Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 22 noiembrie 2011

21-Noiembrie-2011


SaLuSa, 21-Noiembrie-2011 

Odata ce v-ati hotarat in ce directie o luati, nu lasati pe nimeni sa va devieze de la telul din aceasta perioada, pentru care v-ati pregatit de o lunga perioada de timp. Voi ati ajuns atat de departe si ar trebui sa stiti acum exact pentru ce ati lucrat. Karma voastra ar trebui in toate intentiile si scopurile sa fie aproape incheiata si in aceasta viata multi dintre voi ati ales sa o dizolvati total. Nu va ingrijorati daca stiti ca inca mai aveti de lucru, deoarece oricata mai ramane la momentul Ascensiunii, poate fi acoperita de catre Legea Gratiei si prin urmare nu mai este dusa mai departe. Din cauza Karmei, multe relatii au suferit dar va rugam sa va amintiti ca odata ce ati parasit aceasta dimensiune voi puteti cu usurinta sa va reintalniti din nou. Voi veti accepta ca familia voastra Pamanteana a fost aleasa de asa natura pentru a va rezolva karma voastra colectiva a voastra a tuturora. Familiile adesea se incarneaza impreuna de mai multe ori, si dupa cum va puteti imagina membrii ei vor juca roluri diferite, chiar trecand de la un sex la celalalt si adesea inversandu-si rolurile. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa va opriti de la a-i judeca pe ceilalti, deoarece pana nu va reintoarceti in dimensiuniile mai inalte voi nu puteti avea o imagine completa, care sa explice motivele pentru care experientele voastre sunt asa cum sunt. Fiti siguri ca din necesitate voi ati jucat uneori roluri ale unor personaje din randul Celor intunecati. Aceasta nu inseamna neaparat nimic altceva decat ca voi ati avut vieti in care ati mentinut atitudini negative.

Totul in jurul vostru functioneaza in perfecta concordanta cu Legea Universala si de acest fapt voi puteti fi multumiti. Altfel voi ati fi experimentat un adevarat haos, cu o mica posibilitate de a va feri de consecinte. Cei neluminati dintre voi considera ca acesta este cazul situatiei actuale si neavand increderea voastra in viitor ei nu vad nici o scapare din problemele lumii. Acesta este motivul pentru care ii imploram pe aliatii nostri sa isi incheie (cu succes, n.t.) activitatile, pentru ca noi sa putem aranja dezvaluirea si asa trecem mai departe la contactul cu voi. Consideram ca aceasta este esential pentru acele suflete care au o mica sau nici un fel de intelegere despre cine sunt cei care ii ajuta in realitate. Noi consideram ca odata ce am fost oficial recunoscuti si invitati sa aterizam pe Pamantul vostru, prezenta noastra va fi vazuta ca prietenoasa si planul nostru de a va ridica va fi unul acceptabil pentru voi. O parte din pregatiri vor include desigur inlaturarea Celor intunecati din orice pozitie de autoritate, deoarece odata ce vom incepe curatenia dorim sa fim capabili sa mergem in pas accelerat si fara intarzieri.

Nu-i asa ca visul vi se implineste, ca o zi va cobori peste Pamant si razboiul va fi pentru totdeauna incheiat. Pacea a inceput deja si de o vreme noi am pastrat pacea in numele vostru. Nu o data, ci de multe ori, de-a lungul ultimei jumatati de secol, noi am oprit actiuni deliberate, care au avut intentia de a porni un nou Razboi Mondial. Aceasta continua chiar si acum, dar noi am intervenit si am prevenit utilizarea dispozitivelor nucleare. Exista unele grupuri intunecate ce infloresc atunci cand au loc razboaie si de exemplu nu au nici un fel de remuscari in a aproviziona cu arme ambele parti aflate in conflict. Aceasta s-a petrecut de chiar o lunga perioada de timp si s-a dovedit a fi foarte profitabil. Cei care fac afaceri cu moarte sunt inchisi, iar armele si echipamentele lor in curand vor fi defuncte. Au existat vremuri cu cateva mii de ani in urma in care voi nu ati stiut sa va comportati mai bine decat acum si Rasa Umana a fost destul de mult inclinata sa vada in straini o amenintare la propria existenta. Acum voi va reuniti, recunoscand ca sunteti Cu Totii Unul si ca progresul vostru este cel mai bine servit de cooperare. Pana la urma, voi toti in final va veti indrepta spre un acelasi tel, pe masura ce cautati sa reveniti la Sursa a Toate Cate Sunt.

Fiecare suflet intr-un fel sau altul ne va vedea foarte curand si va vom lumina in zonele in care blocuri mari va impiedica sa acceptati adevarul asa cum el va va fi oferit de catre noi. In prezent voua vi se pare dificil sa considerati macar ca credintele voastre ar putea fi puse sub semnul intrebarii, si totusi fara a va detasa, voi veti fi incapabili sa mergeti mai departe. Nu spunem noi ca ar trebui sa va urmati intuitia, iar acest sfat nu va fi niciodata de o mai mare importanta decat este acum. In acest mod Sinele vostru Superior va va conduce in situatii ce va vor aduce raspunsurile de care aveti nevoie. Mai mult decat atat voi aveti desigur Ghizii vostri si Fiintele Angelice, si voi va puteti adresa lor daca aveti nevoie de sfaturi. Voi nu sunteti niciodata singuri, insa Ghizii vostri nu pot sa va elibereze de toate experientele voastre, deoarece unele sunt necesare pentru evolutia voastra si pentru ca voi sa treceti prin ele.

Traiti la inaltimea conceptelor voastre acum, aceasta fiind foarte important intr-o perioada in care evenimentele pot parea foarte confuze pentru multi oameni. Voi veti putea atunci sa ii ajutati pe altii cu cunostiintele voastre si va fi in mod special important in ceea ce priveste dezinformarea. A sorta adevarul de minciuni nu poate fi o actiune pentru cei neinformati, putand fi o incercare puternica chiar si pentru Lucratorii intru Lumina. Faptul ca media este inca in cea mai mare parte controlata si supusa la cenzura nu ajuta, insa frica falsurilor contradictorii nu mai este pe atat de mare pe cat era si o deschidere mai mare are loc. Mituirea si coruptia sunt aproape epidemii in cadrul multor tari ale lumii si aceasta va trebui sa se schimbe foarte curand. Toate aceste aspecte se afla in atentia noastra, pentru a putea gasi cai sa va asistam. Media trebuie sa isi castige increderea oamenilor si aceasta se aplica in mod egal si politicii, care a fost intesata cu sarlatani si criminali. Acest fapt trebuie sa se schimbe, si foarte repede pentru ca increderea sa fie restaurata.

Cererile de schimbare din partea voastra, sustinute de demonstratiile care sunt inca active, in desfasurare, autoritatile nu le pot opri de la a se raspandi. Energia are, sa spunem asa, o viata a ei si este atrasa de energie de aceeasi natura, primind un impuls din partea lor. Ca s-a ajuns in aceasta vreme nu este surprinzator, deoarece voi ati adunat acest tumult impetuos de multi ani. Acum voi sunteti pe cale sa culegeti rasplata persistentei voastre in fata unei asemenea rezistente, care a fost in mod serios slabita de energia Luminii, ce vine in continuu. Indiferent de urcusurile si de coborasurile pe care le-ati intalnit pe cale, destinul vostru a fost mereu acela de a castiga aceasta infruntare cu Cei intunecati, deci nu este nimic de care sa va ingrijorati – voi sunteti cei victoriosi. In viitorul nu atat de indepartat, noi vom sarbatori impreuna si cat de tare ne vom bucura. Noi nu credem ca voi intelegeti pe deplin ce reusita magnifica va fi, si ce implicatii ample va avea. O multime de suflete depind foarte mult de deznodamant si ele se pregatesc sa se bucure.

Sunt SaLuSa din Sirius si va iubesc pe voi toti, pentru ca ati acceptat o asemenea incercare, care v-a doborat, dar careia nu i-ati cedat niciodata si ati revenit, aratand puterea Luminii si a Iubirii.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com