Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 25 ianuarie 2012

Salusa 25.01.2012


SaLuSa, 25.01.2012

Ca si voi, si noi asteptam, stiind ca va fi o strapungere de pe urma primelor stiri pozitive despre schimbarile care asteapta sa fie facute. Momentul la care se vor petrece nu este sigur, dar noi nu vedem nici un motiv pentru care lucrurile sa nu mearga mai departe asa cum s-a anticipat. Nu putem spune mai multe, deoarece stim cat de descurajati sunteti atunci cand ele nu se materializeaza asa cum va asteptati. Altfel ne-ar face placere sa va aducem satisfactia de a fi mai precisi, insa la acest moment, voi ar trebui sa intelegeti reticenta noastra in a face aceasta. Totusi, dupa cum adesea va spunem, cel mai important aspect este cum toate acestea se vor incheia, iar aceasta se va petrece cu siguranta cu Ascensiunea. Orice va cere este cu prisosinta in abilitatile noastre, mai ales deoarece noi ne-am luat precautii pentru a stopa interferentele cu misiunea noastra. Majoritatea dintre voi veti experimenta acest an in concordanta cu realitatea care va asteptati sa va duca mai departe, insa tot ceea ce conteaza este rezultatul final.

Intr-un fel sau altul acest an va va uimi, daca nu va buimaci cu totul marea parte a oamenilor. Adevarul va suna de asemenea socant pentru cei care nu au contemplat niciodata ideea ca de mii de ani ei au fost mintiti si indusi in eroare. Intr-adevar, pentru cei care sunt cumva informati vor fi chiar si ei surprinsi de indrazneala si viclenia Illuminati-lor si de ambitia lor de a conduce lumea. Eliberati de stransoarea lor, va fi o frumoasa transformare a va vedea eliberati de lanturile care va tineau sub controlul lor, si in ignoranta. Voi nu ati experimentat cu adevarat libertatea adevarata, care sa dea la o parte panza de paianjen care v-a intunecat privirea. Odata cu aceasta vine eliberarea din frica, ce a fost de asemenea deliberat creata spre a va provoca confuzie, iar un sentiment de bucurie extatica va rasuna peste intreaga lume.

Puneti lucrurile in perspectiva si cat de departe cu putinta puteti vedea inainte si observati ca rezultatul final este tot ceea ce conteaza cu adevarat, si veti putea parcurge ultimele luni fara sa va bateti prea mult timp capul cum va fi realizata aceasta. Puteti sa va concentrati asupra propriei inaltari si concentrati-va asupra evolutiei voastre, fara sa fiti distrasi de ce se petrece in afara voastra. Cu siguranta vor fi o multime de evenimente pozitive, insa ele nu va vor distrage atentia de la nevoile voastre si cel mai probabil va vor fi de folos. Dupa cum totul este bine planuit, totul sa va petrece intr-un fel care va va afecta progresul intr-un mod de netagaduit pe calea voastra. Din contra, noi dorim sa va ajutam pe calea voastra, insa nu putem face pe cat ne-am dori pana ce nu vom putea lucra complet liberi cu voi.

Federatia Galactica se afla in legatura cu proprii reprezentanti (eng. with its own kind, n.t.), care se afla pe Pamant si ei se regasesc deseori in pozitii importante, care au o mare responsabilitate/autoritate. Nu sunt doar Cei intunecati, cei care si-au stabilit contacte in pozitii superioare si oamenii nostri au pozitii similare, iar cu noi in spatele lor, ei sunt capabili de rezultate in favoarea Luminii. Cei intunecati par sa chefuiasca in a fi cunoscuti ca notorii pentru actiunile lor in care nu iau in considerare nevoile Umanitatii. Pe cand cei ai Luminii isi duc munca la indeplinire in liniste, preferand sa nu caute publicitate, ceea ce ii si ajuta sa fie feriti de la a li se face rau. Nu va inselati, pentru unii a fi Lucratori intru Lumina poate fi o activitate incarcata cu pericole, insa ei merg mai departe fara a le fi frica stiind ca au protectia noastra.

Michael a observat de curand ceea ce Calatorii in Timp care au urmarit linia voastra temporala pana la 21 Decembrie 2012 au aflat, si fara exceptie au intalnit un zid de lumina alba, care ii impiedica sa treaca mai departe. Doar aceasta ar trebui sa va spuna ca sfarsitul ciclului va avea loc in concordanta cu Calendarul Mayas. Totusi, chiar si mai interesant este ultimul raport al unui Calator in Timp, Bill Wood, un fost puscas marin (eng. ex Navy Seal, n.t.), care a urmarit prin multe linii temporale si a aflat ca fiecare se incheie exact la fel, la zidul de lumina. Aceasta va spune ca orice curs il va lua viata voastra si indiferent de experienta voastra particulara, cu totii veti ajunge la acel puct de schimbare. Unde va veti indrepta de acolo va fi determinat de propriul nivel vibrational. Unii se vor gasi intr-un nivel superior, in timp ce altii vor trece intr-unul similar cu cel in care se aflau inainte. Poate si mai important este a afla ca orice tentativa de a modifica liniile temporale si astfel viitorul, nici o modificare nu poate fi adusa asupra acestuia. Aceasta Dragilor este Puterea Divina care protejeaza inaltarea si Ascensiunea voastra.

Voi puteti acum accepta ca viitoul vostru este asigurat si sa va permiteti sa va bucurati de schimbarile care, toate, sunt spre binele vostru, in cele din urma. Mama Pamant lucreaza in liniste mai departe pentru a se pregati de Ascensiunea ei. Ca si voi, si ea trebuie sa atinga un anumit nivel de pregatire pentru ultimul val, adus de alinierea Soarelui cu Marele Soare Central al Galaxiei. Voi cei care mergeti mai departe cu Mama Pamant, veti experimenta o mare inaltare in vibratia voastra si in nivelul vostru de constiinta. Voi in orice caz veti fi atins deja un cu mult mai inalt nivel, inainte de acel eveniment final.

Viata se misca mereu intr-o directie, care continua sa va inalte, iar Ascensiunea va va face sa intrati intr-o faza cu totul noua in evolutia voastra spirituala. Duse vor fi distragerile si obstructiile pe care le experimentati acum, iar in locul lor vor veni armonia si echilibrul intr-un mod care este cel mai satisfacator si plin de recompense. Eforturile prezente ale vietii nu vor mai exista, iar timpul vostru va fi petrecut bucurandu-va de nou descoperita voastra libertate. Oboseala nu va mai fi experimentata, deoarece voi va veti reenergiza automat din energiile din jurul vostru, iar voi va veti putea odihni oricand intrucat ziua si noaptea nu vor mai exista. Fara un trup fizic greoi de care sa aveti grija si pe care sa il intretineti, multe activitati trupesti in care acum sunteti angrenati nu vor mai fi necesare. Noul vostru trup va fi cristalin si nu va fi supus imbatranirii sau la orice forma de boala, deoarece vibratiile inalte nu sunt in rezonanta cu ele.

Sunt SaLuSa din Sirius, iar noi putem reflecta asupra faptului ca suntem pe cale sa incepem cea mai importanta parte a misiunii noastre, si de asemenea a voastra. Noi urmarim din greu sa va aducem la a va focaliza asupra schimbarilor benefice ce va vor afecta in mod direct. Astfel voi nu veti irosi deloc energie, iar astfel veti trece cu usurinta prin procesul Ascensiunii, iar prezenta voastra pe Pamant ii va ajuta si pe altii din jur. Noi vom fi de asemenea cu voi si asteptam sa va primim cu iubire si sa va ridicati ca noi Fiinte Galactice si sa va alaturati Federatiei Galactice.



Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   






Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at




Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com