ca va cunoastem pe voi toti si care sunt talentele voastre particulare, si pentru ce ati venit in aceasta viata sa faceti.

Noi vedem o mare Iubire si Lumina expansionandu-se peste Pamant, iar ele poarta energia care ii va ridica pe multi din intuneric. In tarile mai sarace ale lumii, multi si-au pierdut speranta, vazandu-si intregul lor calvar fiind in cea mai mare parte ignorat. Ei au nevoie de hrana si ca nevoile lor de baza sa fie asigurate, doar pentru ca ei sa poata supravietui in conditiile in care isi duc existenta. A discuta despre Ascensiune are cu greu vreo semnificatie pentru ei, iar credinta lor in Dumnezeu si in umanitate este la un nivel scazut. Exista oameni si organizatii carora le pasa, insa sarcina este prea mare, fiind nevoie de o reuniune a acelor tari care sunt imbelsugate si care isi permit sa actioneze in aceasta directie. Umanitatea in viitor nu poate sa ramana nepasatoare si sa permita unor astfel de conditii sa existe, trebuind sa inteleaga adevarul ca cu Totii sunt Unul (eng. All Are One, n.t.). Cu aceasta, noi stim ca multi dintre voi sunteti foarte compasivi si doriti foarte mult ca ajutor sa fie oferit oamenilor celor mai saraci din lume.

Va veti bucura sa aflati ca modalitatile de a inlatura foamea si disperarea sunt gata de a fi implementate, insa pentru moment aceasta nu se poate petrece fara permisiunea celor care se afla la putere. Exista de asemenea si motive karmice, care opresc interventia directa. Noi stim ca sunteti uneori nedumeriti de faptul ca nu oferim ajutorul in aceste directii, dar va rugam sa luati in considerare ca nu putem realiza actiuni care ar nega unui suflet posibilitatea de a experimenta ceea ce si-a asumat in planul vietii sale. Totul se va rezolva cu bine pana la urma, insa pentru moment ati putea spune ca mainile noastre sunt partial legate.Exista desigur o data divina dupa care noi vom merge mai departe indiferent de orice alta situatie. Noi suntem gata pentru toate posibilitatile, avand planuri pregatite pentru toate scenariile.

Poate sa fie chiar surprinzator pentru voi ca Universul asteapta pentru civilizatia micului vostru Pamant sa isi incheie ciclul in dualitate, pentru ca ei la randul lor sa ascensioneze. Aceasta este proportia importantei ca voi sa progresati pentru viitorul altor vieti/forme de viata, care asemenea voua se afla pe calea de intoarcere la Sursa. Inspiratia lui Dumnezeu absoarbe totul inapoi, insa este decat prima etapa din multe cicluri care in cele din urma vor incheia ‘intoarcerea voastra acasa’. In acelasi timp mentineti-va sarcina de a vedea aceasta viata ca fiind una care poate sa va poarte prin Ascensiune. Traiti in concordanta cu cea mai buna intelegere a voastra a ceea ce inseamna sa fiti Fiinte ascensionate. Aceasta va va purta prin zilele si lunile care au ramas si sa fiti siguri de succes. Nimic altceva nu conteaza cu adevarat si va fi o experienta foarte satisfacatoare, care se va incheia cu un deznodamant vesel si fericit.

Sunt SaLuSa din Sirius si ma simt privilegiat sa fiu unul dintre cei numiti de catre Federatia Galactica pentru a interactiona direct cu voi. Perspectiva de a ma afla printre cei care vor avea primul contact cu voi este chiar emotionanta. Chiar si pentru cineva care a avut atat de multe experiente si aventuri in Univers, este magnitudinea a ceea ce se petrece, Ascensiunea atat a sufletului cat si a trupului face din aceasta o ocazie una unica. Puteti sa fiti linistiti in directia a cum va fi, deoarece orice inaltare in vibratiile mai inalte este ceva de dorit si care merita si este de asteptat cu interes. Noi vom fi acolo pentru voi, iar Iubirea si Lumina va vor inconjura in calatoria voastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
 Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   
Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com