Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 17 ianuarie 2012

16:01:2012


SaLuSa, 16.01.2012 Evenimentele ajung la concluzia lor inevitabila si se apropie vremea in care voi veti avea indicatii ferme a ceea ce aveti inaintea voastra. Cei intunecati sunt tinuti in sah si voi veti vedea ca ei nu mai pot sa dicteze ce se petrece in lume. Institutiile lor se dizolva impreuna cu capabilitatea lor de a indica directia a ceea ce se petrece pe diferitele piete. Lacomia si aroganta lor i-a condus pe o cale a ruinarii si nu li se va permite sa isi recladeasca imperiul. Voi sunteti prin urmare inca in perioada de tranzitie si aliatii nostri incheie gradat miscarile necesare pentru a permite schimbarilor sa aiba loc.


Ca intotdeauna, Lumina continua sa creasca si ajuta acele suflete care abia au inceput sa se trezeasca. Ea cere mult de la uni dintre ei: sa treaca de la credintele pe care le-au intretinut toata viata lor, la unele noi, care sunt atat de diferite, incat sunt coplesitor pentru a fi macar contemplate. O parte a problemei este ca stabilimentul a mentinut credinte false mai degraba decat sa admita adevarul. Voi stiti ca am urmarit progresul umanitatii de mii de ani si dovada contactului nostru cu voi inca exista. Totusi sunteti condusi sa credeti ca ea nu exista si ca Spatiul este scrutat pentru dovezi ale existentei noastre. Din fericire, atat de multi dintre voi ati vazut acum navele noastre pe cerurile voastre si aveti inteligenta de a realiza ca majoritatea sunt vehicule pe care noi le folosim. Aveti un numar de declaratii ale martorilor oculari la contactele in care navele noastre au aterizat pe pamant si dovada intalnirilor cu Guvernele voastre. Musamalizarea este pentru a preveni ca intrebarile sa fie puse si pentru a evita stinghereala( oficialitatilor, n.t.), care ar rezulta din faptul de a fi obligati sa admita ca noi ne-am oferit adesea sa aducem pacea pe pamant, iar ea a fost refuzata.


Totusi, noi mergem mai departe cu dezvaluirea deoarece pana ce nu putem fi recunoscuti si acceptati oficial, nu putem sa ducem la indeplinire aterizarile noastre in masa, insa vom participa la zboruri in preajma voastra. Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca noi nu trebuie sa aparem, fortandu-ne asupra voastra, iar contactul trebuie sa fie in raspuns la apelul si permisiunea voastra, care vor trebui acordate inainte ca noi sa facem toate acestea. Daca noi ignoram aceasta conditie, noi v-am influenta in mod nedrept, in timp ce voi trebuie sa va creati calatoria propriilor voastre suflete. Evident, atunci cand ne vom putea intalni in mod deschis, inca vor exista oameni care mai degraba ar fi dorit ca noi sa nu fi aparut, dar noua ni se permite sa raspundem atunci cand majoritatea este in favoarea sosirii noastre. Prioritatea este de a ne ocupa de lipsuri si de nevoia de a va pregati repede spre a merge in viitor, prin a va oferi toate acele avantaje prin intermediul noilor descoperiri, care pentru atat de mult timp au fost tinute ascunse de voi.


Sarcinile dinaintea noastra sunt cu totul formidabile, dar noi vom afirma ca nu avem nici un fel de probleme in a face noile tehnologii cu rapiditate disponibile voua. Aliatii nostri se misca cu atentie, inainte de a actiona in plina forta, sincronizarea trebuind sa fie perfecta, iar noi nu dorim sa ii vedem intrand in bucluc. Odata ce ei vor incepe, aceasta va vesti o serie de evenimente care va vor ridica si veti stii fara vreo urma de indoiala ca Noua Varsta a inceput. Exista anumite teluri care trebuie intrunite inainte de Ascensiune si implicarea noastra va asigura ca asa va fi. Nici o sarcina nu este prea mare pentru noi, noi avand milioane de nave de care putem dispune in cel mai scurt timp. De fapt detaliile misiunii noastre sunt frecvent reimprospatate, noi fiind astfel pregatiti si gata sa incepem. Acea permisiune nu va mai fi amanata inca pentru multa vreme si este atat de aproape incat noi suntem chiar emotionati in aceasta directie.


Ascensiunea cere ca voi sa continuati sa va pregatiti fara a renunta. Pe masura ce nivelul de vibratii creste voi va trebui sa le absorbiti in voi insiva si cu siguranta veti incepe sa observati cat de mult va vor intari. Spre deosebire de acum multi ani in urma, cand progresul era incet si abia perceptibil. Acum voi ar trebui sa descoperiti ca sunteti foarte constienti si capabili sa mentineti un inalt nivel de calm in toate situatiile, chiar in mijlocul energiilor de vibratie joasa. Acest fenomen ajunge pana la sfarsitul anului activ pentru un numar de oameni, apropiat masa critica si care va va ajuta sa treceti prin poarta stelara. Acum, doar cei care s-au pregatiti cu succes vor trece mai departe si vor ascensiona. Daca ideea ascensiunii va atrage si daca este intentia voastra de a o face, atunci aproape sigur ca voi veti reusi. Aceasta cere efort si staruinta, dar nu este nici pe departe pe atat de dificil pe cat unii dintre voi isi imagineaza.


Cu siguranta voi nu trebuie sa va ingrijorati de tentativele Celor intunecati de a va distruge asteptarile pe masura ce acest an se desfasoara, deoarece ei nu vor avea nici un cuvant in ce se petrece si interferenta lor nu va fi tolerata de catre noi. Timpul lor aproape ca a expirat si ei sunt pe deplin constienti de inlaturarea lor de la putere, care va urma. Noi i-am indemnat pe aliatii nostri sa mearga mai departe, lucrurile pe pamant fiind destul de volatile si acestea ar beneficia de schimbarile care stau sa se petreaca. Odata ce persoanele corespunzatoare se vor afla la carma, atunci noi cu totii vom putea sa trecem mai departe cu responsabilitatile fata de ceilalti . Tineti minte ca inainte ca voi sa fi venit in aceasta viata (incarnare, n.t.), ati stiut ca veti lua parte la procesul Ascensiunii si multi dintre voi veti avea sarcini speciale de indeplinit. Aceasta arata cat de bine a fost intocmit planul lui Dumnezeu, pentru a asigura finalizarea cu succes in perioada de timp data. Totul a fost planuit inca de la inceput cu perfectiune, iar aceasta inseamna ca Cei intunecati au fost destinati sa piarda. Aceasta cunoastere ar trebui sa imbarbateze pe oricine care a avut indoieli.


Mama Pamant a fost relativ tacuta, considerand ca ea se afla in convulsiile propriei sale purificari. Totusi, inca aveti grija, deoarece unele schimbari fizice vor trebui sa se petreaca inainte ca acest ciclu sa se incheie. Urmariti propriile voastre intuitii, deoarece cu totii sunteti intuitivi, dar foarte putini observati cu adevarat ceea ce vi se ofera. Nu confundati aceasta cu reactia voastra in fata fricii, deoarece ea va conduce la panica, intr-o perioada in care vi se recomanda destul de clar sa ramaneti calmi. Intr-adevar, perioada care va urma ar trebui sa va aduca bucurie, voi ajungand sa aflati cu certitudine ca experientele finale sunt acum in desfasurare. Pastrati perioada urmatoare in gandurile voastre si minunatul final, care vor indeplini toate promisiunile facute voua, ca unele care sa fie inaltatoare si aducatoare de pace si fericire intr-o masura deplina.


Sunt SaLuSa din Sirius si percep gandurile voastre, care sunt directionate catre mine. Va multumesc pentru bunatatea voastra si energiile iubirii, care sunt trimise membrilor Federatiei Galactice. Ne inveseleste inimile faptul ca voi nu numai recunoasteti prezenta noastra, dar sunteti incantati sa va reamintiti de noi in gandurile voastre. Cu cat mai mult intram in comuniune unii cu ceilalti, cu atat mai mult suntem uniti in Iubire si in Lumina.

Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf
   

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com