Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 4 ianuarie 2012

04:01:2012


SaLuSa, 04.01.2012 Inca de cand ati pasit pe calea Ascensiunii, voua vi s-a oferit ajutorul si incurajarea de a primi aceasta provocare de a va alege propriul vostru destin. Adevarul este ca voi ati reusit cu mult mai mult decat se astepta initial si trebuie sa fiti felicitati pentru victoria pe care ati reusit sa o aveti asupra Celor intunecati. Noi am parcurs desigur calea alaturi de voi, si deoarece ne-ati cerut ajutorul, voi am fost astfel in masura sa va raspundem. Pana aici se astepta de la voi sa va asumati o responsabilitate majora in a va asigura singuri succesul, insa acum noi devenim mai implicati, deoarece avem de jucat partea noastra, spre a asigura ca totul se incheie asa cum a fost decretat.

Apropierea noastra de voi si actiunile facute in numele vostru nu mai pot sa fie negate, iar timpul a sosit pentru ca existenta noastra sa fie facuta cunoscuta. Dupa cum stiti, noi avem propria noastra misiune de finalizat, iar cu cat mai repede putem sa ne alaturam voua, cu atat mai repede toate vor intra pe fagasul lor. Aliatii nostri au fost curajosi si adeseori si-au riscat vietile, pentru a-si duce la realizare scopurile lor. Acestea curand vor da roade, deoarece s-a ajuns in punctul in care o glorioasa victorie se va manifesta, care va da la o parte ultimele bastioane de putere, pe care ultima cabala se baza. Ultima ofensa pentru ei va fi sa isi piarda puterea financiara, care deja este redusa.

Mereu s-a promis ca belsugul lumii va fi redistribuit, si asa va fi. Fiind date conditii de concurenta echitabile, in care toate tarile sunt solvente si s-au eliberat de datoriile lor, care in cele din urma vor fi sterse, veti vedea oamenii reuniti si capabili sa aiba intrunite necesitatile esentiale ale vietii. Trebuie sa aiba loc o schimbare fata de ceea ce aveti acum, cand anumite tari si oameni au o cantitate disproportionata de avutii. De asemenea, bogatiile naturale ale pamantului, trebuie sa fie returnate proprietarilor de drept. Cu aceasta vine un si mai mare sentiment de Unitate, si a fi darnic si a impartii cu ceilalti va fi calea de a merge mai departe. Intreaga atitudine si abordare a subiectului banilor va fi modificata, iar modul in care ei vor fi folositi va fi schimbat si sistemele actuale vor fi modificate radical, spre a asigura ca toate tranzactiile se vor baza pe corectitudine si transparenta.

Dupa cum va puteti imagina, odata ce vom incepe, planul este de asa natura incat voi va veti plia pe viteza schimbarilor. Aceasta este posibil deoarece planurile au fost facute de multa vreme, dar de asemenea ele au fost consecvent reevaluate, spre a se asigura ca intrunesc nevoile voastre. Aliatii nostri si Lucratorii intru Lumina in general sunt siguri pe sine in actiunile lor, si devin mai increzatori atunci cand intalnesc opozitie. Nu este timp de pierdut si ei stiu acum ce trebuie facut. Multe actiuni diferite se intrunesc acum, iar voi veti putea vedea o indicatie clara asupra directiei in care deznodamantul va inclina. Multe se concentreaza acum pe tranzactiile financiare, iar noi am facut cu claritate cunoscut faptul ca nu este cale de intoarcere la modul de operare vechi si disfunctional. Fiti siguri ca in cateva luni veti stii ca asa va fi.

Deci fiti rabdatori si cititi printre randuri, atunci cand mass media prezinta unele evenimente majore. Pentru o vreme inca va exista tendinta ascunderii adevarului, insa chiar si aceasta stare de fapt este sortita sa se schimbe, atunci cand noi vom putea asigura jurnalistii corecti ca se afla in siguranta, pentru a putea expune adevarul. Voi ati fost tinuti in intuneric referitor la multe aspecte pentru multi, multi ani, dar adevarul va iesi la suprafata. Voi ati fost intotdeauna Fiinte suverane si vi se cuvine grija si respectul, pe care le meritati. In schimb voi ati fost tinuti intr-o pozitie de subordonare si ati acceptat pozitii care v-au facut servili fata de cei care au domnit peste voi. Nici o persoana nu este mai buna decat oricare alta, in masura in care voi toti treceti prin experientele pe care vi le-ati ales pentru a va accelera evolutia.

Atunci cand veti putea incepe sa ii vedeti pe ceilalti ca pe reflectii ale voastre, cu atat mai repede Rasa Umana va deveni Una, iar membrii ei nu se vor mai simti niciodata separati unii de ceilalti. Pana la urma, in ciuda a ceea ce unii ar putea simti acum, exista decat un singur Dumnezeu peste Universul vostru. Cu timpul acest adevar va fi acceptat, iar diferentele religioase nu vor mai avea nici un motiv pentru a mai fi perpetuate. De fapt religia organizata se va dizolva si fiecare suflet va venera templul sau interior. In realitate voi nu ar trebui sa aveti nevoie de nimeni altcineva sa va invete adevarul, insa in situatia voastra actuala voi sunteti confuzi si aveti nevoie de ghidare. Din fericire, partea voastra intuitiva s-a dezvoltat pe durata ultimilor 10 ani, iar voi realizati ca ea poate fi urmata cu incredere, spre a va indica directia corecta de urmat. Totusi, aceasta necesita o minte complet deschisa, fara un sistem de gandire rigid. Noi stim ca unele suflete se simt bine in cunoasterea pe care o detin si ca prefera mai repede sa fie conduse decat sa conduca, iar ele vor fi lasate sa isi ia propriile decizii, in legatura cu momentul in care se cuvine sa isi puna sub semnul intrebarii credintele.

Amintiti-va ca cu sutele de vieti pe care le-ati avut, aveti o bogatie de experiente asupra carora sa reflectati, iar ele se afla in subconstientul vostru. Lucruri precum obisnuinte, preferinte si apatii, toate se trag din vietile anterioare, iar voi puteti vedea acestea in prezent doar in alegerile pe care oamenii le fac in legatura cu hainele pe care le poarta si in preferintele lor alimentare. Cu alte cuvinte, voi sunteti modelati intr-o anume masura in ceea ce sunteti acum, de amintirile vietilor ultime, care se afla mai aproape de suprafata. Voi, cei care sunteti cu adevarat, asteptati Ascensiunea voastra, iar atunci veti afla ca viata in dimensiunile mai inalte vi se va parea fireasca. Pana la urma, de acolo veniti si dualitatea a fost decat un experiment, care nu a fost niciodata menit sa va retina pe termen nelimitat. Am spune ca voi voi ati excelat in a depasi toate incercarile si meritati pe deplin sa fructificati aceasta oportunitate de a le lasa in urma. Totusi, voi veti beneficia mereu de pe urma invatamintelor voastre, chiar daca vietile anterioare se sterg in fundal.

Este prin urmare evident ca voi iesiti din iluzia vietii, asa cum ati experimentat-o si deja traiti noua voastra viziune asupra voastra insiva ca apartinand Luminii. Pe masura ce faceti aceasta, voi va veti desprinde de dualitate si veti merge pe calea voastra, ca si cum ati fi ascensionat deja. Aceasta se poate petrece deoarece voi ati asimilat disciplina si taria de a da la o parte vibratiile joase, care nu mai prezinta nici o atractie pentru voi. Prezenta voastra pe Pamant, impreuna cu altii ca si voi, a oferit un imbold celor din jurul vostru, care sunt calmati si relaxati de sarmul si serenitatea comportamentului vostru.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si ma bucur pentru voi, deoarece au trecut zilele de intuneric total, care au acompaniat multe razboaie si agresiuni, care v-au darapanat trecutul. Noi vom preveni orice tentativa de a porni un alt razboi, desi pot sa existe unele minore incaierari. Pacea preia controlul si va aduce o noua raportare la absolut orice. Va lasam cu iubirea si binecuvantarile noastre.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com