Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 1 noiembrie 2011

SaLuSa, Octobrie 31, 2011


SaLuSa, Octobrie 31, 2011 

Dezvaluirea are o atat de mare importanta pentru noi, insa nu atat cat vor avea ramificatiile pe care ea le va avea si Cei intunecati vor incerca prin orice mijloace sa blocheze anuntul, deoarece el va dicta sfarsitul activitatilor lor secrete. Este de asemenea inceputul unei relatii mai apropiate intre noi, una care va aduce reunirea Fratiei Luminii. Noi prin urmare facem presiuni asupra aliatilor nostri sa inceapa Dezvaluirea cat mai curand posibil, dar daca va fi necesar o vom face noi sa se petreaca. Noi am facut referiri cu mult timp in urma la data divina pentru aceasta si ea se apropie, astfel incat orice intarziere va fi de scurta durata.

Nu este ca voi nu veti fi pregatiti pentru Ascensiune, deoarece ea are loc deja de o lunga perioada de timp. De asemenea odata ce vom putea comunica direct cu voi, va vom face cunoscute cu claritate detaliile. Asa cum este, cei care ati ales sa ascensionati, ati urmat cu sarguinta sfaturile pe care le-ati primit. Voi ati descoperit propria voastra cale si multi deja isi traiesc viata ca o fiinta ce deja se afla in Lumina. Exista diferite idei despre modul in care vremurile de pe urma se vor desfasura, insa aceasta se accepta fiind alegerea voastra unde va va conduce calatoria voastra. Tineti minte ca 21.12.12 este o inaltare majora si totusi doar inceputul unui alt ciclu de experiente. Oricum, este oportunitatea civilizatiei voastre de a parasi dualitatea si a nu mai continua sa se reincarneze in dimensiunile joase.

Poate ca sunteti legati de amintirile Pamantului, dar nu uitati ca majoritatea dintre voi veti ascensiona cu ea (planeta Pamant, n.t.), pentru a va bucura de frumusetea si armonia dimensiunilor mai inalte. Voi nu veti avea nici un fel de regrete pentru ca parasiti prezentul Pamant si de fapt va veti simti chiar privilegiati sa impartasiti aceasta experienta cu ea. Voi veti fi trecut de la ireal, la ceea ce este expresia Creatorului despre cum ar fi trebuit sa fie cu adevarat. Dualitatea v-a fost oferita pentru experimenta exact ceea ce v-ati dorit, si ati avut o libertate deplina a liberului arbitru. Acum, voi pasiti in dimensiunile divine, in care Legile Creatorului sunt manifestate si puterile de creatie va sunt oferite. Pe atunci voi veti fi devenit Fiinte Cosmice, fara nici o limitare de nici un fel. Oricum, Legile Universului inca se aplica, dar la nivelul mai inalt de realizare si intelegere (pe care il veti avea, n.t.), voi nu ati face nimic care sa fie impotriva lor.

Dupa ce ati trait prin adancurile intunericului si prin continua eroziune a drepturilor voastre, era de asteptat ca voi va veti intoarce impotriva a celor care s-au impus asupra voastra. Deoarece atat de multi dintre voi v-ati intors la Lumina si ati cautat libertate de asupritorii vostri, aceasta a permis Fratiei Luminii sa intervina in vietile voastre. Cu ajutorul primit voi v-ati ridicat chiar repede si facand aceasta ati ridicat nivelele de constiinta la o noua inaltime. Efectul a permis camarazilor vostri de drum sa se trezeasca de asemenea si impulsul este astfel incat nimic nu il poate opri de la finalizarea sa fireasca. Aceasta este desigur ceea pentru ce ati lucrat pentru o lunga perioada de timp si prezenta noastra este garantia voastra de reusita.

Stiind ca viata voastra prezenta este doar una din multe, ce vor continua la infinit, veti realiza ca totul este pentru experienta voastra, pe masura ce cresteti in constiinta. Ea va expansiona gradat, astfel incat ea va putea sa cuprinda o intreaga planeta si o cale in viitorul vostru va fi de a alege sa experimentati a fi un logos planetar. Aceasta poate sa va dea o idee despre ce mare fiinta se afla in Mama Pamant, care asemenea voua inca creste in constiinta. Este motivul pentru care ascensionati impreuna si, daca va ganditi la aceasta, este chiar un fapt extraordinar. Cine s-ar fi gandit altfel ca Pamantul este o Fiinta constienta. Acesta este motivul pentru care voi trebuie sa recunoasteti ceea ce ea a facut pentru voi din iubire pentru rasa umana. Ea simte iubirea voastra si primeste rugaciunile voastre si ea este re-asigurata de ele pe masura ce trece prin purificarea planetara.

Cu cat intelegeti mai mult adevarul despre voi si scopul pentru care va aflati aici, cu atat mai usor va fi sa acceptati schimbarile care au loc. Noi am spune, mergeti in directia curentului, stiind ca totul va fi bine, indiferent de cum par lucrurile a fi acum. Doar ganditi-va la cat de putin timp mai este pana la Ascensiune si bucurati-va de gandurile a cat de emotionant este sa participati la ea. Este motivul pentru care v-ati incarnat in aceste vremuri si ati fost perfect constienti de ce vor implica experientele voastre. Ganditi-va din nou la sufletele intelepte care vi s-au alaturat in anii recenti, aducand un nivel mai inalt de constiinta, necesar pentru a asigura ca inaltarea sa continue. Voi le numiti copiii Indigo, Seminte Stelare sau alte nume care le identifica a fi suflete speciale, care va aduc cunoasterea mult necesara. Ele au lasat confortul si armonia dimensiunilor inalte, pentru a servi intr-o vreme in care prezenta lor este necesara.

Tratati-i pe toti ca pe Fratii si Surorile voastre si daruiti iubirea voastra cat de liber puteti. Daca puteti sa faceti aceasta si vedeti Lumina in ei, voi veti ajuta inaltarea lor, fiecare suflet raspunzand vibratiei iubirii. Atunci cand voi puteti face aceasta, voi ati atins un nou nivel de Constiinta Cristica, ce va fi binevenit in viitor. Doar faceti cat mai bine sunteti in stare si nu puteti face mai mult si nici un suflet nu va va putea pacali atunci cand mentineti asemenea niveluri. Va deveni mai usor pe masura ce progresati inainte spre dimensiunile mai inalte si in cele din urma va veti lua locul in ele.

Adevarul va veni cu revelatiile pe care vi le vom aduce, dar pregatiti-va sa fiti uimiti de cat de multe v-au scapat. Multe vor parea incredibile si greu de crezut deoarece voi ati fost controlati mental pentru atat de multa vreme. Oricum acceptati cat de mult puteti si orice mai ramane in cumpana, inca isi va gasi un loc in inimile voastre la momentul potrivit. Majoritatea revelatiilor vor avea sens si vor explica unele dintre misterele care au fost deliberat puse inaintea voastra pentru a va tine sub control. Ultimul lucru, pe care Cei intunecati il doresc, este ca voi sa deveniti independenti de ei.

Sunt SaLuSa din Sirius si cu cat inteleg mai multe despre voi, cu atat mai mult apreciez cat de rezistenti sunteti si cum dualitatea v-a intarit in fata urcusurilor si coborasurilor vietii. Nu este de mirare ca alte civilizatii se vor uita in sus la voi si vor cauta ajutorul vostru. Voi ati lasat confortul si bucuria dimensiunilor mai inalte, pentru a avea experienta totala a dualitatii, cu toata durerea si intristarea de a ii ajuta pe ceilalti. Ma inclin in fata voastra si recunosc sufletele frumoase si iubitoare ce sunteti, va iubesc pe voi toti.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com