Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 10 noiembrie 2011

SaLuSa, November 9, 2011


SaLuSa, November 9, 2011 

Evenimentele continua sa se miste intr-un pas inca mai rapid decat pana acum si lumea priveste la un declin in Europa, care va avea implicatii foarte profunde. Problema in a gasi o solutie este aceea ca banii sunt insuficienti, pentru a mai oferi vreo finantare de orice fel sau portita de scapare. Dupa cum noi v-am informat, vechiul sistem nu mai serveste acele tari implicate si unul nou va trebui sa fie gasit, care sa abordeze toate fatetele problemei. Raspunsul asteapta desigur pregatit si aliatii nostri vor prezenta planul lor la momentul potrivit. Fiti siguri ca inconvenientele pentru voi vor fi de scurta durata, iar noi ne vom afla in spatele celor investiti cu resonsabilitatea de a aduce in fata noul plan. Schimbarea trebuie sa vina si din moment ce nevoile voastre sunt identificate, noi am inrolat oamenii de autoritate capabili sa ajute la punerea ei in practica cu viteza maxima. Cei ai intunericului, pe care deja i-am identificat, vor fi opriti de la a interfera si daca va fi necesar, ei vor fi dusi in locuri din care nu vor mai fi capabili sa faca aceasta.

Avem aliati care ar putea sa va uimeasca, care cunosc amenintarea ce atarna asupra lumii si care ar fi afectat practic toate tarile. Illuminati au avut ambitii de a cuceri lumea si nimeni nu s-ar fi aflat in siguranta de intentiile acestora. Din fericire pericolul a trecut si in timp toate vestigiile fortelor si bazelor lor militare vor fi inlaturate. Pacea vine si va fi stabilita inaintea Ascensiunii si prezenta noastra va asigura ca ea va fi mentinuta. De fapt cu nivelurile continuu crescande ale constiintei, exista o reticenta in mintile majoritatii oamenilor de a se ridica in a isi infrunta concetatenii. O parte a acestei reticente vine din intelegerea ca razboaiele nu rezolva problemele, ci pe termen lung le agraveaza. Ca parte integranta a curatarii Pamantului va fi restaurarea a tot ceea ce a fost distrus, detariorat sau poluat in urma actelor de razboi.

Iubirea si Lumina revin foarte repede pe Pamant, si o mare parte a acestora fiind impamantenita de fiecare data cand ati ajuns la un punct cheie. Urmatorul (astfel de punct, n.t.) este 11.11.11 si este un moment extrem de important, care va mari dramatic frecventa Corpului vostru de Lumina si a Corpului vostru Fizic. Unii dintre voi veti fi fara indoiala capabili de aceasta si veti stii ca intensitatea a crescut. Aceasta va continua pana la Ascensiune, cand voi veti fi perfect pregatiti sa incheiati procesul. Atunci Varsta de Aur va fi inceput cu fazele urmatoare de iluminare, ce va vor duce mai departe spre dimensiuni chiar si mai inalte.

Aspectele mai pamantene vor ajunge sa fie incheiate cu bine si vechii paradigme ii va fi in cele din urma negata orice energie, care sa o mai mentina in functionare. Deja ea se destrama si o mare parte a contactelor voastre, ce vor avea loc pe Pamant, cu noi vor fi petrecute ocupandu-ne de aceasta destramare. Noi suntem dedicati sa inlaturam orice, care nu isi mai are locul in viitorul vostru imediat. Deci va urma sa fie o perioada incitanta in care sa fi prezent pe Pamant, iubirea inlocuind frica si acele emotii negative, care au fost alimentate de vibratiile joase. Unicitatea a Tot Ceea Ce Exista va va inalta, iar oamenii vor abandona ideile de separare, ei reunindu-se pentru a crea o noua civilizatie, care va actiona ca Unul, in care toate sufletele iubesc si au grija de aproapele lor. Presupusele diferente pe care s-au bazat Cei intunecati, pentru a va tine separati, vor fi rapid depasite. Nu va mai fi loc pentru dogme religioase si unicul Adevar va domni pe masura ce sufletele invata sa se reconecteze cu Sinele lor Superior.

Aceia dintre voi care sunteti bine informati si care intelegeti Adevarul, veti fi chemati in fata sa deveniti mentori pentru cei care nu stiu. Cu viitoarea noastra prezenta, noi ne vom asigura ca oricine va avea oportunitatea de a invata Adevarul. Multe v-au fost prezentate intr-o maniera falsa si ne pare rau sa o spunem, dar aceasta ramane valabil si in cazul majoritatii ordinelor religioase sau bisericilor. Pentru cei care se simt puternic atasati de credintele lor, noi le cerem doar sa urmareasca sa se deschida spre noi idei si sa inteleaga ca exista doar Un Creator Suprem. Egoul vostru se poate sa nu fie foarte usor de convins sa isi abandoneze credintele, pe care le-ati pretuit, dar noi suntem siguri ca voi veti gasi ca ele pot fi cu usurinta inlocuite.

Liberul arbitru este un dar pe care Dumnezeu vi l-a dat si noi il onoram, pana la a nu incerca sa va impunem noi viziuni voua. Oricum, noi spunem din nou – va rugam sa fiti deschisi spre noi versiuni asupra scopului vietii si de asemenea asupra istoriei voastre, care necesita sa fie rescrisa in cea mai mare parte. Sa stiti ca tot ceea ce s-a petrecut vreodata de la creatie pana in prezent este inregistrat si poate fi “re-rulat” daca este necesar pentru a clarifica neintelegerile. Nu poate exista decat Un Adevar si voi ati atins acum un punct in care vi se cuvine sa il primiti. Atatea conflicte au avut loc pe Pamant, din cauza diferentelor ce au fost perpetuate si simulate de catre fortele intunecate. Curand voi veti cunoaste cum este sa fiti eliberati de atatea conditionari si sa duceti o viata pasnica si binecuvantata alaturi de Fratii si Surorile voastre, aici fiind si noi inclusi.

Sunt atatea la care sa priviti cu optimism inainte si inconvenientele cauzate de schimbari vor fi nimic in comparatie cu darul libertatii si pacii, care urmeaza sa fie al vostru. Nimic nu poate opri incheierea cu succes a calatoriei voastre prin Dualitate, dupa cum aceasta a primit binecuvantarea si iubirea Creatorului. Prin urmare duceti-va vietile voastre zilnice cu bucurie in inimile voastre si priviti-va pe voi insiva (cum va reflectati, n.t.) in sufletele din jurul vostru. Cei intunecati sau cei ai Luminii, nu are nici o importanta deoarece cu totii ati experimentat aceleasi experiente ale partilor opuse diviziunii. In viitor voi veti recunoaste divinitatea in toti aceia pe care ii veti intalni si veti impartasi reciproc frumusetea iubirii celuilalt. Energiile se amesteca si vibratiile se armonizeaza unele cu celelalte intr-o expresie de Iubire Neconditionata.

Dragilor, continuati pe calea calatoriei voastre prin a face viata altor oameni mai fericita, fiecare cuvant de bine sau salutare poate sa ii inalte. Oamenii tind sa fie fiinte izolate si retrase si totusi, voi aveti abilitatea de a fi expansivi si generosi in prietenia voastra fata de altii. Lasati deoparte lucrurile ce fac ca alte persoane sa va para diferite si “vorbiti-le” pe un nivelul unei vibratii mai inalte, iar ele va vor intelege. Doriti-le si lor ceea ce v-ati dori pentru voi si veti ajuta astfel la inaltarea lor.

Sunt SaLuSa din Sirius si eu sunt euforic la gandul inaltarii voastre si a revenirii voastre in dimensiunile de Lumina. Fie ca voi sa primiti iubirea si Binecuvantarile Creatorului, pentru a va aduce bucuria si fericirea in viata voastra.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com