Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 7 noiembrie 2011

SaLuSa, Noiembrie 7, 2011


SaLuSa, Noiembrie 7, 2011 

Cu lucrurile ce se misca foarte repede, aveti nevoie de putin in ceea ce priveste informatii necesare in legatura cu deznodamantul. A devenit chiar foarte clar ca criza Europeana este departe de a fi rezolvata si datoria in cadrul uniunii este atat de mare, incat o poate distruge. In acelasi timp oamenii devin chiar mai activi decat oricand inainte si presiunea pe care o fac asupra guvernelor va da in cele din urma rezultate. In fundal noi impreuna cu aliatii nostri o amplificam si continuam sa le facem cunoscut Celor intunecati, intr-o maniera foarte clara, ca zilele lor sunt numarate. Este o mare instabilitate in mijlocul lor, cat si frica pentru consecintele faptelor lor. In aroganta lor, ei nu s-au gandit niciodata ca vor trebui sa raspunda pentru crimele lor, dar acum devine evident ca vor trebui sa o faca.

Aliatii nostri sunt pregatiti sa fructifice avantajul oricarei oportunitati de a duce planul nostru mai departe. Ni se permite sa folosim forta in a inlatura obstacolele din calea noastra si nu vom mai tolera interferente. Cei intunecati au fost sever slabiti in saptamanile ultime si bat in retragere. Simtim prin urmare ca rezistenta lor nu va fi capabila sa ne opreasca progresul. Va puteti astepta sa aflati foarte curand de reusite din partea noastra. Noi am inlaturat deja multe persoane importante, care ne-au stat in cale si aceasta va continua. Deja cunoastem toate numele Illuminati-lor si nici unul nu va scapa de plasa ce se strange in jurul lor. Stam pregatiti sa inlaturam grupuri guvernamentale, ce au dat gres in a servi oamenilor si odata ce aceasta a avut loc, ne putem astepta sa anuntam Dezvaluirea.

Orice s-ar petrece, suntem bine ancorati pe calea de a incepe Noul An cu o victorie asupra Celor intunecati. Pe masura ce saptamana urmatoare se apropie, doua evenimente ies in evidenta, unul este sosirea la mijlocul saptamanii, a ceea ce in mod incorect a fost descris ca un asteroid (http://en.wikipedia.org/wiki/2005_YU55 ). De fapt este vorba de o nava controlata in mod inteligent si ramane de vazut cum aceasta va interactiona cu Pamantul sau Luna voastra. Pe vineri aveti mult asteptatul 11.11.11, ce aduce cu el o alta mare crestere de energie, care va aduce o mare inaltare ale nivelurilor voastre de constiinta. Efectul sau colectiv va fi evident, sub forma unui nou val de iubire pe toata suprafata Pamantului. Daca va este posibil, gasiti un loc linistit, unde va puteti relaxa si deschide fata de aceasta energie. Tineti minte ca energia deja incepe sa se manifeste si voi va puteti pregati pentru ea cu zile inainte, prin cultivarea unei stari de calm si pace.

Aceasta luna in multe feluri este trambulina pentru o perioada de activitate cu mult mai intensa, care va continua pana la sfarsitul lui 2012. Asteptarile voastre sunt pe cale a fi in curand satisfacute, iar ale noastre vor fi intrutotul intrunite atunci cand Primul Contact va fi avut loc. De atunci inainte va fi cale libera pentru ca planul nostru sa se desfasoare si pentru ca nivelul vostru de viata sa se inalte in salturi, odata ce voi veti incepe sa primiti beneficiile ce vi se cuvin. Pentru o lunga perioada de timp atentia a fost concentrata asupra Vest-ului, insa realizati ca in cele din urma intreaga lume se va afla in relatie cu noi. De asemenea, la vremea noastra, noi am abordat toate guvernele si ele sunt constiente de ce ne aflam aici si de importanta acestei prezente pentru civilizatia voastra. Noi facem mai mult decat a va da o mana de ajutor si va vom ramane alaturi pe durata intregii calatorii. Va fi o reuniune fericita si voi veti cunoaste, dincolo de orice dubiu, ca sunteti o parte din noi si va veti cunoaste destinul vostru divin.

Continuati sa priviti la viitor si lasati-l sa va umple inimile cu bucurie, intrucat va fi cu adevarat o ocazie importanta, fara a putea fi asemuita cu nici o alta din acest ciclu. Viteza cu care evenimentele se vor succeda va va surpinde si aceasta se datoreaza faptului ca au fost planuite cu meticulozitate. Este o mare responsabilitate pentru noi, insa a fost una in fata careia nu am avut nici o ezitare in a ne-o asuma, deoarece avem o ampla experienta in ceea ce priveste Ascensiunea. Aflam ca atat de multi dintre voi accepta prezenta noastra a fi chiar normala si ca asteptati cu interes sosirea noastra oficiala pe Pamant. Indiferent de ceea ce poate fi proiectat despre noi prin mass media si filmele voastre, noi nu v-am atacat niciodata pe voi sau Planeta voastra si nici nu am avut vreo intentie de a face aceasta. Misiunea noastra s-a nascut din Iubirea noastra pentru toate creatiile Creatorului, indiferent de forma, culoare sau marime.

Universul este plin de forme de viata diverse si fiecare Univers in care calatorim este plin de surprize. Ele toate sunt precum al vostru: forme de viata se dezvolta si experimenteaza pentru a creste spiritual si pentru a evolua. Deci indiferent de aparenta exterioara, voi sunteti cu Totii Unul si pe cand ajungeti sa atingeti nivelul de constiinta Cristica, nu veti avea nici un dubiu in aceasta privinta. Atunci si numai atunci, voua vi se va permite sa va aventurati oriunde veti dori. O parte din primul Contact va acoperi diversele forme de viata din Universul vostru propriu si voi veti fi prezentati lor. Veti descoperi repede ca forma exterioara nu ofera nici o indicatie asupra esentei spirituale din interiorul ei. Chiar si la nivelul vostru de constiinta, veti simti vibratiile mai inalte de Lumina (emanate, n.t.) in cazul contactului cu o Fiinta evoluata.

Acum cand va aflati in plina tranzitie de la dualitate spre Ascensiune, veti afla ca multe dintre cele luate de bune inainte dispar. Vechile sisteme sunt inadecvate pentru Noua Varsta si nu servesc celor ce se trezesc, ele sunt rupte si nici un efort, indiferent cat de mare, nu le va putea restabili. Ea va permite noilor idei, care sunt in armonie cu nevoile voastre, sa se manifeste si nu se duce lipsa de idei. Multe au fost reprimate pentru a mentine in viata vechea paradigma si cand va fi convenabil cele noi vor fi eliberate voua. Cea mai prolifica zona este cea care priveste energia libera si multe mici unitati portabile vor putea fi fabricate in scurt timp. Multe va vor sevi scopurilor voastre, in timp ce o abordare mai generala va fi facuta pentru a va acoperi nevoile. Aceasta va ajuta la eliberarea voastra din starea de servitute care va leaga, spre a lucra ore lungi de munca, pentru a va asigura necesitatile de baza pentru o viata normala.

Sunt SaLuSa din Sirius si va las cu binecuvantari si iubire din partea Federatiei Galactice. Noi dorim sa va vedem avand timp, pentru a va reorganiza comunitatile in grupuri eficiente, care vor putea gestiona schimbarile, ele putand fi astfel cu usurinta implementate. Noi vom supraveghea desigur munca pe care o veti face, pentru ca schimbarile sa fie modelate pe o noua abordare, una ce este in concordanta cu principiile Iubirii si Luminii. Toate vechile legi si reglementari, ce incalca sau ingradesc aceste principii vor fi inlaturate sau rescrise. Chiar si in scurtul rastimp, care duce la Ascensiune, modul vostru de viata va fi modificat chiar dramatic, pentru a va inalta si pentru a fi pregatiti pentru a va ocupa locul alaturi de noi. Ati fost suficient indrumati pentru a stii acum la ce sa va asteptati si aceasta ar trebui sa va aduca fericire si bucurie in inimile voastre.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com