Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 21 noiembrie 2011

SaLuSa, November 18, 2011


SaLuSa, November 18, 2011 

Atunci cand atentia voastra este concentrata asupra viitorului voi simtiti energia inaltatoare din jurul vostru, daca nu faceti-va timp pentru a va destinde in locuri linistite si atunci cu siguranta va veti relaxa. Nu este nici o nevoie de a purta greutatea lumii pe umerii vostri, doar permiteti-i sa isi gaseasca calea ei spre a se implini, deoarece aceasta este trasatura vremurilor in care va aflati. Voi ar trebui sa fiti suficient de increzatori in legatura cu destinul vostru, pentru a crede ca va aflati la inceputul unor mari schimbari, care va vor pune pe o alta cale, lasand vechea paradigma in urma. Ascensiunea este viitorul vostru, daca alegeti sa o faceti si multe eforturi se fac pentru a asigura ca toate sufletele sunt in contact cu adevarul. Daca acesta ajunge sa faca parte din sistemul vostru de valori, inlocuind falsele invataturi, este alegerea fiecaruia.

A sosit momentul sa va asumati responsabilitatea pentru viitorul vostru si sa nu va mai bazati pe alte persoane, decat daca puteti fi siguri ca ele spun adevarul. Aici este intuitia voastra, care isi intra in rol si ea poate fi urmata doar atata timp cat nu permiteti egoului vostru sa va dicteze altceva. Uneori oamenii sunt reticenti la a-si parasi teoriile lor indragite si prefera mai degraba sa traiasca cu incertitudinile lor ca si tovarasi de calatorie. Noi intelegem cat de dificil este sa admiteti ca ati fost condusi gresit de insasi aceia in care v-ati plasat toata increderea. Totusi, atunci cand veti decide sa nu mai depindeti de nimeni, veti afla ca nu exista nici o lipsa de informatii si ghidare, care sa va poata pune pe calea cea buna.

Pe scurt, atunci cand voi cautati scopul vietii, incepeti de la faptul ca exista Un singur Dumnezeu, in care exista intreaga viata. Aceasta va face ca lucrurile sa devina clare in cazul diverselor religii, nici una nefiind opusa alteia, neputandu-se declara de altfel ca doar una dintre ele detine adevarul. Odata spuse acestea, voi aveti o viata infinita si voi nu sunteti corpul vostru, ci va schimbati forma de fiecare data cand va incarnati. Totusi, sufletul vostru, care este Scanteia Divina, este indestructibil si el creste prin experienta evolutiei si se indreapta in permanenta catre dimensiuni mai inalte si in cele din urma va ajunge la Sursa A Toate Cate Sunt. Daca voi puteti accepta acestea ca fiind adevarate, aceasta va va oferi bazele pe care sa puteti deveni mai luminati.

Majoritatea oamenilor au auzit despre Maestrii si atunci cand ei sunt prezenti pe Pamant, invataturile lor va vor permite sa verificati cat de mult ati avansat in credintele voastre. Vor exista unii care vor fi in punctul de a nu avea nici un fel de credinta particulara si se vor simti nepregatiti sa faca decizii, care sa le schimbe cursul vietilor lor. Ei nu vor fi fortati sa faca nimic diferit, dar sunt cu siguranta nepregatiti sa plece din a treia dimensiune. Ei prin urmare vor continua sa experimenteze in aceeasi dimensiune, pana ei vor alege sa se trezeasca. Ei nu trebuie considerati ratati in nici un fel, fiind alegerea voastra asupra timpului pe care il petreceti in oricare dintre dimensiuni. Adevarul este ca odata ce deveniti Fiinte de Lumina, veti avea o dorinta puternica de a progresa spre dimensiunile mai inalte.

In istoria voastra straveche voi aveti multe referinte la (dumne)zeii care au venit pe Pamant, mai des decat la “la cei care au venit din ceruri”. Cu greu mai poate fi gasita o observatie mai ilustrativa decat aceasta si inseamna exact ceea ce spune. Acum ca v-ati familiarizat de multa vreme sa vedeti navele noastre pe cer, realizati ca este o referinta clara la Fiintele din Spatiu (eng. Space Beings, n.t.). Omului de acum cativa mii de ani in urma noi le paream a fi (dumne)zei si aceasta explica ceea ce a ramas un mister pentru atat de multa vreme. Totusi, nu toate contactele au fost facute cu dorinta de a va ajuta si unii au profitat de faptul ca voi ii considerati (dumne)zei. Aceasta a cauzat o interpretare gresita asupra care sunt scopurile noastre in a va contacta, dar suntem bucurosi sa spunem ca cu timpul majoritatea dintre voi ne accepta ca Fiinte de Lumina. Cu sosirea vibratiilor inalte, care vor exista pe Pamant, nu va mai fi cu putiinta pentru entitatile de vibratie joasa sa penetreze Pamantul.

In cea din urma parte a anului viitor, Lemurienii, cei care sunt Fratii si Surorile voastre stravechi, vi se vor alatura din Pamantul Interior si, impreuna cu alti vizitatori, voi veti avea multe de invatat. Multe alte suflete s-au oferit cu o mare daruire spre lua parte la etapele finale ale pregatirii voastre pentru Ascensiune. Vor fi ajutoare mai mult decat ample pentru variile proiecte la care veti fi chemati sa participati. Desigur ca nu se incheie cu Ascensiunea, fiind inceputul unei noi ere de cooperare pentru a va ridica la nivelul de Fiinte Galactice. Deci pe durata urmatorilor cativa ani va fi foarte emotionant si voi de asemenea veti fi atins o stare in care schimbarile din corpul vostru fizic vor ajunge sa depaseasca conditia care inainte va facea sa imbatraniti.

V-am spus atat de multe despre schimbarile din viitor, dar noi tinem sa subliniem ca totul se va petrece pe durata viitoarelor 12 luni. Totusi, viteza cu care ele vor veni va vor tine destul de ocupati. Nivelele voastre de constiinta vor fi fost ridicate de 11.11.11 si continua sa creasca destul si in viitor. In aceasta directie voi veti deveni atotstiutori si veti fi castigat dreptul de a fi numiti Maestri. Amintiti-va ca voi v-ati mai aflat inainte la acele inalte niveluri de constiinta si ati pierdut cea mai mare parte dintre ele pe masura ce ati cazut in dualitate.

Dragilor, noi cei din Federatia Galactica suntem reuniti pentru ultimele zile ale ultimei cabale, care poate doar sa ofere o rezistenta in vorbe, acum ca puterea ei a fost serios slabita si ocaziile in care ati aflat despre nave care au cazut la sol distrugandu-se sunt invariabil cele ale intrusilor cum ar fi Micii Cenusi si cele ale prietenilor acestora, Reptilienii. Pe scurt noi ne vom simti mai liberi in a ne misca mai deschisi in calatoriile noastre in jurul Pamantului si intentionam ca mai multi dintre voi sa vada navele noastre. Voi intrati intr-o perioada de mare activitate atat pe, cat si in afara Pamantului. Data Divina pentru Dezvaluire se apropie cu rapiditate si aranjamentele necesare pentru anuntul ce o va preceda au fost facute.

Sunt SaLuSa din Sirius si imi place idea de a va vedea bucuria si emotia atunci cand primul dintre voi va fi invitat pe navele noastre, dar nu este nimic care sa se compare cu experienta reala, pentru a simti cu adevarat impresiile pe care le veti avea. De asemenea intalnirea cu noi va inlatura orice ultime dubii pe care le mai puteti avea despre noi. Atunci cand vorbim despre a va transmite iubirea noastra, este ceva ce voi veti simti cu claritate, cand va veti afla in prezenta noastra.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com