Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 28 noiembrie 2011

25-Noiembrie-2011


SaLuSa,  25-Noiembrie-2011 

Pentru aceia dintre voi care urmariti ce se petrece in lumea voastra, nu puteti sa nu observati ca previziunile noastre despre care va fi deznodamantul devin realitatea voastra. Marile probleme bancare si financiare se indreapta cu claritate spre un dezastru, si nu exista nici o cale de a-l preveni. Traiti intr-o lume care se afla intr-o stare de haos si se indreapta cu pasi constanti catre o implozie. Oamenii vad acum ce nu a fost in regula cu vechiul sistem, dar pana in prezent ei nu au raspunsuri care sa rezolve intrutotul problemele. Un numar de guverne s-au pus de acord in comun sa sustina o noua abordare asupra sistemului bancar, insa ramane de vazut cum aceasta le poate galvaniza in actiune. Aceasta situatie ne ofera oportunitatea de a ne impinge aliatii mai departe, care cu ajutorul nostru pot sa sublinieze ce este necesar sa fie trecut pe noua cale, care va rezolva problemele voastre. Este de asemenea si atentia care se cere a fi data programului Abundentei, care va urma asemenea schimbari, deci noi lucram din greu pentru a aduce ceva care are o oarecare asemanare cu ordinea in manifestare. Cea mai mare parte a ceea ce este asteptat este legat de anuntul Dezvaluirii, si acesta este pregatit si doar asteapta ca o data ferma sa fie acceptata.

Cu fiecare saptamana care trece, nevoia de a incepe schimbarile devine si mai presanta, dar noi nu dorim sa ne repezim, dupa ce am asteptat cu rabdare pentru atat de multa vreme. Nu ar aduce de fapt nici un beneficiu a incepe prea repede, deoarece actiunile noastre trebuie sa fie sincronizate cu voi, pentru a asigura o cale neteda spre succes. Federatia Galactica continua sa monitorizeze indeaproape activitatile Celor intunecati, si desi organizarea lor este deficitara, ei inca pot fi o amenintare. Totusi, noi le-am luat posibilitatea de a cauza un dezastru major si le-am blocat interferenta in Orientul Mijlociu. Tarile din acea zona trebuie sa isi rezolve singure problemele si cat mai curand posibil sa actioneze in directia cererilor facute de oamenii acelor popoare. In trecut Vestul in mod deliberat au pus ochii pe campurile de titei si adesea au instigat probleme si razboaie pentru a le slabi si pentru ca ei sa preia controlul. Colonialismul a furat tari impreuna cu bogatiile acestora din habitatele naturale, iar aceste aspecte vor fi adresate atunci cand pacea va fi restaurata.

Sunt atatea care au avut loc, pentru a va aduce intr-o stare de inrobire, si totusi se pretinde ca voi sunteti liberi, ceea ce este departe de adevar. Adevarata libertate va fi restaurata odata ce noi ii vom inlatura pe Cei intunecati si noi guverne vor respecta Constitutia. Multe legi facute in vremurile recente, care au fost ilegale, vor fi declarate nule si restituirile necesare vor fi facute acolo unde oamenii au fost penalizati sau incarcerati. Aceste schimbari vor avea loc cu asistenta noastra, pentru a asigura ca voi sunteti repusi in drepturi ca Fiinte Suverane. Toate aceste actiuni vor deschide calea pentru lucruri mai mari, care vor veni cu si dupa Ascensiune. Deci puteti observa ca vremuri incarcate ne asteapta si ele sunt in acelasi timp si foarte pline de recompense.

La acest moment, majoritatea dintre voi care urmariti variate surse de informare de incredere, ati inteles ce vremuri minunate se apropie. Aceasta ar trebui sa faca mai usor de suportat calatoria voastra din timpul schimbarilor, schimbari pe care tehnologiile noastre le vor realiza cu usurinta si chiar repede. Planurile noastre sunt aduse la zi imediat ce noi schimbari devin necesare si suntem pregatiti sa intram in actiune odata ce actiunile preliminare au fost intrunite. Totul aste atat de aproape de a fi gata, incat noi stim ca mai este necesar inca foarte putin timp, inainte ca noi sa putem sa intram in actiune.

Fiti curajosi si nu dati inapoi, atunci cand sunteti in fata atacurilor la adresa credintelor voastre, deoarece atunci cand oamenii realizeaza ca lumea se transforma pentru totdeauna, ei vor fi reticenti la a renunta la ceea ce au. Ei vor sti in inimile lor ca nu pot opri evolutia, dar vor incerca sa aduca argumente negative schimbarii, din cauza fricii pe care o simt. Daca veti fi invitati sa ii ajutati sa inteleaga, atunci faceti-o fara a-i coplesi insa cu cunoasterea voastra – doar dati-le atat cat este necesar sa le deschideti calea catre intelegere. Unele suflete se afla aici pentru a experimenta Ascensiunea de la distanta, fara a dori cu adevarat sa fie implicati. Totusi, toate experientele va ajuta sa mergeti mai departe si adesea ca rezultat seminte sunt plantate, pentru a creste in oportunitatea de a capta o mare cunoastere.

Liberul arbitru functioneaza indiferent de alegerile pe care un suflet le face, deoarece se stie ca daca este vorba de o situatie negativa, voi va veti intoarce intotdeauna inapoi. Pana la urma, viata voastra este infinita si voi sunteti nemuritori, iar Creatorul nu are pretentii asupra voastra, El acceptandu-va ca pe cineva care doreste sa experimenteze in afara Sursei. Fiecare suflet creste de pe urma experientei colective si nevelurile de constiinta cresc cu rapiditate. Precum in Cer asa si pe Pamant, si pe Pamant voi sunteti inaltati de nivelele in crestere ale constiintei celorlalti. Voi sunteti ca Un Mare Suflet si cu trezirea voastra actuala, voi sunteti capabili sa “simtiti” Unicitatea in care existati. Este adevarat ca ceea ce faceti unei persoane, le faceti si celorlalte. Atunci cand atingeti acest nivel de intelegere, voi aceptati o mai mare responsabilitate pentru gandurile si faptele voastre, intelegand ca voi creati o energie ce ii afecteaza si pe ceilalti.

Cu multi dintre voi pregatindu-va pentru festivitatile de sfarsit de an, este o distragere binevenita a atentiei de la fundalul intunecat asupra caruia media se concentreaza zilnic. Bucurati-va de oportunitatea unei reuniuni, atunci cand familiile se reunesc si isi reinoiesc iubirea ce exista intre membrii lor. A darui este bine pentru suflet, atunci cand aceasta actiune este realizata fara a astepta ceva in schimb. Este o mare placere, mai ales in ceea ce ii priveste pe copii, atunci cand le intruniti asteptarile de bucurie si fericire. In mod firesc, ei nu dau importanta pretului cu care a venit un cadou si adesea au o mare satisfactie din cadouri ce sunt de o natura simpla. Adultii uneori au o viziune diferita, dar ca intotdeauna este intentia cea care conteaza si ar trebui apreciata.

In functie de gradul vostru de constienta, acest an veti avea mai multe de celebrat, deoarece 2012 aproape ca bate la usa si el va fi chiar extraordinar. Va fi mai diferit decat oricare alt an, insa aceasta in directiile cele mai pozitive, iar noi le multumim acelora dintre voi care ati venit pe Pamant, pentru a raspandi Lumina. Va fi un an care va ramane in amintirile voastre pentru mult, mult timp de aici in colo si se va discuta despre el prin tot Universul. Faptul ca voi i-ati infrant pe Cei intunecati si ca Ascensiunea este asigurata, este asigurarea ca Universul este in siguranta si ca Ascensiunea va fi dusa pana la capat.

Sunt SaLuSa din Sirius si ma simt privilegiat sa lucrez cu suflete atat de frumoase. Va binecuvantez pe toti si va trimit iubirea mea.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com