Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 30 noiembrie 2011

30-Noiembrie-2011


SaLuSa, 30-Noiembrie-2011 

Dupa cum se spune, « keep on keeping on », continuati sa faceti ceea ce faceti si nu lasati nimic sa va distraga de la calea aleasa. Doar voi singuri stiti ce va este necesar pentru a va propulsa mai departe, exact acolo unde v-ati stabilit tinta. In mod normal, voi ati fi chiar fericiti evoluand in propriul vostru pas si cu siguranta nici o presiune nu este exercitata asupra voastra, pentru a proceda altfel. Totusi, trebuie sa se inteleaga ca Ascensiunea este atat de aproape, incat voi doriti sa prindeti aceasta ocazie de a iesi din cea de a treia dimensiune si trebuie sa fiti siguri ca stiti ce se cere de la voi. Dupa cum am mentionat adesea, este intentia voastra, care este atat de importanta, deoarece cu cat mai repede emiteti acea energie, ea va atrage energie similara si o va intari pe a voastra, acest proces deschide calea spre Ascensiune. Tine de a va ridica vibratia prin a aduce mai multa Lumina in viata voastra si prin a o raspandi prin gandurile si actiunile voastre pozitive.

Nu va ingrijorati daca voi aveti o cale diferita de a celorlalti, deoarece exista mai mult de o cale de a ajunge la Ascensiune. Intr-adevar exista linii temporale care acopera fiecare combinatie posibila. Daca v-ati exercitat alegerea voastra, nu poate fi o cale gresita, altfel libertatea de a alege ar fi inutila. Voi sunteti creatorii propriului vostru viitor, fie ca realizati aceasta sau nu, acesta fiind motivul pentru care vi se spune ca v-ati creat realitatea prezenta. Aceasta nu inseamna ca ea nu poate fi schimbata, deoarece voi ati facut tocmai aceasta ramanand in picioare si refuzand sa va plecati in continuare in fata Celor intunecati. Este adevarat ca noi si multe alte Fiinte de Lumina va ajutam, dar noi facem aceasta doar atunci cand voi insiva ati facut primii pasi. Voi alegeti-va destinatia, iar noi vom plasa si mai multe indicatoare, pentru ca voi sa nu va pierdeti directia.

Vremurile in care va aflati sunt minunate, deoarece voi ati facut cu claritate cunoscut faptul ca nu mai vreti sa aveti nimic de a face cu mentalitatea ce se concentreaza asupra razboiului si confruntarilor. Voi sunteti chiar categorici in cererea voastra de pace mondiala, iar daca liderii vostri actuali sunt incapabili sa-i raspunda, voi nu sunteti pregatiti doar sa ii vedeti dati jos, ci insistati ca noi lideri, care pot sa va intruneasca cerintele, sa fie numiti in locul primilor. Dragilor, asemenea lideri se afla printre voi si atunci cand noi vom fi inlaturat obstacolele si opozitia, pe care ei o intampina, acestia va vor conduce spre o era pasnica si fericita, pe care nu doar ca o cautati, dar o si meritati. Exista acum o mare majoritate de oameni in lume, care se roaga pentru pace, insa pentru o pace nu obtinuta cu orice costuri, ci una care rezulta in urma negocierilor pasnice. Asemenea rugaciuni isi primesc raspunsul de la Fiinte de Lumina, care se afla in dimensiunile mai inalte si ele ne sustin in munca noastra, prin imputernicirea pe care ne-o ofera in a va ajuta sa atingeti o pace durabila pe Pamant.

Sunt mute care trebuie realizate inainte ca voi sa atingeti finalul lui 2012, acesta fiind faza in care noi vom avea un rol major. Voi trebuie sa va miscati repede de la aranjamentul facut de catre Illuminati, cel care v-a tinut sub controlul lor. Ei au urmarit sa creeze situatii in urma carora voi sa fiti din ce in ce mai dependenti de ei. Facand aceasta, ei au facut tot ceea ce le-a stat in putiinta pentru ca voi sa nu inaintati in Noua Era, aceasta facandu-va automat mai independenti de ei. Totusi, puterea lor a fost acum gradat redusa si aceasta va continua sa fie redusa, pana cand ii vom putea inlatura din pozitiile de autoritate si influenta. Deja multe dintre bazele lor subterane secrete au fost demontate si neutralizate, pentru ca ele sa fie pentru totdeauna scoase din uz.

Lucrurile evolueaza bine, desi, dupa perceptia pe care voi o aveti, poate ca nu vi se pare sa fie asa. Este o sarcina colosala a atinge punctul in care aliatii nostri sa preia fraiele puterii. Nu va fie frica, deoarece suntem atat de aproape sa punem punct interferentelor din viata voastra. Dualitatea a oferit desigur sanse egale fie Luminii, fie intunericului sa se amplifice si pana de curand Cei intunecati au constituit forta dominanta. Acesta nu mai e cazul la acest moment si cu ajutorul aliatiilor nostri, urmarim sa folosim forta Luminii, pentru a inlatura energiile negative, care au mai ramas pe Pamant. Lumina poate fi diminuata, dar niciodata invinsa de Cei intunecati si adevarul este ca Lumina va fi mereu invingatoare. Nu faceti confuzia de a considera viitoarele activitati de pe Mama Pamant ca evenimente negative, purificarea in care ea este implicata fiind o serie de actiuni pozitive, care vor conduce la restaurarea Pamantului. Atunci cand vor exista eruptii fizice sau miscari ale Pamantului, unele suflete vor pleca, dar aceasta se va petrece deoarece ele au ales astfel.

Afacerile din lumea voastra sunt dominate de criza financiara, insa noi vedem deznodamantul ca fiind unul care va ajuta la inlaturarea Illuminati-lor, care nu doar au monopolizat politicile monetare, dar le-au manipulat in avantajul lor. Unele dintre cele mai mari crime impotriva umanitatii sunt corelate cu aceste aspecte. Banii vostri au fost furati fie direct, fie indirect si au umplut buzunarele celor care s-au pus singuri in varful piramidei. Bogatia lumii va fi luata inapoi si distribuita in mod corect si toti se vor bucura de o viata satisfacatoare, in care nu vor mai exista saracia si sclavagimul.

Poate ca ati observat un numar crescand de surse, care aduc mesaje despre perioada ce va urma. Fiti selectivi si permiteti intuitiei voastre sa lucreze pentru voi si pastrati-va credintele pana in punctul in care veti avea un motiv suficient de bun, pentru a le schimba. Dupa cum am spus exista multe cai spre Ascensiune, dar si alte cai, care duc sufletele intr-o continuare a acestei calatorii in dimensiunea actuala, ele neavand dorinta de a proceda altfel, insa fiti siguri ca ele nu au putut sa se afle pe Pamant, fara a fi invatat multe lectii folositoare. Acestea le vor folosi din plin in viitor, iar daca acestea sunt suflete cu care acum sunteti rude, voi poate ca veti vrea sa ramaneti in legatura cu ele in calitate de Ghizi.

Voi uneori vorbiti despre a le multumi stelelor voastre norocoase pentru lucrurile bune din viata voastra si voi nu va dati seama cat de aproape de adevar sunteti. Atunci cand priviti in sus pe cerul nopti, voi priviti sorii multor sisteme solare. Fiecare soare este resedinta unor Fiinte extrem de inalte de Lumina si ele directioneaza Lumina in Universul vostru. Puteti sa va ganditi la ele ca Zei (eng. Gods, n.t.), care la randul lor se conecteaza la Marele Soare Central si actioneaza ca si canale, spre a raspandi energiile peste tot, prin urmare ridicand vibratiile joase. Este un proces continuu, care gradat permite intregii vieti sa se reintoarca la Sursa. Amintiti-va, ca Totul este Unul si ca cu totii isi au existenta in energia totului.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si doresc sa va aduc binecuvantari si lumina din partea civilizatiilor membre ale Federatiei Galactice.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com