Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 3 noiembrie 2011

SaLuSa, Noiembrie 2, 2011


SaLuSa, Noiembrie 2, 2011 

Noi putem simti asteptarile crescande ale evenimentelor, ce va vor schimba vietile. Solutia “rapida”, pe care multe tari incearca sa o implementeze, pentru a-si gasi o cale de scapare din problemele actuale, va fi doar atat (o solutie “rapida”, n.t.), fara o rezolvare pe termen lung. De fapt ele nu au nici un raspuns, acesta fiind motivul pentru care atunci cand aliatii nostri le vor prezenta planul nostru va exista o mica opozitie. Noi am putut anticipa colapsul, care era inevitabil, deoarece voi nu mai puteati sustine modalitatile nesabuite de a va conduce afacerile. Acest colaps desigur ca a fost realizat in mod deliberat, pentru a se mentine controlul asupra voastra. Atunci cand am discutat in trecut de existenta “unui moment potrivit” pentru ca actiunile sa fie demarate, acum voi ar trebui sa fiti capabili sa vedeti la ce ne refeream. Noi a trebuit sa asteptam pana ce voi ati ajuns la punctul de non-retur, pentru a fi clar pentru toata lumea ca un nou inceput era vital. Acel moment a venit si ne pregatim in asteptarea de a face schimbarile initiale, ce vor pune lucrurile in miscare spre mai bine.

Pe masura ce trece fiecare zi la fel si atentia voastra este necesara pentru a pastra vibratiile la un nivel cat mai inalt posibil. Concentrati-va asupra Luminii si lasati-o sa fie baza pentru tot ceea ce faceti. Amintiti-va ca gandurile sunt de asemenea puternice, deci nu le permiteti sa iasa din intentia voastra de a trai si vorbi in Lumina. Acestea sunt vremurile importante, pentru care multi dintre voi ati venit pe Pamant, spre a participa la ele si va fi o perioada glorioasa de realizari, in care oamenii isi vor recapata suveranitatea si vor rescrie Constitutia. Vocile voastre au fost auzite de mult si in sfarsit veti avea semne pozitive, care nu vor mai lasa nici o indoiala despre incotro va indreptati cu totii. Multi pot deja simti o noua energie in aer, una care este inaltatoare si care va protejeaza de energiile joase. Bucurati-va de ea si lasati si pe altii sa vada ca nu exista nimic de care sa le fie frica si voi veti ajuta astfel la ancorarea Luminii pe Pamant.

Mama Pamant trebuie sa aiba cuvantul ei in ceea ce se petrece, deoarece ea trebuie sa mearga mai departe, spre propriul ei beneficiu. Oricum, actiunile ei nu vor fi excesive, iar noi ajutam la minimalizarea efectelor asupra schimbarilor fizice. Pregatirile ei trebuie realizate in acelasi mod in care voi va pregatiti trupul pentru viata in dimensiunile mai inalte. In cazul in care voi sunteti afectati personal de schimbari, sa stiti ca voi ati trecut printr-o asemenea experienta, in urma careia oamenii se afla in mare masura acolo unde ar trebui sa fie. Incercati sa nu va irositi energia afland de ce, deoarece cu timpul totul va deveni clar vis-a-vis de motivele experientei voastre. Karma se poate aduna pentru a fi arsa pe durata oricarei vieti si aceasta nu are niciodata loc decat daca voi sunteti gata sa o acceptati. Totusi, uneori voi veti alege sa experimentati pur si simplu, ca o curba de invatare, deci nu exista intotdeauna un motiv karmic pentru aceasta. Acceptati orice se va petrece, deoarece viitorul vostru este asigurat si nimic nu il va schimba, decat daca este alegerea voastra proprie, care va face aceasta.

Chiar si in haosul, care este trecator, exista un motiv si el urmeaza un plan, asa cum fac toate celelalte. Multi dintre voi ati observat anul acesta cum timpul s-a accelerat mai mult ca niciodata pana acum; si va continua sa o faca. Puteti fi prin urmare siguri ca cea ce mai ramane din acest ciclu va trece cat ai clipi, insa va fi cea mai savuroasa experienta. Ceea ce deznodamantul este destinat sa fie este important si nu maniera in care aceasta va ajunge sa se petreaca, desi aceasta va avea puncte inalte de pur extaz si uimire. Sa nu aveti nici un fel de frica, veti fi tinuti informati asupra a ceea ce se petrece si ceea ce este la fel de important, motivul pentru care toate acestea au loc.

Acestea sunt vremuri in care sunt puse multe intrebari de catre cei ce sunt prinsi in energiile joase. Ei stiu ca ceva grandios este pe cale sa se petreaca, si cu toate acestea le este frica de schimbare, fiind inconstienti de oportunitatea minunata oferita fiecarui suflet. Va fi facut clar cunoscut faptul ca ceea ce se petrece face parte din incheierea ciclului dualitatii, dar mai important este inceputul unei noi ere, o Era de Aur. Daca simtiti ca sunteti “tentati” sa incercati sa va ridicati viata in Lumina, fiti siguri ca exista mult ajutor, care sa va ofere toate sansele de succes. Creatorul doreste ca intregul Univers sa ascensioneze si creaza ceea ce este necesar pentru a realiza aceasta. Vor exista intotdeauna vremuri in care aceasta oportunitate va reveni din nou, insa daca va puteti inalta cu aceasta ocazie, va insemna ca nu va mai trebui sa ramaneti in tinuturile dualitatii.

Credem ca cu cat intelegeti mai mult ca realitatea voastra este o iluzie creata de voi, ce poarta o mica asemanare cu dimensiunile inalte din care ati venit la inceput, cu atat mai usor veti accepta schimbarea. Voi nu trebuie sa fiti saraci, infometati si nefericiti pentru a trai o viata decenta. Nu este nimic in neregula cu a trai o viata confortabila si fericita, avand o ampla vreme de a va exprima in orice mod alegeti. Totusi, vi se cere sa actionati cu responsabilitate si sa nu negati oportunitatea altora sa fie ca si voi. Nu exista suflete “care au” si “care nu au” in dimensiunile mai inalte, asa cum aveti in lume astazi. Abundenta aduce mai mult decat este necesar pentru nevoile fiecaruia, iar voi veti ajunge la ea in viitorul foarte apropiat. Ganditi-va la aceasta Dragilor, de ce ati dori sa acumulati mai mult decat ati avea nevoie, cand totul este asigurat cu prisosinta. Atunci cand banii vor inceta sa mai fie necesari, veti stii ca va aflati pe taramul plenitudinii si raportarea voastra la avutii va fi cu totul diferita de cea pe care o aveti acum.

Atunci cand veti atinge un anumit nivel de vibratie inalta, veti dori in mod automat pentru toti, ceea ce v-ati dori pentru voi insiva. Bucuria, fericirea si satisfactia tin de trairea in Unicitatea in care va inaltati acum. Ea aduce la suprafata acel aspect feminin al grijii pentru ceilalti, ce vine din indumnezeirea voastra si pana la urma voi sunteti cu totii zei in devenire(eng. you are gods in the making, n.t.). Stim ca unii dintre voi nu va simtiti in largul vostru cu aceasta sugestie, iar motivul pentru aceasta este probabil deoarece voi inca va simtiti inadecvati pentru a fi considerati zei. Tineti minte ca inainte sa veniti in dualitate, voi toti erati zei, si ca Fiinte de Lumina voi erati printre marii creatori din Univers. Voi ati lasat multe in urma atunci cand ati ales sa experimentati vibratiile joase si v-ati pierdut identitatea voastra, insa ea incepe sa va revina odata inca o data prin constiinta voastra trezita.

Sunt SaLuSa din Sirius si simt ca acum sunteti relaxati in interactiunea cu noi si ati realizat ca nu aveti nici o nevoie de a va simti inferiori noua in nici un fel. Noi suntem cu totii suflete frumoase aflate intr-o calatorie minunata, impreuna impartasind experientele noastre si va vedem ca sufletele frumoase de Lumina ce sunteti.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com