Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 11 ianuarie 2012

11:01:2012


SaLuSa, 11.01.2012 EDragilor tineti minte ca sunt credintele voastre care va tin pe loc, deci este in mod deosebit important ca in acest an sa aveti o minte deschisa. Pe masura ce intrati in el adevaruri si mai mari vor iesi la suprafata si, depinzand de sursa, va fi bine sa considerati cu atentie ceea ce va este adus la cunostiinta. In mod sigur decizia finala va apartine doar voua si nimeni altcineva nu isi poate asuma aceasta responsabilitate, insa acesta este un moment in care sa fiti sinceri cu voi insiva si sa va urmati imboldurile inimilor voastre. Pe masura ce nivelele voastre de constiinta cresc, direct proportional veti fi capabili sa discerneti adevarul mai usor, construindu-va astfel intelegerea voastra. Voi ati avut multe vieti si oportunitati de a va duce mai departe evolutia spirituala si acum voi ati ajuns la ultima sansa de a va alatura celor care deja sunt pregatiti de Ascensiune. Desigur ca unii vor continua sa aiba putin sau deloc interes, ei deja au luat decizia de a experimenta in continuare in lumea tridimensionala. Aveti toleranta fata de aceste suflete, care au dreptul, la fel ca oricine altcineva, sa isi continue propria cale.


Multa activitate va avea loc si noi avem toate asteptarile pentru o reusita de proportii foarte curand. Noi suntem ajutati foarte mult de aceia dintre voi care nu doar sustineti adevarul, dar il si raspanditi in lung si in lat. Aceasta are efectul de a ridica energiile la un cu mult mai inalt nivel de vibratie si impreuna cu alte eforturi de a aduce mai multa Lumina pe Pamant, toate acestea ajuta la transmutarea energiilor joase. Noi am putea accelera schimbarile, insa noi nu lucram asa si este mai bine sa facem aceasta impreuna, deoarece este important ca voi sa va creati propriul ritm de progres. Exista desigur aspecte care intra sub directa noastra responsabilitate si suntem absolut la zi cu planul pe care ni l-am facut. Sa nu aveti absolut nici o frica, Federatia Galactica este un jucator formidabil in jocul care se desfasoara. Victoria este deja a noastra si aceasta inseamna ca pentru voi calea spre Ascensiune este libera si nimic nu poate opri o mare reusita, care va fi celebrata in intregul Univers.


Atunci cand sunteti informati ca sunteti Ingeri Umani, noi stim ca aceasta este greu de inteles si multora li se pare greu de acceptat. Totusi, noi nu v-am induce in eroare si a sosit vremea ca voi sa aflati adevarul despre voi insiva. O parte a problemei cu care va confruntati este ca voi ati fost facuti sa va simtiti lipsiti de valoare si nu vi s-a acordat respectul pe care il meritati. Intr-adevar, aceasta a afectat relatiile intre voi toti si voi nu ati reusit sa va respectati intre voi. Problemele voastre ca si Rasa Umana merg cu mii de ani in urma, cand ati cazut din ce in ce mai mult in haul intunericului. Actiunea de a iesi din el s-a concretizat intr-o incaierere in care instinctul vostru a facut ca doar cel mai puternic si mai adaptat sa supravietuiasca; si asa a fost de atunci pana in prezent. Totusi, in timpurile recente Lumina a penetrat pielea cea groasa de la exterior si a luminat inimile voastre, pentru ca astfel iubirea si compasiunea sa poata creste. Acum voi aveti forte considerabile de Lucratori intru Lumina, care sunt activi si duc mai departe mesajul lor, aceasta ajutandu-i pe ceilalti sa inteleaga care este locul lor special in Univers. Voi sunteti cu totii mari suflete, care isi amintesc cine sunt cu adevarat si care se pregatesc sa isi ocupe locul alaturi de noi.


Pe sfarsitul anului, aceia dintre voi care ati decis sa ascensionati veti fi pregatiti si va veti fi schimbat considerabil fata de ceea ce sunteti acum. Diferenta principala constand in nivelele voastre de constiinta, care se vor expansiona foarte mult in viitorul foarte apropiat. In aceasta directie voi veti avea ajutorul nostru, inclusiv tehnologiile care sa poata accelera intregul proces. Aceasta este chiar in regula si in termeni generali intreaga cunoastere va fi programata in voi, nefiind necesar sa va petreceti o perioada considerabila de timp studiind, asa cum obisnuiati sa faceti. Cu timpul voi va veti bransa direct la Constiinta Universala si veti dobandi niveluri de Constiinta Cristica, care va vor purta oriunde doriti. Voi veti fi depasit limitarile care va tin pe loc in prezent.


Multi conducatori nu pot inca sa gandeasca in termenii unei co-existente pasnice. Aceasta este ceva in care ne vom implica noi insine, voi oamenii cerand aceasta, impreuna cu sfarsitul tuturor razboaielor. Noi vom crea fundalul care va preveni orice tara sa mai ridice armele contra alteia si ne vom asigura ca aceasta intelegere nu este incalcata. Avem modalitati simple si eficiente pentru a face razboiul imposibil si pentru a face toate armele de razboi inoperabile. Banii si energia care s-au investit in inarmarea pentru razboi de-a lungul mileniilor de timp ar fi oferit tuturora standarde bune de viata. Distrugerea si pierderea de vieti au fost nesupuneri directe fata de Legile lui Dumnezeu, care sunt motivul pentru care v-ati creat o karma atat de severa. Totusi, multi au trecut dincolo de unele niveluri atat de profunde de intuneric si rautate. Lupta dintre Lumina si Intuneric este mai mult decat incheiata si Lumina este pe cale sa faca un pas important inainte, pentru ca toti sa vada directia in catre Umanitatea se indreapta.


Dupa cum am sustinut adesea in ultima vreme, cei Intunecati incearca ultimele tentative de a aduce frica, insa ele nu vor mai avea efectele pe care le asteptau, aceasta facand ca energia cu care in mod normal se hraneau sa le lipseasca. Noi am prefera sa ii priviti ca suflete ratacite si prin urmare sa le oferiti iubirea voastra, pentru ca ei sa se poata intoarce intr-o buna zi la Lumina, asa cum cu siguranta ca o vor face. Nici un suflet nu este pierdut vreodata pentru totdeauna si Dumnezeu le imbratiseaza cu o mare compasiune cu iubirea ce le va aprinde Scanteia Divina din ele inca o data. In propriul lor fel ei au servit unui maret rost, aratandu-va ce se poate petrece atunci cand va pierdeti calea si sunteti cuprinsi de intuneric.


Multi dintre voi ati atins un progres remarcabil de-a lungul ultimilor cativa ani in a va ridica vibratiile si in a aduce Lumina pentru Umanitate. Este ceea pentru ce ati venit aici sa faceti, iar voi faceti parte dintr-o reuniune extraordinara de suflete, care s-au incarnat special pentru a-i ajuta pe altii si pentru a vedea cum are loc Ascensiunea. Mult din munca voastra s-a desfasurat in liniste in spatele scenei, dar acum s-a ajuns in momentul in care voi ar trebui sa fiti capabili sa iesiti in fata si sa va duceti la incheiere planul vietii voastre. Dezvaluirea este din ce in ce mai aproape si aceasta va elibera multi oameni spre a-si expune adevarul din experienta proprie in mod deschis. Ce vremuri emotionante se afla chiar dupa colt si noi asteptam propria noastra oportunitate de a ne adresa voua prin intermediul sistemelor voastre mass media. Avem multe sa va spunem si suntem deja pe deplin pregatiti pentru aceasta ocazie.


Sunt SaLuSa din Sirius si va transmit binecuvantari din partea echipelor noastre, care se simt atat de incantate si privilegiate sa ia parte la un asa eveniment maret, care este Ascensiunea voastra.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com