Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 19 ianuarie 2012

18.01.2012


SaLuSa, 18.01.2012 


Aveti incredere in noi si in Dumnezeu ca evenimentele se vor desfasura asa cum s-a promis si nu va ingrijorati pentru momentul la care ele se vor produce, deoarece ele se vor petrece intr-un fel care este in perfecta concordanta cu rezultatul urmarit. De asemenea va asiguram ca vremurile de pe urma se vor desfasura dupa cum a fost planuit, iar aceasta responsabilitate ne apartine si totul este perfect pregatit. Nu exista nici o nevoie sa va ingrijorati de rolul vostru individual si de ce se va petrece cu voi, fiecare dintre voi urmand sa experimenteze exact ceea ce a planuit. Unii dintre voi ati ales sa parasiti Pamantul prematur, iar altii vor vedea ultimul an pana la sfarsit. Oricum aceasta a fost alegerea voastra, iar toti vor parasi in final vechiul Pamant, cel pe care il cunoasteti in prezent.


Pentru a va desprinde de orice experiente dure, pur si simplu pastrati-va mintea si atentia focalizate asupra Ascensiunii, deoarece pe masura ce anul inainteaza si vibratiile inalte sunt dominante, pacea va cobori pe Pamant. Deja exista schimbari notabile in nivelele de constiinta ale maselor, schimbari pe care noi le putem inregistra si mai multe suflete decat oricand sunt ridicate. Trezirea se accelereaza si va atinge toate sufletele inainte de ultimele zile ale acestui ciclu. Daca vor raspunde toate aceste suflete este alegerea fiecaruia, insa nici macar unul nu va parasi acest Pamant fara a intelege oportunitatea de a ascensiona. Cu siguranta nu va fi o idee atragatoare pentru toata lumea, deoarece unele suflete se vor simti stinghere in dimensiunile subtile superioare. 



In acelasi timp Lucratorii intru Lumina trec la a-si duce la indeplinire sarcinile individuale, creand munca la sol necesara pentru evenimente sa se desfasoare. In calitate de persoane care sunt constiente cea mai buna contributie a voastra este sa raspanditi Lumina voastra in lung si in lat, iar daca doriti sa aduceti vindecare, imaginati-va in mintea voastra zonele de pe Pamant in care aceasta este cel mai mult necesara. Orientul Mijlociu continua sa ofere motive de ingrijorare, deoarece energiile negative sunt adanc inradacinate, ca rezultat al secolelor de confruntari. Grija noastra este ca confruntarile sa nu escaladeze sau sa aduca razboi, iar noi vom preveni de la a incepe unul. Celor intunecati le-ar place sa exploateze orice astfel de ocazie, insa aceasta ar fi fost posibil doar fara Federatia Galactica in peisaj. Noi le cunoastem planurile si prin urmare putem avea controlul asupra ceea ce se petrece, iar noi deja le-am aratat de ce suntem capabili.


Merita sa mentionam ca Navele noastre Mama sunt ceea ce voi numiti orase plutitoare si ele sunt capabile sa ramana stationare deasupra Pamantului pentru perioade extrem de lungi. Ele contin absolut totul ce este necesar pentru a exista in mod normal, iar aceasta este o existenta fericita si satisfacatoare. Noi avem baze pe Pamant, cum au de asemenea aliatii nostri din Pamantul Interior si care in cele din urma vor iesi sa va intalneasca din nou. Exista de asemenea baze si pe fundul marilor, unele dintre care au fost in uz de mii de ani. Ele ne-au permis o mare izolare si intimitate departe de ochii curiosi, fiind dincolo de raza de operare a submarinelor si a cercetarilor robotizate. Unele baze sunt extrem de mari si autonome, putand sa gazduiasca un personal de sute de persoane.


Unele dintre bazele noastre se afla adanc in Munti si sunt chiar sigure de cercetarea voastra. Intrarile nu sunt vizibile, iar aceasta tine curiosii deoparte. Ei erau mai activi in vremurile trecute, atunci cand noi ne intalneam si ajutam locuitorii locali si aceste intalniri au fost consemnate de catre ei. Deci vedeti Dragilor, ca in vreme ce oamenii fac presiuni pentru ca dezvaluirea sa fie realizata, cineva care ar dori sa gaseasca dovezi ale vizitelor noastre pe Pamant nu ar avea dificultati in a le gasi. Regretabil, cand ele au fost descoperite au fost in mare parte ignorate sau ascunse, deoarece nu se incadrau in versiunea acceptata a trecutului vostru. Toate acestea se vor schimba in cele din urma, iar adevarul va va fi oferit, el fiind de asemenea sustinut de dovezi ample. In vremurile trecute, cei care au vorbit adevarul au fost persecutati, ostracizati si adeseori omorati pentru credintele lor.


Puteti voi sa incepeti a vedea cat de falsa a fost realitatea voastra si cum ea a fost creata pentru a va face ignoranti fata de suveranitatea voastra si total dependenti de cei care v-au inrobit ( ?). Viata putea sa fie atat de diferita daca ea nu ar fi decazut din gratie in vremurile Atlantidei, atunci cand ea se bucura de o mare spiritualizare si intelegere. Aproape toti ati avut incarnari in acea perioada, iar voi inca purtati amintiri ale acelor vremuri adanc in subconstientul vostru. Voi ati fost prezenti chiar si mai inainte in unele civilizatii, care mai sunt decat nume in istoria antica. Amintiti-va ca voi tocmai incheiati un ciclu de 26,500 de ani, si ati intrat si ati iesit de atatea ori, alegand unde si cand sa va continuati experienta de-a lungul lui. Noi am putea sa va ducem si mai departe, atunci cand unii dintre voi traiati pe alte planete, doar pentru a indica faptul ca sunteti suflete foarte batrane.


Aceasta viata particulara in care va aflati, este culminarea multor altor vieti si ea este chiar unica si atat de importanta pentru evolutia voastra. Nu este de mirare ca atatea suflete au dorit sa treaca prin acest ciclu, acesta fiind un mare pas inainte si o oportunitate de a parasi ciclul renasterilor. A fost o calatorie lunga si in mare parte sinuoasa, dar ca toate experientele ea este cu usurinta lasata deoparte odata ce este incheiata. Una dintre cele mai mari bogatii ale voastre a fost taria voastra de a depasi cele mai severe greutati si obstacole. Acele experiente va vor duce mai departe si va vor fi de folos in alte incercari similare. Serviciile voastre vor fi cautate de cei care inca nu au experimentat ceea ce voi ati experimentat.


Viata pe care o aveti in fata va fi minunat de satisfacatoare si plina de recompense. Munca voastra intensa si daruirea pe care ati avut-o in cresterea voastra spirituala vor fi asigurat inaltarea voastra in dimensiunile subtile superioare. Ele sunt adevarata voastra casa si pe cat de frumoase pot sa fie unele dintre experientele voastre de pe Pamant, ele nu se vor compara cu fericirea absoluta si extazul pe care le veti experimenta. Adevarata libertate nu este ceva ce ati experimentat cu adevarat pana acum, insa atunci cand va veti ocupa locul ca si Fiinte Galactice, toate va vor sta la picioare. Cuvintele nu pot exprima cat de minunat va veti simti si frumusetea si iubirea care va vor inconjura. Totul este in armonie si in echilibru, spre deosebire de experientele voastre din dualitate.


Sunt SaLuSa din Sirius si stiu ca voi veti fi incantati si intimidati de Navele Mama si de minunile tehnologiilor noastre avansate. Voi veti ajunge sa vizitati una sau chiar sa va bucurati de vizitarea unuia dintre Orasele de Lumina, care se pregatesc sa isi faca prezenta pe Pamant. Ele sunt de asemenea exemple a ce poate fi facut prin folosirea tehnologiilor noastre pentru binele tuturora.Deci nu disperati si continuati sa priviti partea luminoasa a lucrurilor, ziua voastra va veni in curand, atunci cand cu totii vor trai in pace si libertate. aLuSa din Sirius si percep gandurile voastre, care sunt directionate catre mine. Va multumesc pentru bunatatea voastra si energiile iubirii, care sunt trimise membrilor Federatiei Galactice. Ne inveseleste inimile faptul ca voi nu numai recunoasteti prezenta noastra, dar sunteti incantati sa va reamintiti de noi in gandurile voastre. Cu cat mai mult intram in comuniune unii cu ceilalti, cu atat mai mult suntem uniti in Iubire si in Lumina.





Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   





Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at




Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com