Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 25 noiembrie 2011

23-Noiembrie-2011


SaLuSa, 23-Noiembrie-2011 

Puterea oamenilor creste si ceea ce vedeti in lumea voastra arata ce succes puteti sa aveti, atunci cand oamenii se mobilizeaza pentru un scop comun. Poate sa ia timp pana atingeti succesul deplin, dar odata ce ati pornit lucrurile, inertia lor le va duce mai departe. Guvernele vor tine cont de cererile voastre, ori le vor ignora, aceasta conducand la dizolvarea lor. Voi ati creat conditiile ce permit ca noi si altii ca noi sa venim in ajutorul vostru, si desigur, noi lucram in spatele scenelor, dar influenta noastra ajuta activitatile directe, intr-un mod care este benefic pentru voi. Dupa cum stiti, noi monitorizam ce se petrece acum si de asemenea ce este se planuieste de catre Cei intunecati. Noi facem eforturi sa va punem pe acea directie de mers, care este cea mai putin volatila si care este cel mai probabil ca va evita confruntarile violente. Cu cat autoritatile dau inapoi, permitand continuarea demonstratiilor pasnice, cu atat mai mult ajutor vor primi. Populatia lumii se trezeste acum, realizand cum a fost subjugata de eoni de timp si nu va renunta la cererile ei de schimbare, pana ce suveranitatea oamenilor nu va fi restaurata.

Deci lupta continua, cu Lucratorii intru Lumina aducand din ce in ce mai multa Lumina pe Pamant, care ridica vibratiile pe culmi noi. Fiti siguri ca totul se desfasoara conform planului, unele puncte fiind deja atinse, care vor permite unor actiuni ferme sa se petreaca. Aliatii nostri lucreaza din greu, dar au nevoie de sustinerea noastra din cand in cand, pentru ca ei sa atinga tintele pe care noi li le dam. Dupa cum am spus inainte, noi am dori sa vedem ca lucrurile evolueaza pana la sfarsitul anului, acestia fiind pasi care vor deschide calea spre un mare salt inainte. In permanenta folositi-va intuitia in aspectele ce va privesc personal si in cazurile in care voi realizati ca anumiti pasi trebuie urmati, pentru a va apara in fata oricarei actiuni realizate. Noi ne gandim la posibile crize de alimente si intrerueri ale curentului electric, care pot, in unele zone, sa va creeze inconveniente. Tineti minte ca in viitorul apropiat noi vom fi cu mult mai aproape de voi si cel mai probabil vom fi capabili sa va asistam personal. Nici una dintre problemele pe care le experimentati nu va vor afecta pentru o lunga perioada de timp, deoarece ele au fost anticipate cu mult timp in urma si li s-a permis sa aiba loc.

Voi incepeti sa realizati ca in ciuda previziunilor sumbre de catastrofe ce vor veni cu vremurile de pe urma, pana acum nu a fost nimic de natura acelor profetii si voi sunteti cauza schimbarilor care s-au petrecut. Pentru o lunga perioada de timp, voi ati actionat din greu, iar actiunile voastre au fost incununate de succes, pentru a ridica nivelele de vibratie, si aceasta reusita a anulat nevoia unor schimbari drastice. Desi purificarea si modificarile fizice sunt inca necesare, in loc de unele pe o scara larga, ele au devenit mai locale. Atunci cand ne vom putea alatura voua, noi vom lucra impreuna si vom face ca munca sa fie una de scurta durata, in fata incercarilor la care sunteti supusi. O mare parte din purificarea necesara nici macar nu necesita ca noi sa ne aflam pe Pamant si poate fi realizata direct din spatiu. Intr-adevar, noi am facut aceasta pentru chiar o lunga perioada de timp si acesta este motivul pentru care marile voastre ghinioane v-au cauzat decat unele inconveniente limitate. In era testelor nucleare, care au poluat atmosfera voastra, noi am fost responsabili de curatarea ei.

Noi avem o mare admiratie pentru voi, in ceea ce priveste faptul ca voi ati primit sa treceti prin incercarea dualitatii, stiind ca ea va fi o experienta extrem de grea. Este doar acum momentul in care multi dintre voi v-ati trezit la adevarata voastra identitate si la adevarul ca voi nu sunteti corpurile voastre fizice, ci Fiinte de Lumina. Dupa mii de ani si multe vieti (incarnari, n.t.), voi v-ati decoperit abilitatea de a va centra intentiile asupra ceea ce va doriti cu adevarat si ca voi nu sunteti dependenti de nici o alta persoana. Voi nu mai acceptati sa fiti inrobiti si din ce in ce mai multi dintre voi va asumati responsabilitatea pentru vietile voastre. Cu timpul voi veti deveni total independenti si vi se va permite libertatea de a va alege experientele, iar acea zi nu este atat de indepartata. Aceasta tine de a va ridica pe voi insiva la a deveni o Fiinta in planurile superioare ale existentei, iar Ascensiunea face parte din acea calatorie.

Pentru moment acceptati problemele lumii voastre de zi cu zi, stiind ca ele sunt o cale spre un final, ce va va conduce spre o noua perioada de experienta. Voi nu veti avea nevoie sa treceti prin lungi perioade de recuperare, deoarece munca de reconstructie va fi foarte rapida. Pe atunci noi vom fi sosit pe Pamant si impreuna noi vom pregati scena pentru incheierea ciclului dualitatii. Noi cei din Federatia Galactica, ne-am pregatit de mult pentru rolul pe care il vom juca foarte curand si stim ca, vorbind la modul general, voi sunteti gata sa va alaturati noua. Nivelurile de constiinta a multora dintre voi au atins punctul in care voi sunteti suficienti de constienti, pentru a intelege scopul superior al Omului si lucrati pentru a-l atinge.

Anul viitor va fi unul de reusite imense, nu in ultimul rand el va aduce si ruperea barierelor ce v-au tinut separati. Indiferent ca aceasta s-a petrecut din motive politice, religioase sau rasiale, tendinta naturala a Omului este de a fi bun si iubitor de pace. Dupa cum razboaiele vor fi oprite si la fel si amenintarile de razboi, voi veti fi capabili sa lucrati impreuna, fara a va afla intr-o stare de frica, si increderea intre oameni va reveni. Justitia se va intoarce de asemenea si acolo unde va fi posibil, toate injustitiile vor fi indreptate. Noi stim ca multi dintre voi ati fost victimele proceselor false si inca va aflati in custodie sau incarcerati, voi veti fi eliberati.

Politica se va schimba atat de mult, incat nu va mai exista loc pentru mituiri sau coruptie si sinceritatea si transparenta vor asigura ca voi veti putea avea o incredere deplina in cei alesi. Noi deja i-am abordat pe acei politicieni, care sunt ai Luminii si care pot fi pe deplin crezuti ca au cele mai bune intentii pentru voi in inimile lor, atunci cand vor fi numiti in guvernele interimare. Este mult de facut, dar planurile s-au realizat pe o durata chiar lunga de timp si cei care vor lucra cu noi sunt de incredere si ei cunosc ce se cere de la ei. In viitor sistemul politic va opera diferit si voi veti avea o mult mai mare influenta asupra a ceea ce se va petrece si acesta va functiona pentru oameni.

Dragilor, asteptarea voastra se va incheia in curand si trecutul va parea a fi doar un vis urat. Viata va fi rapid transformata in una care este placuta si care in sfarsit va intalni asteptarile voastre. Deja este o stare de calm, ce intra in viata unora dintre oameni, pe masura ce noile energii isi fac simtit efectul si o stare in care oamenii pur si simplu stiu ca schimbarea pluteste in aer. Pastrati-va atentia destul de in fata si nu lasati ca haosul actual sa va afecteze, deoarece el nu va dura nici pe departe pe atat de mult pe cat va puteti voi astepta sa dureze.

Sunt SaluSa din Sirius si va multumesc voua tuturora, acelora care ati facut eforturi de a aduce Lumina pe Pamant si intr-o zi veti afla care este motivul pentru care ati venit.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com